dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 helvadan falan değil de tolga vs diye adamlar var, direk türkiye burası, köprü de boğaziçini andırıyo zaten asd, ama oyun iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 ben de çok hevesleniyorum ama 10 saatlik coop deneyimine 100 tl elim gitmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Belki FarCry 4 gibi 30$'a falan kod bulunur bir yerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 millet o tarz benim'de ki kızın topic'inde yardırıyor ben 30$ kod buluruz diyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Cok keyifli oyun bayadir bu kadar keyif almamistim ben ilk kez survival hissiyatini bunda yasadim cunku aksam oldugunda ciddi sikintiya sokuyor zombiler. Ek gorevler vs suan cok hos gidiyor oyle gereksiz tuhaf gorevler degil direk baska insanlarin ve mevcut duzenin iyiligi icin yapilan seyler. Kesinlikle alinmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 green man gaming'de genel 20% indirim var ama steam hala daha ucuza geliyor 100 tl olarak 20PERO-FFDIGI-GAMESX indirim kodu 48 dolares e düşüyor indirimle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 arkadaşlar 3 kişi oyunu alıcaz, 4. arıyoruz. 4 kişi alınca tanesi 75 TL'e geliyor. paralar bende toplanıyor, iş bankasına gönderebilmeniz gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 tek alınca 76 lira oluyomuş kaçırmayın bu fırsatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 100 tl işte lan tek aldığın zaman 25% indirim daha ne olsun asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 ben laptop alınca verdiler güzel mi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 PC versiyon sorunlu diye bedavaya vermislerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 kimse yok mu ya arkayı dörtleyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Bazı abartı hareketler var ama baya iyi gorunuyor yinede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 ps4 de alsammı almassammı die kafayı cizdiren oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=YJkZN84I3N4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Agility'de freerunner perkini aldıktan sonra parkur yapması çok daha zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 the fuck with mario hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 ps4 çüler nerden aldınız? be the zombie de olursa içinde güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 be a zombie ps 4 de free content değil miydi. ben us psn den aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 PC'de oynadım oyunu biraz performans testi için, 720p LOW'da 20-40 fps arasında çalışıyor oyun. Ama yani freerun mekanikleri olduğundan konsolda nasıl oynanır merak ediyorum. Baktığın yere tırmanıyorsun falan, panik halinde bir oraya bir buraya nasıl dönülür bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Yazmistim zaten US psnde be the zombie dlc beles ama TR psnde parali :P cakallikta sinir yok valla. Gayet rahat oynaniyor sorunsuz sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Masterrace'de zombi de beleş her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 yav eski kafa olduğumdan hala kutulu alıyorum :P o yüzden psn'e bakmadım. neyse GG'dan sipariş verdik bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Oyun coop oynayinca inanilmaz keyifli oluyor arkadasim ile bugun bir basladik 6 saat ne zmn gecti anlamadim bile challangelar fln cok keyifli oluyor. Tekrar ediyor kendisini genelde ama zombiler git gide psikopata bagliyor banditler isin icine giriyor fln derken aksiyon girla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 alıcam ben de kararımı verdim son mesadan sonra sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar