Sequo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Borsada çok para gaybettim hamuğa goim. Turizm baltalanıyor ibişler sizi, sizin yüzünüzden alanya bodrum gibi bölgelerde garı gız pompa off düşünmesi bile kötü. Ağaç falan hikaye o hucum ettiğiniz kitapçılardaki kitaplar neden yapiliyo sanıyonuz lan. Polise laf yok gerçi sizin gibi kantır da sürekli terörist olan ibişlerin polise laf atması çok doğal Tayyep başkana sesleniyorum adamsın panpa; emir ver bi koyuşta öldüreyim çapulcuları. http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=s2oczjm5D2U#t=104s Dipnot: Farzedinki paticik böyle bir yer:) Ya olsaydı düşünmesi bile kötü a.k
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 abi 4 gün direnen resim koyan sen değilmiydina sdasd
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Esnaf said: abi 4 gün direnen resim koyan sen değilmiydina sdasd Birazda ironi yapalım a.k. Felsefede kendini karşındaki düşmanın yerine koymak vardır ya o hesap. Bu konuda kendimizi onların yerine koyuyoruz:) Edit: 4 değil 6 lan
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 adamın borsada kaybettiği para, benim 10 yıllık kazancıma falan denk geliyo.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Turizm yapanlar icin cidden kotu oldu ama, sonbahar ve kis cok zor gececek onlar icin.
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 sakin ol patron gtx titan almadın bana hala bu arada. 560 ti eskidi.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 abi bizim cebimizde 10 tl para var, nasıl heyecanlıdır o borsnın düşüşü çıkışı. paramız olsa da stres yapsak.
fenn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 En mutlu zamanım 17 yaştır. S..... yım arabasına evine tüküreyim
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 batsın herkes bana mı para kazanıyorlar fakirik fakir
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 borsa morsa batsın hacı ekonomi falan çöksün en güzeli ben zaten hep 10 liralık çiğköfte alıyorum
patatogod Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Borsa batsın komple ancak GS nin hisseleri hep üstte kalsın,rereerararaa
Esh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 GERGE said: Turizm yapanlar icin cidden kotu oldu ama, sonbahar ve kis cok zor gececek onlar icin. Istanbulda turizm cokmustur tahminen. Bodrumu cok etkilemedi ama ona ragmen bi kac iptal aldim. Muhtemelen potansiyel rezervasyonlardan da oldum. Amk her sey para mi lan! Su duyguyu parayla satin alabilir misin? Faiz lobisiyim , sonuna kadar.
Soris Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Antalyada şu an pek bir şey yok ama polis şiddeti burada tırmanırsa çok etkiler turizmi. Yine etkiliyor ama.
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Daş gibin hatunlar korkudan memlekete gelemiyor. Ehmeğimle oynuyorlar, benimde bir taraflarım direnmeye başlarsa tanımam kimseyi oğaa göre Ayık ol gardaaaşşşşşş
Karea Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 bist 90k dan full cikmistim borsadan ertesi gunu %10 dusmustu ' daha da toplanmadi zaten direniste bile balliyim :P
Ren Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 randomprovakatifzararfotosu.jpg HANI BARIŞ HANİ ZULÜME DİRENİYORDUNUZ SİZ YAKINDA BAYRAKDAYAKARSINIZ
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 borsadan niye çıkmadın ki temetüye mi oynuyorsun
yildirimokur Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Bi şey sorucam IRON MAIDEN konserini etkiler mi bu olaylar ? Çünkü şimdiden uçak-konser bileti alma planındayım. İzin ayarlamaya çalışıyorum.
pontipati919 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 yildirim bi dur hacı zaten ortalık karışık
yildirimokur Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 ya biliyorum karışık olduğunu ben de Antalya da eylemlere katılıyorum, kalbim-aklım taksim de sürekli. Fakat IRON MAIDEN saçma bi şekilde bu olaylardan etkilenmesin istiyorum. Yani olumlu şekilde etkilensin istiyorum. Konser olsun, IRON MAIDEN ve konsere gelenlerle TaKSime gidelim hatta. Mükemmel olma mı ?
quixef Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 niye büyük yazıyorsun abi IRON MAIDENi?
Öne çıkan mesajlar