imamizer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 söyle hemen şınav çeksinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Twitter'ın bu kadar hızlı IP vermesi imkansız. Hatta Twitter'ın Türk yargısına IP verdiğini de sanmıyorum. Bu arkadaşlar muhtemelen kimlikleri açık belli bir biçimde yazıyorlardı Twitter'da, isim soyad girdilerse falan mümkündür, normaldir. Yapmayın şunu işte bin defa dedik. Keklik gibi avlanıyorsun, IP istemeye bile gerek kalmıyor. Normalde IP isteme, sonra sitenin IP'leri vermesi, sonra IP'lerin Türk Telekom'dan kime ait olduğunun belirlenmesi, o telefon hattının olduğu kişiye soruşturma açılması, eve baskın düzenlenmesi falan, bunlar 24-48 saatte işlemesi OLANAKSIZ şeyler. Resmen ad soyad yazanları ibret olsun diye aldılar direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 arkadaslar, diger illerde polis hala yardiriyor, salmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Polis değişik bir taktik uyguluyor, şiddetin sökmediğini görünce bükemediği cephelerden geri çekilip orada bayram havası estiriyor, rehavet yaratarak o insanları sakinleştiriyor, alttan alta gizliden gizliye de bükebildiği cepheleri bastırıyor. İzmir, Antakya, Antep, Tunceli ve Adana gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 konuldu mu bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 izmirde 2 gündür bir şey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 http://worldmustsee.tumblr.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 aquila said: arkadaslar, diger illerde polis hala yardiriyor, salmayin. Da işte antakyadan kim var? Adanadan kim var? Nasıl öğrenebiliriz ne durumdalar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Gözaltılar var? Hatta twitter gözaltıları var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Abi polisin stratejisi kendilerince iyi gibi.Nasıl olsa insanlar istanbulu taksim meydanını takip ediyor diye kızılayı adanayı antalyayı izmiri sallamazlar diyip oradan saldırıyor olması normal.Bitti falan sanmayın tamam her yer taksim fakat içerik farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 wastyrx said: aquila said: arkadaslar, diger illerde polis hala yardiriyor, salmayin. Da işte antakyadan kim var? Adanadan kim var? Nasıl öğrenebiliriz ne durumdalar :/ Twitter denen bi baş belamız var, oradan öğreniyoruz. Her yazana kanmayın, bilgi kirliliği çok, ama mesajları şöyle bir hızlıca tarayınca genel bir fikir veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 twitter gözaltılarına inanmıyorum henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 adanadan biri yok mu hiç burda.. antakya olması çok zor hiç zannetmiyorum ama adana çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Rewendor said: Gözaltılar var? Hatta twitter gözaltıları var? okuldan beraber derse girdiğim bir kız içerde şu anda edit: bizim bir arkadaşımızla yanyana oturuyorlar birinci elden teyid edilmiş bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Fistan said: twitter gözaltılarına inanmıyorum henüz Ben de inanmıyordum da, izmirli arkadaşımdan onay aldım, yardım istiyordu (kendisi için değil). Dahası İnce de açıkladı kendi twitterından, İzmir barosu da uğraşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 adanada teyzeler falan var ama şu saatte horul horul uyuyorlardır, yarın arar sorarım bi orda durum ne iyi misiniz falan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Eternal said: adanadan biri yok mu hiç burda.. antakya olması çok zor hiç zannetmiyorum ama adana çıkar. Antakya'dan birisi vardı, hatta bu Reyhanlı olayından sonra bilgilendiriyordu bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Yemişim twitter göz altısını ya gelsinler o çok pipimde değil de doğru olduğunu nasıl anlayacağım yazayım gördüğümü desem yok ki tanıdık kimse. Biz ankarada kızları oturttuk pc başına, tweetlere bakıp arayıp doğrulatıyorlardı sonra kesin bilgi diye paylaşıyorduk oradakileri nasıl bilieceğiz tatsız :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Fistan said: twitter gözaltılarına inanmıyorum henüz birilerinin yine engelleme çabası. gerçek mermi sıkıyorlar gitmeyin, gözaltına alıyorlar yazmayın vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Fistan said: twitter gözaltılarına inanmıyorum henüz http://www.youtube.com/watch?v=wPI_sBHHlgs&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/941527_10200683648987616_817176891_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 polis gümüssuyuna girmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Açıklama var İzmir Emniyetinden 16 kişi göz altına alındı diye. Sebep sosyal medya üzerinden provakatif yazılar yazmak. Ha birşey olur mu olmaz. Bu arada medyanın böle dönmesine aldanmayın. Tamamen halkın gazını almak amaç.Özür mözür göstermelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Kelime Oyunu'nun sunucusu İhsan Varol, dünkü programının ardından sansüre uğradı. Bloomberg HT’de yayımlanan ‘Kelime Oyunu’ isimli yarışma programının sevilen sunucusu İhsan Varol, dün gerçekleştirdiği yayınla bir ilke imza atmıştı. Taksim Gezi Parkı olaylarını yandaş bir şekilde yayımlayan Ciner Grubu’na ait olan Bloomberg HT’de tüm soruları ‘özenle’ seçen İhsan Varol, yaşananları kendi tarzıyla protesto etmişti. Sosyal medyada ve ekranları başında programı izleyenlerden büyük destek alan Varol’un programının yeni bölümü bu akşamdı. Ancak yayına giren program geçmiş günlere ait bir programdı. Twitter hesabından bir açıklama yapan Varol takipçileri ile şu mesajı paylaştı: http://cdn.sozcu.com.tr/wp-content/uploads/2013/06/ihsan_varol_ice5.jpg http://sozcu.com.tr/2013/gunun-icinden/direnise-sansur.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 şu adam adam ya yeni kurulacak partide yönetime falan aday olsun direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar