fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 HFR olayı iyimiş. Filmde iyiydi. Bugün iyiydi kısacası.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Ankamall'da Ankara'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Arkadaşlar daha önce değinildi mi bilmiyorum, affınıza sığınarak anlamadığım 2 noktaya değiniyorum: 1- Legolas'ın gözler bu filmde neden mavi? 2- Elfler hani sarhoş olmuyordu? Mahzendeki sızmış elfler ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Eternal said: şu filme kötü diyenler sırayla bsg. Adamsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 1- Çekimler ile alakalı olduğunu düşünüyorum, Yüzüklerin Efendisi için kullanılan kameralar ile Hobbit'de kullanınlar arasında büyük teknik farklılıklar var ve sanırım Elf'lerin olduğu sahnelerde ışık çok yoğun kullanılmış ve sonucunda daha parlak objeler görünüyor. Ama yine de hayal kırıklığı bu açıdan.. 2- Elf'ler sarhoş olabiliyorlar, sadece normal insanlara veya Cücelere göre çok daha geç gerçekleşiyor bu. Ayrıca kitap içerisinde yanlış hatırlamıyorsam içtikleri şarabın çok güçlü bir şarap olduğu ve bir kadehinin bir kişiyi bütün gece uyutmaya yetecek kadar etkili olduğu yazıyordu. Nigger_of_the_sand said: Arkadaşlar daha önce değinildi mi bilmiyorum, affınıza sığınarak anlamadığım 2 noktaya değiniyorum: 1- Legolas'ın gözler bu filmde neden mavi? 2- Elfler hani sarhoş olmuyordu? Mahzendeki sızmış elfler ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 sarhos olmuyolarsa niye icsinler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Filmi ankamall'de izleyelim dedik girdik epey olmuştu gitmeyeli salonlar uzun ve ince yani çok dar insanın içi sıkılıyor. Normalde hep Gordion'da sinemaya giderim ve Gordion'un salonlarını Ankamall'den daha çok sevdim. Gördüğüm en iyi sinema şu ana kadar Gordion'da.. Filme gelirsek ilk filmden daha güzel olduğu aşikar. Aksiyon biraz daha fazla ve uzundu. Altyazı seansı doluydu ne yazık ki dublajlısına gitmek zorunda kaldık ama seslendirmeler fena değildi. Üçüncü filmi sabırsızlıkla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 dublaj lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 abi şu filmi dublajlı izleyeceğime hayatımda Hobbit'in H'sini duymamış olmayı yeğlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 şu filme imba falan denmesi baya şaşırtıcı. hobbit dediğin şey zaten masal, ilk film masal havasında diye eleştirilmişti ama :D ayrıca bu filmdeki şu detay bile direk ilkine oranla daha düşük seviyede görmeme yetti: cüce-elf aşkı... anasını satayım, hayır bi de gereksiz sahnelerle gözümüze gözümüze soktu PJ. ben kitabı okumadım ama okuyanlar "yok öle bişi kitapta" dediler. Ulan hayır kitapta olsa bile o kadar eğreti duruyordu ki o sahneler. peeeh. Ayrıca kitapta yokken böle bişi eklemek nedir lan? tamam aşk elementi önemlidir filmlerde ama şu filme de sokuşturmayın amunike... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 350 400 sayfalık yarısı şiir dolu olan bir masal kitabını 3'e bölersen gidip sinemada izlemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Dublajlı hobbit izlemektense insanların güvenini kayvetmeyi yeğelerim.. Bir insan nasıl bir ümütsizliğe düşer de gidip dublajlı hobbit izler anlamak mümkün değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 çok tekdüze ve sığ bir film olmuş yakıştıramadım P.Jacksona, bi Leon değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 film boktanmış demek. sinemaya gidilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 patide laf attıklarına göre gitmek lazım.Bir şeyi beğendiklerini pek görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 izlemeyenlere bir kıyak yapayım,ilk yarısı güzel gidin seyredin ara verildimi çıkın gidin mutlu kalın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Çok güzeldi film arkadaşlar, mutlaka izleyin. Bir de böyle bir fantastik maceranın içine espiri&eğlence girince daha bir hoş oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 itt plebs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 sabonis said: ayrıca bu filmdeki şu detay bile direk ilkine oranla daha düşük seviyede görmeme yetti: cüce-elf aşkı... anasını satayım, hayır bi de gereksiz sahnelerle gözümüze gözümüze soktu PJ. ben kitabı okumadım ama okuyanlar "yok öle bişi kitapta" dediler. Ulan hayır kitapta olsa bile o kadar eğreti duruyordu ki o sahneler. peeeh. Ayrıca kitapta yokken böle bişi eklemek nedir lan? tamam aşk elementi önemlidir filmlerde ama şu filme de sokuşturmayın amunike... Ben de bunu biraz anlamsız buldum, Kili'yi ön plana çıkarmak ve ekledikleri Tauriel karakterini böyle bir romance içine sokmak gereği hissetmişler resmen, hobbit kitabını okuyanların hepsinin gıcık olmasına yol açıyor bu malesef. Ama genel hatlarıyla ve diğer taraflarıyla film baya güzeldi. Sauron vs Gandalf konusunda ne diyeceğimi bilemiyorum :/ o neydi ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 He he pleb. Valla çok güzel filmdi, gereksiz detay var mıydı elbette vardı, kitaptan sapılmışmıydı, evet, ama bu sapmaların çoğu mantık çerçevesinde kalmıştı ve hoşuma gitti. Gidin & izleyin. Yalnız, HFR de izledim Ankara Ankamall da, projektör tam kaldırmıyor mu nedir, bazı iç mekan sahnelerinde hızlı çekime alınmış gibi oluyordu böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 mantık çerçevesi? thranduilin yanarlı dönerli yüzü, sauronception, kili kate aşkı. top kek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Ya problemli, memnuniyetsiz insanlar vardır hayatta. böyle ota boka bir kulp takan. Yok götü niye böle başı niye şöyle şurası olmamış, ay çok zorlamışlar burdaa.. Bu tarz insanlara ne yapsan olmaz. İllaki başka bişey bulur. Efsane yaparsın filmi rekorlar kırar 10 üzerinden 15 alır. Bu sefer niye bu kadar iyi oldu bu film bu kadar süper olmasına gerek yoktu der. Şu filmde uzun olan , zorlama olan böle abartılacak hiçbir nokta yoktu. Film genelinde güzel ve akıcıydı ve ara film bu serinin ikinci filmi olmasına ragmen güzel bi köprü. Kitapta var veya yok. Bu filmde olaylar böle abi itirazı olan izlemesin. Şu KİTAPLA ALAKASI YÖÖKK tayfası bi bitin lan. Biri der ilk yarı izleyin ikinci yarı cıkın filmden mutlu ayrılın. Smaug'u görmeyin gerek yok diyosun yani. Lan olm siz neyin kafasını yaşıyosunuz allah aşkına. Yaşınız başınız kaç sizin onuda bilmiyorum da yani hakikaten 15 yaş postları atılıyo buralara. Hergün önümüze fantastik kurgu çıkıyomuş gibi eleştiriler, yorumlar yapmayın. He şunu da demeyin "ama işte zaten az çıktıgı için güzel olmalı.. " falan. Güzel lan film. Gayet güzel. Gidip izleyin. Memnuniyetsiz insanlara meze ettirmeyiz olm bu filmlerin hiçbirini. Kısa olsa meeh çok kısa , uzun olsa pff baydık.. ne skim yapsın abi bu adamlar. memnuniyetsiz herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Eternal said: Kitapta var veya yok. Bu filmde olaylar böle abi itirazı olan izlemesin. Şu KİTAPLA ALAKASI YÖÖKK tayfası bi bitin lan. CCC YA SEV YA TERKET CCC lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 ABİ AYNEN ÖYLE. KİTABI OKUYUP ONUNLA MUTLU OLMAYA DEVAM EDEBİLİRSİNİZ. AYNEN YA SEV YA TERKET. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 yani sen veya siz peter ceksın'dan daha iyi biliyosunuz. Kitaptaki kurguyu bire bir aktarmak yerine böle farklı noktalar koymanın filme katkısının olup olmicagını. Siz biliyosunuz peter jackson bilmiyo kitabı birebir aktarmayı. ben söliyim bidahaki projelerine kitaplardan çıkmasın birebir bassın sayfaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar