zaidral Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 marmara park neresi? orada da imax varmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Nope. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 zaidral said: marmara park neresi? orada da imax varmis. Evet ikinci imax orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 zeytinburnu sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 beylikdüzü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 beylikdzü eet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Çok uzak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 TR'de HFR 3D var mıydı ya? Şimdi Marsgate'e baktımda iki salonda görünüyor Ankara'da 48 FPS. http://www.marsgate.com.tr/filmler/Hobbit-Smaug-un-Corak-Topraklari-HFR-3D/HO00000050.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Bu filmle getirmişler. Daha öncesinde yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Bu mybilet iyice saçmalamış. Bug mı ve var sitede gün seçmene rağmen güncellemiyor salonları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 abi sen hala alamadin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Saat 3te cevahirde gideyim diyorum imaxte haftaya izlerim. Yanci cikar mi? Turkcellden ikinci bilet bedava. 14:30mus ingilizce 3d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Evet alamadım lanet olsun ki. En iyi yerleri kapmışlar. İleri tarihe bilet alamıyorum HFR olanından. Imax'leri zaten kapmışlar. Çok slkik bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 C.tesi'ye bilet aldım oley! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Gittim, gördüm, güzel film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 noddle said: C.tesi'ye bilet aldım oley! Nereden aldın? Hangi seansa ? Düz 3D ise yazmana gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Ankara Kentpark AVM'ye gittim, orda mybilet'in ATM'si var, kredi kartı ile işlem yaptım hemen biletimi verdi, ilk defa denedim güzel bişeymiş :) 17:20 seansı Kentpark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Desene en baştan Ankara diye. Evet o alet güzel. Biletleri internetten alıp oradan bastırıyordum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Gittim, geldim. Kötü değil. Dişi elf (tu) Smaug(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 İstinye Park IMAX'e anca 11:00'de güzel yer buldum, kaptım ve bugün gittim. Film güzel, kitabı unuttuğumdan ne kadar sadık bilmiyorum ama yine son derece keyifliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 bilet bulamadık, yarın ve pazar da işim var. Ya pazar çok geç ya da pazartesi gideceğim de sabırlanıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Akılda kalıcı şöyle belirgin müziklerinin olmayışı beni biraz hayal kırıklığına uğrattı. Ne biliyim Y. efendisinden sonra Hobbit müzikleri neden bu kadar zayıf kaldı anlamadım. (hobbit 1'deki misty m. saymazsak) Savaş sahnelerindeki saçma sapan gaza getiriş müzikleri artık yemiyor bence. Sevmediğim noktalardan bi tanesi de Dişi elfin iyileştirme sahnesiydi. Liv Tylerın iyileştirme sahnesinin kopyası olmuş, aaa gökten melek mi düştü tarzı sahnenin yinelenmesi gerçekten rahatsız etti. Benim olumsuz eleştirim bu kadar geri kalan her şey 10/10. Mekanlar-kostümler-atmosfer mest etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Ben de ankamall de pazar sabah 11 e bilet alabildim imax cakili dolu ya. Ben de IMAX e aldim ama HFR de var aslinda ama hangisi iyi anlamadim teknoloji HFR ye gore lakin HFR salonlar bombos IMAX full cekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 o IMAX denilen şey gerçekten peygamber yapımı birşeymiş. aşık oldum. film de güzeldi lakinki kitapla pek alakası yoktu. yani baya legolaslı sahne koymuşlar,ayrıca ben o köyü daha küçük hayal etmiştim,meydanı falan vardı o köyün yanlış hatırlamıyosam,yani bir nevi adaydı. bir de en sonundaki savaşta bilbo'yu bayıltmayacaklarmış da o savaşı baya uzun tutacaklarmış gibi hissediyorum. spoiler değil ama filmi izlemeyen bilmez o blues kıvamında ki lonely mountain'i kim söylüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 meh'in sözlük karşılığı olmuş film. yarın sakin kafayla bi daha değerlendiririm ama meeeeeeeeeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar