Law Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Carrier için battleship oynamak lazım, hayattan soğudum resmen tek işlevi oyuncuya eziyet etmek. Bari ayrı bir ağaç olarak şu kadar xp yi yaparsan açılan birşey olsaymış carrierler, en azından cruiser ile toplanır xp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 cruiserlarda japon mu american mi daha ii? bb bana göre deil sanırım onu anladım, az atış ama çok dmg var tutturmak mesele burda american t3 cruiserinda deli firepower vardi mesela st louis mi ne onu aldim zevkli simdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 destler çok zevkliymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 cruiserlarda net daha cok dps var, bide baska cruiserlara ve destolara ap sıkabiliyosun reload kısa olduğu ıcın rahat deisiyo cılgın dps yapıyo. bsler dayanıklı ve rangeleri var işte ama dispersionları cok yüksek attığını vurucakta vurduğu citadel hit olcakta dmg vercek falan, hikaye bsler. bide bi tarafa gidince mavın yarısın kacırıyosun net bi sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Oyun nasıl arkadaşlar? Geleceği olan birşey mi.. Yoksa kısa vade zaman geçirmelik mi? download hızı çok tırt.. şimdiden vazgeçtim. Niyeyse korkutur beni, ilk aşamadaki sorunlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 oyun güzel zevkli torrentı kapat dlownlaoderda hızlanbilri öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Onceki sayfadaki iki soruyu gormemisim. Hala merak ediliyorsa cevapliyim Tblerin torpidolarinin arming sureleri var. Cok yakindan atarsan aktif olmadan patlarlar Upg alinmis gemiyi satmak icin once modullere sag tiklayip kirmak lazim. Disarm etmek para istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Mosquito said: cruiserlarda japon mu american mi daha ii? bb bana göre deil sanırım onu anladım, az atış ama çok dmg var tutturmak mesele burda american t3 cruiserinda deli firepower vardi mesela st louis mi ne onu aldim zevkli simdilik japonlarda daha çok torpido gücü, amerikanlarda daha çok turret gücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Carrierlerde durum nasıl ? Japonlarda squadron sayısı fazlaymış, amerikalılarda ise squadron içindeki uçak sayısı fazlaymış. Peki pratikte nasıl oluyror ? Geç olmadan japona döneyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 dest zevklıymıs smoke atmaca sınsıce arkadan dolasıp torp sıkmaca guzel. ama hp olayı gene gıcık bıraz pft. war thunder yapsada oynasak iyisini, sub da olcakmıs onda hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Carrierlarda amerikan fighterlari aksam simidi gibi yiyor japon ucaklarini. Sinsi ve kaypakca oynamak gerekiyor ya da takimin arkasinda aktif takilicaksin cunku amerikan cvleri hava ustunlugunu sagladiktan sonra gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Takım oyunu olsa haklısın derim ama oyun tamamen karambol olduğu için (random oynayınca), carrierlerda millet paso TB ve DB kullanıyormuş max xp için mantıklı olan bu zaten forumları gezdim bir kaç inceleme videosuna baktım bu arada. Fighter ile uçak düşürünce bunu xp ye saymıyormuş oyun meh. Japon gitmek daha mantıklı carrierda oyunun şu haliyle. Ekleyin "Piade" tier 4 battleshipdeyim, bugün tier 4 carriere geçerim herhalde. Gerçi wipe gelir, WOT da olduğu gibi o zaman da xp yi geri vermişlerdi diye hatırlıyorum, olmadı japona carrierlara gidilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Ben xpyi vermediler diye hatırlıyorum, m4ae1 mi ne bir tank verdiler o kadar, betada mausum vardı verselerdi hatırlardım sanki. Etrafta premium code falan bulursanız paylaşın hayrına pls :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 O dedigin xp farmi icin bomberlarinin ayakta kalmasi lazim. Tek salvo attirip sonra kaybettin mi alicagin xp max 500 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 macı kazanmak %50 %100 arası daha cok xp. xp icin oynuyosan fightersız cıkmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Buzx said: Ben xpyi vermediler diye hatırlıyorum, m4ae1 mi ne bir tank verdiler o kadar, betada mausum vardı verselerdi hatırlardım sanki. Etrafta premium code falan bulursanız paylaşın hayrına pls :) Ben 2012 yılındaki open betadan bahsediyorum, orada bir ara wipe geldi güncelleme oalcak diye bir kaç günde kapandı server. O arada hatırlıyorum ya gold verdiler yada xp birşeyler oldu yani doğrudan kaldığım yerden devam etmişdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 nanay sanırım server giremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Uçak gemisi fena değil ya :), fighter ile paso torpedo bomberları avlıyorum 21 uçak indirdim karşı takımın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Aynı kaptanı başka gemilerde nasıl kullanıyoruz, barrack gibi biryer varmı ben bulamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 var kaptana tıklat hemen altta gemielrdenmi reservedenmi seciyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 dd lerde nası vuruonuz yav ben bi türlü tutturamıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 sevmeye basladım oyunu sevıye 3 gemılerım var. BB lerın reloadu gercekten uzunmus, yinede dengeli olması için guzel olmus. Secondarylerı ctrl + clickle aktif ediorz dımı? t2 usa cruiserı cok fena, 1321412 tane silahı var yahu, bb lere kafa tutabılıosun ıskalarlarsa :D DD oynamak zevklı, takımla beraber takılmaya basladım, oncelerı arkadan sızıp torp show yapardım ama buda guzelmıs. Sisle gemilerin gidecegi yerleri gizliorm falan, sonra torp la vurmaya calısıorm. tek eksık su anda, matchmaking. Yine aynı kafada devam edıo sırket sanırım. Yani t3 BB t3 ve t2 lerle oynarken t2 DD ye t4 CV gelebiliyor. Yani vardır bi mantıgı da o zaman şu DD yi t4'e koy yani. WOT'ta t4 tank alıp sırf hızlı dıye t7 ler falan getırıodu karsına, umarım o olmaz bundada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 torpsa koşu yolunu tutturucan X e basınca, gri bi alan cıkıo olmadı, ona eşlersen adam sabit güzergah ve hızını kollarsa ona tosluyor. Mosquito said: dd lerde nası vuruonuz yav ben bi türlü tutturamıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Tier 4 bütün sınıflardan sonra cruiser en güzeli ya, gerisi çekilmiyor. Hem hızlı hemde her türlü hitinizi yapıyorsunuz akıyor gidiyor oyun. Herşeyden biraz yapıyor işte. Random karambol oyunda en çekiliri cruiser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Cruiserlar icin verebilecegim en buyuk taktik sol tusa basili tutup pespese atmaniz. Hedefi tutturmayi inanilmaz kolaylastiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar