JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 one fact: ilk film kitaba daha çok bağlı, hatta hemen hemen tamamen kitap üzerinden gidiyor. İkinci film ise baya eklemelerle dolu dolayısıyla kitapın işleyişinden farklı. Bariz hissediliyor bu 2 film arasındaki durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 DarKRideR said: inyormaynd said: Tamam da adamlar hakikatten yoğunlar. Bizim türk halkı gibi sadece gittim demek için sinemaya giden bir millet olarak benim gittiğim 17:30 seansı Hobbit'e marmara forumun üst katın yarısını rahatlıkla dolduracak şekilde kuyruk birikmişti ki diğer sinema salonları da bizden farklı değildir eminim. Hayatında sinema görmemiş işsizler gereksiz kalabalık yapıyorlardı. İçeride nefes alacak hava yoktu lan neredeyse.. Abi Cevahir'deki sinemanın kötülüğünün yoğunluk ile alakası yok. Ben orada boş salonda da film izledim. Bir ara Carls'a gidiyoruz bahanesiyle Beylikdüzü'nden kalkıp gelirdik. Sırf hayvanlık adına olmasın diye gelmişken sinemaya burada gidelim bari diyorduk. Ses sistemi rezalet, havalandırması - klima sistemlerinin bir kez dorğu çalıştığını görmedim. Düzeni kötü, makinistleri berbat. Ayarsız 3D'ler, kötü ses sistemi dedim tekrar söyleyeyim. Yan salonun sesi geliyor film senin salonda oynarken falan... Hemen hemen her salonunda filme girdim oranın, artık Carls'a bile gitsek hiç aramıyorum sinemayı... Burada Cinetech Torium var. 6TL kişi başı, 3D'si 8TL. Babalar gibi izliyoruz sorunsuz, her şey harika asdfasdfasd koltuklar dar sadece, ama ben şişmanım ondan olabilir. Senin verdiğin örnek çok spesifik ben genel konuştum. Evet Cevahir'in sinema salonlarından benim de bir çok arkadaşım rahatsız ve şikayetçi. Ona yapacak pek bir şey yok yüksek mertebeden birilerine şikayet etmek dışında. O da ne kadar efektif olur idk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 son zamanlarda gittiğim en kötü film. Ne oyunculuk var, ne kurgu, efektler bile Thor'dan daha kötü. Ya o göl şehrindeki plastik buzlar nedir suda yüzen. Bütçeyi de mi kısıyolar napıyorlar. Çiklet gibi uzatmışlar 3 film yapacağız diye, onlarca dakika süren saçma sapan sahneler izliyoruz. Serinin ilk filmi daha keyifliydi, bu resmen sıkıcı. Cinemaximum'a mümkün olduğunca gitmemek lazım, adamlar tekel oldu. Mecidiyeköy civarında profilo var bağımsız sinema, bağımsız derken bağımsız film var anlamında değil ha :D, bir gruba ait değil sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Vur dedik adam silkmiş. Nasıl bir sinema salonun da izledin acaba da efekler o kadar kötü geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 aslında onu ben de düşünmedim değil, hfr3d yüzünden olabilir. Efektler kötü demedim yalnız, thor'dan daha kötü dedim. Yüzüklerin efendisi acayip prodüksiyondu mesela, bunda daha ucuza kaçtıklarını düşünüyorum. CGI da abartıyorlar, orklar makyaj-kostümken daha gerçekçiydi. Bütçe için olabilir mi diye düşünüyorum. Açıkçası ilk filmi beğenmiştim, bu sıktı. Kolay kolay da sıkılmam sinemada. Daha izleyecek varsa allah aşkına gölşehirdeki plastik buzlara bi baksın, acayip gözüme battı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Birisi Sauronception diyince beni bi gülme tutuyor. A;Hauahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 dün gittim filme cinemaximum a lanet okudum.40 dk reklam verdi ayılar lan.ayriyetten 3d izlemeyin bi bok yok askfşlasf ben normalde 3d izlemem ama uygun saat yoktu başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 HFR sinemadan sinemaya cok fark ediyor diyorlar, dogruymus demek. Benim izledigim HFR superdi, inanmakta gucluk cektim netligine, derinlik hissine, akiciligina. Ankamall'da izledim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Yav Ankamall'e gidince de insan arada kalıyor HFR mi IMAX mi diye. Ben Armada'da ki HFRye gideyim diyordum da bu yorumdan sonra arada kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 hfr net olmasına net de, kamera arkası çekimleri var ya ona benziyor biraz. Fazla gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Benim gittiğim HFR da çok iyiydi. Öyle olacak zaten abi 48 fps. Kafadan iki katı less motion-blur var. Su gibi akıyor görüntü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 yuksek fps olunca değişik birşey oluyo film izlemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 21,15 seansı proilodan aldım biletleride, cevahirde bende bir kaç kere 3d ile sıkıntı yaşadım, bir keresinde 10 dakika sonra devreye girdi 3d sonra başdan başladı vs. Bakalım profilo nasıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 aquila said: sarhos olmuyolarsa niye icsinler? gdsfgsfdsdfsgdttxfgfgdxf ahahahahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 kanyonda hfr izlicem ben sanırım ya istinyeparkta imax için biley bulmaktan ümidi kestim çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 adamlar bilet satmıyor ya sisteminize sokayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 ben izmir kipa balçovada izledim b0k gibiydi 3D ne hfr ne Imax dümdüz 3d, böyle renkler siyah beyaz gibiydi resmen. ama filmi gene de buradakiler kadar kötüleyemedim arkadaş, vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 HFR 3D de Evangeline Lilly akar. cok fena. sadece o. yoksa film ortalama. bu arada ilk kez 3D yi begendim. hatta oha bugune kadar butun filmler boyle olmalıymıs hatta oyunlarda boyle olmalı dedim. sonra gecti. hatta lotr falan setting e ozel bi sevgin yoksa 6/10 setting i seviyosan 7/10 kızıl saclı elf var dunyanın en guzel insanı oynuyo o yuzden 8/10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=tRAbSX1ySeY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 madcow said: hatta lotr falan setting e ozel bi sevgin yoksa 6/10 setting i seviyosan 7/10 kızıl saclı elf var dunyanın en guzel insanı oynuyo o yuzden 8/10. lotr'a 6 denmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 hayır lotr settingine ozel bi sevgin yoksa hobbit 2. film 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 ha şimdi oldu dicektimde 6 da verilmez bu filme settingi sevmiyorsan 7, seviyorsan 8 bence dsfdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Eğlenemedim son 30 dakika yine 3d saçmalığından dolayı gözlüğü çıakrdım o halde bile daha güzeldi. İlk filme göre kötü 5 veriyorum. Eğlenemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Eğleneceksen pavyona gidecektin gardaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 WHAT HAVE WE DONE ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar