Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

World of Warships

Xenus

Öne çıkan mesajlar

Ben demin kurdum 4.5 gb indirdi toplam. Ayarlardan torrenti kapatınca çok daha hızlı indirdi bende.

Super olmus oyun navyfield e çok benzemiş, nf de en uzun rangeler alman bslerindeydi bundada öylemi olacak acaba, simdilik japon bslerine gitmek istiyorum fakat alt ve orta tierde amerikan bslerinin rangeleri daha uzun gözüküyor sıkıntı oluyormu 2-3km den?
Sosyal ağlarda paylaş

Belki ilk başta öyledir ama destroyer çok güçlü gibi geldi :/
Birkaç oyunda cruiser olarak birileriyle destoyerı batırmaya çalıştık, ama o kadar çabuk sağa sola dönüyorki tutturması zor, tutan bir-iki mermi de pek bir şey yapamadı. Diğer yandan ilk destroyer oynumda 3 gemi batırıp, 3 madalya (ya da her neyse) aldım, diğer iki oyun da çok farklı değil. Ya da oyun acemi dolu olunca güçlü oluyor..
Sosyal ağlarda paylaş

CVlere geçsem mi ya
şimdi bakıyorum da kongouya geçsem bir daha imkanı yok myougiye dönüp xp kasmam. Houshou açsam gene mecburiyetten kasarım asdf

öte yandan o 8k xp bile gözümde çok büyüyor

her tier eşit gidiyorum 4 classta da. hepsinin ayrı keyfi varmış
Sosyal ağlarda paylaş

cok sevemedım oyunu ya bayık geldı bıraz belki biraz tier ilerleyince guzellesir

yani torplar gelince biraz heyecan oluyor onun dısında ördek vurmaca uzaktan uzaktan. iyi pozisyon alıp he ile bombalamaca

konvoy korumaca falan gıbı amaclar olsa guzel olur, onun dısında sote yapan kazanıo su anda

tabi daha ucak gemılerı yok belkı ona o engel oluyordur.
Sosyal ağlarda paylaş

peki yüksek tier oynayanlara sorayım bunu
BS ler kafa kafaya gırmek ıcın ok
Carrierlar da tamam rolleri var arty tarzı
cruiserlar ucakları vurmak bslerı korumak falan ıcın

destroyerlar nıye var? sublar olmayınca biraz obsolete kalmıyor mu? kalmıyorsa cruiserdan mı rol çalıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

peki yüksek tier oynayanlara sorayım bunu
BS ler kafa kafaya gırmek ıcın ok
Carrierlar da tamam rolleri var arty tarzı
cruiserlar ucakları vurmak bslerı korumak falan ıcın

destroyerlar nıye var? sublar olmayınca biraz obsolete kalmıyor mu? kalmıyorsa cruiserdan mı rol çalıyor?

oyundaki en büyük dmg kaynağı torpidolar, torpido işinin uzmanı da destroyer. dahası kimseye görünmeden arkaya sarkıp base capleme ve cv öldürmede gene en birinci gemi destroyer. oyunun rogue'u gibi düşünün.
Buzx said:

Ben demin kurdum 4.5 gb indirdi toplam. Ayarlardan torrenti kapatınca çok daha hızlı indirdi bende.

Super olmus oyun navyfield e çok benzemiş, nf de en uzun rangeler alman bslerindeydi bundada öylemi olacak acaba, simdilik japon bslerine gitmek istiyorum fakat alt ve orta tierde amerikan bslerinin rangeleri daha uzun gözüküyor sıkıntı oluyormu 2-3km den?

tam tersine japon bb'lerin menzili daha uzun istisnai durumlar hariç.

sıkıntı şöyle oluyor, herkeste 20-22km menzil varken karşıda sende 17km ise vurmak için yaklaştığın zaman bütün bb'ler ve cv'ler focusluyor ve dağılıyorsun. uzak menzilde isabet şansı düşer bayağı onun haricinde rakip manevra yaparsa, menzil saldırıdan ziyade savunma için daha kritik bir olay.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...