MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 şimdi düşününce bunca insanın en çok sıkıntı çektiği şey biber gazı değil mi? ciddi anlamda sıkıntı veren bir olay. bir tüp bomba neredeyse 1dk civarında gaz salıyor yanlış görmediysem. ve tek yaptığı insanların geri kaçmasını sağlamak. olayların içinde bulunamıyorum bazı sağlık sebeplerinden ötürü dolayısıyla detaylı bilemiyorum. eğer yanlışsam düzeltin lütfen. şimdi çok gerizekalı bir öneri gibi duruyor olabilir ama söylemezsem içimde kalacak. bu bombalarda ekzotermik bir reaksiyon gerçekleşmiyor mu dışarı çıkarken? bir yanma var yani. oksijene ihtiyacı var kısaca. bir yangın söndürme tüpü işe yaramaz mı bu bombaların üzerinde? kimyacılar veya işi bilenler bi açıklasın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omm Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 haahha umut sarıkaya karikatürü gibi balonun içinde EGZOTERMİK büyük harflerle yazılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 sorun biber gazı degil, azcık yanıp geri dönuyorsun sonra bastırıyorsun, kimisinde maskeler var o yüzden daha cok bastırıyorlar. sorun bu polis denen itlerin bunları insanlara nişanlaması, kafalarına atması, insanları gözlerinden vurup kör etmesi,sakat bırakması, sorun bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Reaksiyon öyle olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 O işe yaramaz diye düşünüyorum. Ayrıca yangın söndürme tüpü taşıyan adam hayvanların yüzüne sıktığı bombalardan pek kaçamaz gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 ne bileyim abi sonuçta ufak tüpler var arabalarda falan taşıdığımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 söndürmek yerine eldivenle tutup atın yeterince uzağa gidecek zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 dedikleri gibi. olay kafaya nişan almaları. kask filan bile olsa tehlikeli yüze gelirse diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 ama evet asıl korku beyine o zımbırtıyı yemek, herkes kafasını tuta tuta koşuyor zaten kaçarken, sırf gaz bassalar (ki eldeki sikkolarla yapıyorlar bunu) insanlar çekilmiyor, ama o kafaya gelen zımbırtı sakat bırakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 dün iki üç tanesine degaj diktik polise doğru. çok sıcak olmuyor, anlık da olsa tutabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 muhtemelen tepkimeye gereken her madde o tüpün içinde vardır. dışarıdan birşeye ihtiyacı olduğunu sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 şu durumu da göz ardı etmeyin. son kullanma tarihine dikkat, http://i.imgur.com/LFuGWYf.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 -Deno- said: dün iki üç tanesine degaj diktik polise doğru. çok sıcak olmuyor, anlık da olsa tutabiliyorsunuz. yok öyle birşey şu an 3 parmağım su toplamış durumda ve tüm gece hayvan gibi biberli biberli yandı. sakın çıplak elle tutmayın, hepsi aynı model değil bunların bazıları kıvılcım çıkartarak açıyor kapağını. 5-6 dakika sonra falan anca tutulabilir kıvama geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 abi çıplak elle neden tuttun ki ? tutulabiliyor dediğim maskenle, uzun bir şey giydiysen ellerini kapatacak şekilde. ben bir ara yağmurluk giymiştim serin oldu diye, onunla ellerimi örtüp attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 tekrar söylüyorum, herkes bilmiyor olabilir. vicks alın eczanelerden, direkt olarak burnunuzun etrafına sürmeyin bir beze ya da doğrudan maskeye sürün. gaz gelince direkt onu koklayın. yanımdaki insanlar şakır şakır giderken ben 5 - 6 dakikada toparlanıyordum dün. elimden geldiğince herkese dağıttım ilacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 bombalar reaksiyonla gaz salmıyo. sadece basıncla yüklemimş tüpler. ama gaz değil toz sıkıyolar aslında. yapılaiblinicek en iyi şey bombayı düştüğü gibi alıp su dolu bir kaba koymak. gaz değil toz olduğu ıcın tozlar suya cöküyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 alev alanlar var diye biliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 bazıları kovandan cıkarken acılmıyo, düştükleri yerde patlıyo en tehlikeliler onlar cünkü parcalanıp etrafa metal sacıyolar.bide eriyik plastik kovanıyla beraber ucanlar var, onlar yanacak birseye denk gelirse alev alıyo. malzemenın kendisinin yanıcı olduğunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 İşçi eldiveniyle gittik biz. Çıplak el yakar abi sakın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Teargas cannister lar oyle calismiyor. Oncelikle her irritant agent farkli formda, kac gundur kullanilan versiyon olan CS agent oda sicakliginda kati halde. Bu ajani aerosol (havada cozunur) hale getirmek icin teknikler var. 1. eritip spraylemek 2. bi solvent kullanarak sivi halde cozundurmek 3. kuru olarak silikon bazli tozlar 4. cozucu bi baska ajan( ile termal olarak dagitmak 4. versiyon bizim uzerimizde kullanilan versiyon. Smoke grenade lerin icerisindeki fosfor pentoksit ile cannister ici sicaklik icindeki tasiyici solventi havada cozunur hale getiricek kadar isitiyor. Bu solvent ile CS havaya yayiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Buddha said: İşçi eldiveniyle gittik biz. Çıplak el yakar abi sakın! yakti zaten burdan biri,aman dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar