Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Benle oynarsan tabi keyf alirsin $=27 sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 ne hızlı spawn attı herif ya. reva öldü heralde demistim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 pre-order bonusu şeyetmişler: The special “Be the Zombie” PvP game mode provides gamers the ability to stalk other players as a night hunter, a lethal predator with unique and deadly skills like superhuman speed, a tendril used to grapple around the game world, special charge and distance attacks, and more. As an extremely rare zombie mutation, the night hunter is an agile, fast and dangerous enemy who emerges nocturnally in order to prevent the destruction of Hives by killing humans. By playing as a night hunter, gamers will earn experience points and develop the character through its own special skill tree, as well as earn other exclusive rewards and perks. This multiplayer mode gives players an entirely new way to experience the world of Dying Light on top of the story campaign. http://image.noelshack.com/fichiers/2013/35/1377795043-screenshot-01.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Gamespot da konsola çıkıyor diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=UyHYKoEqqSI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=am3wfAajZEI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=Lo3XJYZ4AUg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 1:46 da zombiyi boynunu kırarak öldürdü heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=dUktREM6HKg&feature=youtu.be Sağlam olacak gibi. Online feature'ları beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 valla ben de dikkat etmemiştim, video ilgimi çekti. oynanır gibi duruyor eğer dead island gibi zombili borderlands değilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Yav bu oyun Urfa'da geçiyormuş, o zombiler biji muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=HZW1pZgzlYs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 ben baydım artık zombilerden l4d/l4d2 oynarken güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 inatla devam ediyolar ya zombiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 ekmek parasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 çok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 çok sıkıcı duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Obaaa enpara sağolsun 74'e kapattık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Şimdi bu oyun g2a.comda 40$. PS4 versiyonunu mu almak uygun olur? Desktop bilgisayara daha para harcamak istemiyorum. 3 yıllık bilgisayar, i5 2500 işlemci, GTX560 SLI falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 lanet olsun dostum, bize ne bundan? ayrıca PC master race. ne zamandır güzel coop oyunu çıkmıyor ya zombieli, güzel oldu ama keşke fiyatı biraz düşse 90 TL biraz pahalı geldi. xplatform coop yoktur herhalde di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 PC master race de yeni upgrade nereden baksan 5000-6000TL. Ona para ayıramam valla. :( xplatform coop yok maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 yok be abi o kadar tutmaz 3000'e sıfırdan bir şeyler toplarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Specleri düşük oyunun. O pc ile medium ayarlarda çok rahat oynasın. Ben bi ilaçlısını indirip denicem indirime girince oyun alırım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Aaaabi zombide hiç eğlenmediğim kadar eğlendim :D süper ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 PC'de performance sürünür herhalde laptop'ta, PS4'e mi alsak naapsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar