Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

World of Warships

Xenus

Öne çıkan mesajlar

cruiserlarda net daha cok dps var, bide baska cruiserlara ve destolara ap sıkabiliyosun reload kısa olduğu ıcın rahat deisiyo cılgın dps yapıyo.

bsler dayanıklı ve rangeleri var işte ama dispersionları cok yüksek attığını vurucakta vurduğu citadel hit olcakta dmg vercek falan, hikaye bsler. bide bi tarafa gidince mavın yarısın kacırıyosun net bi sekilde.
Sosyal ağlarda paylaş

Mosquito said:

cruiserlarda japon mu american mi daha ii?
bb bana göre deil sanırım onu anladım, az atış ama çok dmg var tutturmak mesele burda
american t3 cruiserinda deli firepower vardi mesela st louis mi ne onu aldim zevkli simdilik

japonlarda daha çok torpido gücü, amerikanlarda daha çok turret gücü.
Sosyal ağlarda paylaş

Takım oyunu olsa haklısın derim ama oyun tamamen karambol olduğu için (random oynayınca), carrierlerda millet paso TB ve DB kullanıyormuş max xp için mantıklı olan bu zaten forumları gezdim bir kaç inceleme videosuna baktım bu arada.

Fighter ile uçak düşürünce bunu xp ye saymıyormuş oyun meh. Japon gitmek daha mantıklı carrierda oyunun şu haliyle.

Ekleyin "Piade" tier 4 battleshipdeyim, bugün tier 4 carriere geçerim herhalde.

Gerçi wipe gelir, WOT da olduğu gibi o zaman da xp yi geri vermişlerdi diye hatırlıyorum, olmadı japona carrierlara gidilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Buzx said:

Ben xpyi vermediler diye hatırlıyorum, m4ae1 mi ne bir tank verdiler o kadar, betada mausum vardı verselerdi hatırlardım sanki. Etrafta premium code falan bulursanız paylaşın hayrına pls :)

Ben 2012 yılındaki open betadan bahsediyorum, orada bir ara wipe geldi güncelleme oalcak diye bir kaç günde kapandı server. O arada hatırlıyorum ya gold verdiler yada xp birşeyler oldu yani doğrudan kaldığım yerden devam etmişdim.
Sosyal ağlarda paylaş

sevmeye basladım oyunu sevıye 3 gemılerım var.

BB lerın reloadu gercekten uzunmus, yinede dengeli olması için guzel olmus. Secondarylerı ctrl + clickle aktif ediorz dımı?

t2 usa cruiserı cok fena, 1321412 tane silahı var yahu, bb lere kafa tutabılıosun ıskalarlarsa :D

DD oynamak zevklı, takımla beraber takılmaya basladım, oncelerı arkadan sızıp torp show yapardım ama buda guzelmıs.
Sisle gemilerin gidecegi yerleri gizliorm falan, sonra torp la vurmaya calısıorm.

tek eksık su anda, matchmaking. Yine aynı kafada devam edıo sırket sanırım. Yani t3 BB t3 ve t2 lerle oynarken t2 DD ye t4 CV gelebiliyor.
Yani vardır bi mantıgı da o zaman şu DD yi t4'e koy yani.

WOT'ta t4 tank alıp sırf hızlı dıye t7 ler falan getırıodu karsına, umarım o olmaz bundada.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...