Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 oldu gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Kaede said: Oha oyle sacmalik mi olur maç iyi geçerse para kazanılıyor da çok para lazım, amagi de zayıf kaldığından tier10 cv sana odaklarsa gg yani. menzili kongou'dan az düşün artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 kaptan skilleri ve gemi upgradeleri acaip farkettiriyormuş. turret turn speed ve base upgradelerini yapınca gayet iş yapmaya başladı myougi para konusu dealbreaker ama. dediğin gibi olursa t7 sonrası kan çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 upgrade'lerden en dramatik fark yaratan main turret accuracy increase, pahalı ama tavsiye ederim. sağa sola saçılan top mermilerini bayağı toparlıyor hedefe doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 aa europe open betamı oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 na clientını eu yapabiliyomutuz yoksa sıfırdanmı cekicem 19gb? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Ben demin kurdum 4.5 gb indirdi toplam. Ayarlardan torrenti kapatınca çok daha hızlı indirdi bende. Super olmus oyun navyfield e çok benzemiş, nf de en uzun rangeler alman bslerindeydi bundada öylemi olacak acaba, simdilik japon bslerine gitmek istiyorum fakat alt ve orta tierde amerikan bslerinin rangeleri daha uzun gözüküyor sıkıntı oluyormu 2-3km den? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Belki ilk başta öyledir ama destroyer çok güçlü gibi geldi :/ Birkaç oyunda cruiser olarak birileriyle destoyerı batırmaya çalıştık, ama o kadar çabuk sağa sola dönüyorki tutturması zor, tutan bir-iki mermi de pek bir şey yapamadı. Diğer yandan ilk destroyer oynumda 3 gemi batırıp, 3 madalya (ya da her neyse) aldım, diğer iki oyun da çok farklı değil. Ya da oyun acemi dolu olunca güçlü oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 bu arada anti air ları secondayrleri "p" ile kapatabilirsiniz ucaklar görmesin diye destroyerdayken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 CVlere geçsem mi ya şimdi bakıyorum da kongouya geçsem bir daha imkanı yok myougiye dönüp xp kasmam. Houshou açsam gene mecburiyetten kasarım asdf öte yandan o 8k xp bile gözümde çok büyüyor her tier eşit gidiyorum 4 classta da. hepsinin ayrı keyfi varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 dün ilk günümdü ve şu başıma geldi. altıma edecektim neredeyse http://www.youtube.com/watch?v=AzYjwexhTWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 ahah gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 oyun cok net %20 hızlanabilir ya, heleki battleshipte poyunu yarısı alt tab'da geciyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Eski gemileri satamıyormuyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Satabiliyorsun Geminin üstüne gel sağ tık sell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 cok sevemedım oyunu ya bayık geldı bıraz belki biraz tier ilerleyince guzellesir yani torplar gelince biraz heyecan oluyor onun dısında ördek vurmaca uzaktan uzaktan. iyi pozisyon alıp he ile bombalamaca konvoy korumaca falan gıbı amaclar olsa guzel olur, onun dısında sote yapan kazanıo su anda tabi daha ucak gemılerı yok belkı ona o engel oluyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 kapatmak ne ıse yarıo dıye sorcaktım bende. Cuce said: bu arada anti air ları secondayrleri "p" ile kapatabilirsiniz ucaklar görmesin diye destroyerdayken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Premium aldım ya uğraşılmaz başka türlü, uçak gemisine gitmeye karar verdim. Ama uçak gemileri devreye girince harita biraz ufak mı kalır acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 normalde destolarla 6-7 kmye girmeden gözükmüyosunuz ama havadan gecen alakasız ucağa ates edince kabak gibi cıkıyosunuz ortaya özellikle dumanın ıcınde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Biri el atsın uçaktan alt ile torpido atınca torpidolar gayet güvel gidiyor temasda ediyor ama patlamıyor deli olucam bug mıdır ben mi birşeyi yanlış yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 NolaxThensbane said: Satabiliyorsun Geminin üstüne gel sağ tık sell aklınızda bulunsun upgrade edince sattırtmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 peki yüksek tier oynayanlara sorayım bunu BS ler kafa kafaya gırmek ıcın ok Carrierlar da tamam rolleri var arty tarzı cruiserlar ucakları vurmak bslerı korumak falan ıcın destroyerlar nıye var? sublar olmayınca biraz obsolete kalmıyor mu? kalmıyorsa cruiserdan mı rol çalıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Ucak gemileri gelince isin rengi degisiyor ve tier arttikca mapler buyuyor Genel olarak bir tas kagit makas durumu var Cv>bb>cl>dd seklinde Ddler mape cok bagli. Yaklasabilirlerse herkesi oldurebiliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Suark said: peki yüksek tier oynayanlara sorayım bunu BS ler kafa kafaya gırmek ıcın ok Carrierlar da tamam rolleri var arty tarzı cruiserlar ucakları vurmak bslerı korumak falan ıcın destroyerlar nıye var? sublar olmayınca biraz obsolete kalmıyor mu? kalmıyorsa cruiserdan mı rol çalıyor? oyundaki en büyük dmg kaynağı torpidolar, torpido işinin uzmanı da destroyer. dahası kimseye görünmeden arkaya sarkıp base capleme ve cv öldürmede gene en birinci gemi destroyer. oyunun rogue'u gibi düşünün. Buzx said: Ben demin kurdum 4.5 gb indirdi toplam. Ayarlardan torrenti kapatınca çok daha hızlı indirdi bende. Super olmus oyun navyfield e çok benzemiş, nf de en uzun rangeler alman bslerindeydi bundada öylemi olacak acaba, simdilik japon bslerine gitmek istiyorum fakat alt ve orta tierde amerikan bslerinin rangeleri daha uzun gözüküyor sıkıntı oluyormu 2-3km den? tam tersine japon bb'lerin menzili daha uzun istisnai durumlar hariç. sıkıntı şöyle oluyor, herkeste 20-22km menzil varken karşıda sende 17km ise vurmak için yaklaştığın zaman bütün bb'ler ve cv'ler focusluyor ve dağılıyorsun. uzak menzilde isabet şansı düşer bayağı onun haricinde rakip manevra yaparsa, menzil saldırıdan ziyade savunma için daha kritik bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 neredeyse hergün az-çok oynuyorum t4-t5 civarı şimdilik. eklesin takılmak isteyenler Nagatomutsu http://i.imgur.com/3oYzFsa.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar