kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 The Man From Earth 7.5/10 niye izlememişim bu zamana kadar ya baya iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 man from earth diye bi film varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 bu kadar tırt bir film nasıl bu kadar ünlü oldu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 dini öğeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Man From Earth 8/10 dün gece izledim, bence gayet güzel bir film ama ateizler sayesinde baya bir overrated olmuş durumda dhsufha. kaldı ki film tanrı olgusundan çok dini eleştiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 ne bi görsel efekt ne bisi. kuru kuru film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 bir odanın içinde geçen insanın direk aklına oynayan gelmiş geçmiş en iyi science fiction filmlerden birtanesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 çüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Vingthor a vingthor kadar katılmasam da güzel bir film.Tırt falan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 şahane bir filmdir the man from earth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 ateistler bu sefer açıklamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 manfromearth izlemeye değer mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 değer tabi kısa zaten film hemen bitiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 man from earth 10 numara film ya izlerken tüylerimi diken diken eden nadir filmlerden tabi herkesin beklenti farklı anlıyamamış olabilirsiniz filmi sıkıntı yok sdf :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 10/10 3 idiots'tan sonra benim için 2. 10/10 u hakeden film.. mükemmeldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Vingthor said: bir odanın içinde geçen insanın direk aklına oynayan gelmiş geçmiş en iyi science fiction filmlerden birtanesi. Abi kusura bakma da dünyanın en kötü plotuna sahip falan film. Hani tema çok başarılı, sorun ne odada geçmesi ne berbat oyunculuk, ne korkunc sinematografi.Bunların hepsinin mükemmel oldugunu farzediyorum ama o senaryo gerçekten sen ben bi odaya otursak, sıçsak daha güzel çıkar. Drizzt tier karakter o başrol, adını hatırlamıyorum. Açıklayayım biraz. 3/10 Yani sorun ne ölümsüz olması, ne kro magnon olması. Adamın aynı anda hem o odadaki birinin babası çıkması, zorlama romance, buddhayla takılmış olması falan o kadar asspulldu ki. Gittiler adama Van Gogh tablosu verdiler. Böyle heyecanla izliyorum falan AY AY AY NE YAPTINIZ NAPIYOSUNUZ diye yere çakıldı o bütün inandırıcılık. Ki filmin bütün olayı o odada, arkadaslar arasında muhabbet tadının verdigi gerçekçilikti, o yüzden içine düşüyodun. Ne güzel hikaye gibi dinliyorum adamı isa ve buddha talebesi yaptılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 science fiction mi? odada sohbet etmenin nesi science, nesi fiction lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 abi üzgünüm çok iyi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 6/10 adamlar dizi jeneriği yapmış lan resmen. belliki 20-30 film daha çıkarırlar.keyifli aksiyon yapıyorlar işte. ara ara superman sahneleri falan olsa da olsun. normalde filme puanım 7. fakat yaptıkları şu klişeden dolayı çok sinirlendim. artık bünyem kaldırmıyor böyle mallıkları ulan en baştan belli işte karınızı kızınızı rehin alacaklar.insan bi telefon açar başka bi yere geç der.mal mal işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Vingthor said: abi üzgünüm çok iyi film. festival filmi işte. yatırılan her bir dolara karşılık festivallerde elde ettiği başarılara bakarsan evet iyi film ama o kadar yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 alperozg said: 10/10 3 idiots'tan sonra benim için 2. 10/10 u hakeden film.. mükemmeldi.. torrent te bulamadım bende o yüzden vizyonfilmizle den izledim. görüntü kalitesi iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 http://n1307.hizliresim.com/1c/7/pz8hd.jpg İngiliz serserilerinin anlatıldığı filmler nedense hep hoşuma gitmiştir, snatch ten beri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 http://www.thesobremesa.com/wp-content/uploads/world-war-z-poster031.jpg 5/10 Sinemada izlemeye degmez. Filmin ilk 1 saati gayet sürükleyici. Ardindan bozuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Red said: 6/10 adamlar dizi jeneriği yapmış lan resmen. belliki 20-30 film daha çıkarırlar.keyifli aksiyon yapıyorlar işte. ara ara superman sahneleri falan olsa da olsun. normalde filme puanım 7. fakat yaptıkları şu klişeden dolayı çok sinirlendim. artık bünyem kaldırmıyor böyle mallıkları ulan en baştan belli işte karınızı kızınızı rehin alacaklar.insan bi telefon açar başka bi yere geç der.mal mal işler. 7/10 Klişe Mlişe benimki 7 :P hatta +1 de filmin en son tokyo sahnesine veriyorum serinin en alakasız 3. filmi ucundan bağladılar olaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 jonq said: Red said: 6/10 adamlar dizi jeneriği yapmış lan resmen. belliki 20-30 film daha çıkarırlar.keyifli aksiyon yapıyorlar işte. ara ara superman sahneleri falan olsa da olsun. normalde filme puanım 7. fakat yaptıkları şu klişeden dolayı çok sinirlendim. artık bünyem kaldırmıyor böyle mallıkları ulan en baştan belli işte karınızı kızınızı rehin alacaklar.insan bi telefon açar başka bi yere geç der.mal mal işler. 7/10 Klişe Mlişe benimki 7 :P hatta +1 de filmin en son tokyo sahnesine veriyorum serinin en alakasız 3. filmi ucundan bağladılar olaya. abi o tokyo driftin sonunda lavuk geliyoduya hanın eski arkadaşım falan diye. bence sonraki film direk oraya bağlıcak sdlfsdşlf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar