Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Animal Crossing

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Daha elimi bile sürmediğim 3 oyun var, o liste var, amazon.co.uk'den 60 liraya geliyor eski ds oyunları klasik olan 3-4 tanesini ordan alıcam.

Eshoptan oyun almıcam ya çok mecbur kalmadıkça, madem hardcopy satmıosun fiyatı kır bari.

#direneshop
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Verir. Life simulation abi bu, anlatilmaz, yasanir yani.

Casual oyunun Allah'i ayrica. 400-500 saat kendini sahat oynuyor. Oyku ve karakterler surekli geliyor, ama casual kalmaay devam ediyor. Yasamak gerek, anlatilir bir sey degil tam. Elestiri filan okuyunca yavan geliyor cok.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
http://www.shopto.net/3ds-ds/3ds/3DSAN01-animal-crossing-new-leaf-3ds

eShop'tan ben de vazgectim. Bu daha ucuz.
Mesaj tarihi:
Animal crossing sarmadi beni ya, oynayabilmek icin sistem gununu degistirirken "ulan ne yapiyorum ben" dedim, asiri casual ve asiri gating var, gunde 3-4k para yapicak kaynak yokken 38k mortgage gecirerrk basliyor oyun

Capitalism ho!
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Oyunun olayi casual olmasi zaten. Gunce yarim saat filan oynuyorum ben, uyumadan once, sabah otobuste filan. Hos cok. Kac yil boyle oynarim bilmiyorum.

Realtime zaten, o yani hosuma gidiyor benim. Yarin yaparim dediginde adam kapatiyorum oyunu, yarin geri gidiyorum. Yasam simulasyonu iste tam, 3DS'in saatini filan degistirirsen ayni tadi vermez bence.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Yaz donumu eventi vardi dun, resim cektim forever alone olarak:

http://cl.ly/image/1Z0N3q120d1R/HNI_0002.JPG

Resimden hemen once de arilarin saldirisina ugradim, gozum sisti. Pudgy alay etti hatta pis pis =)
Mesaj tarihi:
Ben wild world aldım ucuza bulunca baktım biraz, eğlenceli oyun çok oynayamadım ektim bişiler :D, pokemon black oynamaya başladım.

DS oyunları şu ana kadar oynadığım 3ds oyunlarından daha başarılı
Mesaj tarihi:
^
anlasilmayacak bir tarafi yok.oyun nintendo'nun sims'i ama komsularin falan hayvan.bocek yakala,balik tut,bitki dik.hava ve gece/gunduz sartlarina gore degisen,garip bir simulation oyunu.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Rahat bir de. Sims gibi yemek yap, is bul, sic gibi seyler yok. Casual life simulation. Real-time gidiyor oyun, yani yarin gel derse bir adam oyunu kapatip yarin aciyorsun; bir de belediye baskanisin iste.
  • Yeni Oluştur...