Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Haftaya geliyor, benim gibi eShop basinda bekleyen kac kisi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Daha elimi bile sürmediğim 3 oyun var, o liste var, amazon.co.uk'den 60 liraya geliyor eski ds oyunları klasik olan 3-4 tanesini ordan alıcam. Eshoptan oyun almıcam ya çok mecbur kalmadıkça, madem hardcopy satmıosun fiyatı kır bari. #direneshop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezd Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Biraz bilgi versenize örneklerle, ben seriyi hiç oynamadım ds versiyonları iyi miydi? Fikir verir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Verir. Life simulation abi bu, anlatilmaz, yasanir yani. Casual oyunun Allah'i ayrica. 400-500 saat kendini sahat oynuyor. Oyku ve karakterler surekli geliyor, ama casual kalmaay devam ediyor. Yasamak gerek, anlatilir bir sey degil tam. Elestiri filan okuyunca yavan geliyor cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Bu oyun avrupaya sadece eshopta olucak diye bişey okudum fuck yok varmış 28 pound amazon.co.uk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 http://www.shopto.net/3ds-ds/3ds/3DSAN01-animal-crossing-new-leaf-3ds eShop'tan ben de vazgectim. Bu daha ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Bişi sorucam konusu yok ama harvest moonda böle farmville gibi dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Farmville oynamadim hic. Pre-order verdim simdi Shopto'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Shopto bugün vermiş kargoya. 2 gün var daha çıkmasına oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/559/488/2ec.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 hayvan kesisimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Nası oynuo musunuz ? Alınır mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Iki gundur postacinin yolunu bekliyorum, alinir tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Ya pokemon baydı inceden zaten bitmek üzere, fire emblem kastı tokat yemye başaldım jsfsd, zeldaya döndüm beklemediğim kadar iyi oyunmuş zelda ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Animal crossing sarmadi beni ya, oynayabilmek icin sistem gununu degistirirken "ulan ne yapiyorum ben" dedim, asiri casual ve asiri gating var, gunde 3-4k para yapicak kaynak yokken 38k mortgage gecirerrk basliyor oyun Capitalism ho! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Oyunun olayi casual olmasi zaten. Gunce yarim saat filan oynuyorum ben, uyumadan once, sabah otobuste filan. Hos cok. Kac yil boyle oynarim bilmiyorum. Realtime zaten, o yani hosuma gidiyor benim. Yarin yaparim dediginde adam kapatiyorum oyunu, yarin geri gidiyorum. Yasam simulasyonu iste tam, 3DS'in saatini filan degistirirsen ayni tadi vermez bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Yaz donumu eventi vardi dun, resim cektim forever alone olarak: http://cl.ly/image/1Z0N3q120d1R/HNI_0002.JPG Resimden hemen once de arilarin saldirisina ugradim, gozum sisti. Pudgy alay etti hatta pis pis =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 ss alma olayı var mı ki 3ds'te? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Oyuna göre değişiyor. Animal Crossing'de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 ha ok, tactics ogre'de vardı aynı şekilde psp'de ama cidden bu konsollarda büyük eksiklik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Ben wild world aldım ucuza bulunca baktım biraz, eğlenceli oyun çok oynayamadım ektim bişiler :D, pokemon black oynamaya başladım. DS oyunları şu ana kadar oynadığım 3ds oyunlarından daha başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=62dODySZ5N0 afdsdadfgssgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 ben oyunu anlayamadım :I 10 farklı video'ya falan baktım sadece anlamak için ama sadece gather yapıyorlar bana mı öyle geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 ^ anlasilmayacak bir tarafi yok.oyun nintendo'nun sims'i ama komsularin falan hayvan.bocek yakala,balik tut,bitki dik.hava ve gece/gunduz sartlarina gore degisen,garip bir simulation oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Rahat bir de. Sims gibi yemek yap, is bul, sic gibi seyler yok. Casual life simulation. Real-time gidiyor oyun, yani yarin gel derse bir adam oyunu kapatip yarin aciyorsun; bir de belediye baskanisin iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar