Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Hobbit: The Desolation of Smaug (2013)

progamer

Öne çıkan mesajlar

DarKRideR said:

inyormaynd said:

Tamam da adamlar hakikatten yoğunlar. Bizim türk halkı gibi sadece gittim demek için sinemaya giden bir millet olarak benim gittiğim 17:30 seansı Hobbit'e marmara forumun üst katın yarısını rahatlıkla dolduracak şekilde kuyruk birikmişti ki diğer sinema salonları da bizden farklı değildir eminim. Hayatında sinema görmemiş işsizler gereksiz kalabalık yapıyorlardı. İçeride nefes alacak hava yoktu lan neredeyse..

Abi Cevahir'deki sinemanın kötülüğünün yoğunluk ile alakası yok. Ben orada boş salonda da film izledim. Bir ara Carls'a gidiyoruz bahanesiyle Beylikdüzü'nden kalkıp gelirdik. Sırf hayvanlık adına olmasın diye gelmişken sinemaya burada gidelim bari diyorduk.

Ses sistemi rezalet, havalandırması - klima sistemlerinin bir kez dorğu çalıştığını görmedim. Düzeni kötü, makinistleri berbat. Ayarsız 3D'ler, kötü ses sistemi dedim tekrar söyleyeyim. Yan salonun sesi geliyor film senin salonda oynarken falan...

Hemen hemen her salonunda filme girdim oranın, artık Carls'a bile gitsek hiç aramıyorum sinemayı...

Burada Cinetech Torium var. 6TL kişi başı, 3D'si 8TL. Babalar gibi izliyoruz sorunsuz, her şey harika asdfasdfasd

koltuklar dar sadece, ama ben şişmanım ondan olabilir.

Senin verdiğin örnek çok spesifik ben genel konuştum.

Evet Cevahir'in sinema salonlarından benim de bir çok arkadaşım rahatsız ve şikayetçi. Ona yapacak pek bir şey yok yüksek mertebeden birilerine şikayet etmek dışında. O da ne kadar efektif olur idk.
Sosyal ağlarda paylaş

son zamanlarda gittiğim en kötü film. Ne oyunculuk var, ne kurgu, efektler bile Thor'dan daha kötü. Ya o göl şehrindeki plastik buzlar nedir suda yüzen. Bütçeyi de mi kısıyolar napıyorlar.

Çiklet gibi uzatmışlar 3 film yapacağız diye, onlarca dakika süren saçma sapan sahneler izliyoruz. Serinin ilk filmi daha keyifliydi, bu resmen sıkıcı.

Cinemaximum'a mümkün olduğunca gitmemek lazım, adamlar tekel oldu. Mecidiyeköy civarında profilo var bağımsız sinema, bağımsız derken bağımsız film var anlamında değil ha :D, bir gruba ait değil sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

aslında onu ben de düşünmedim değil, hfr3d yüzünden olabilir. Efektler kötü demedim yalnız, thor'dan daha kötü dedim. Yüzüklerin efendisi acayip prodüksiyondu mesela, bunda daha ucuza kaçtıklarını düşünüyorum.
CGI da abartıyorlar, orklar makyaj-kostümken daha gerçekçiydi. Bütçe için olabilir mi diye düşünüyorum.

Açıkçası ilk filmi beğenmiştim, bu sıktı. Kolay kolay da sıkılmam sinemada. Daha izleyecek varsa allah aşkına gölşehirdeki plastik buzlara bi baksın, acayip gözüme battı.
Sosyal ağlarda paylaş

HFR 3D de Evangeline Lilly akar. cok fena. sadece o. yoksa film ortalama.

bu arada ilk kez 3D yi begendim. hatta oha bugune kadar butun filmler boyle olmalıymıs hatta oyunlarda boyle olmalı dedim. sonra gecti.

hatta

lotr falan setting e ozel bi sevgin yoksa 6/10
setting i seviyosan 7/10
kızıl saclı elf var dunyanın en guzel insanı oynuyo o yuzden 8/10.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...