Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

moriarty'nin kimliğini bilen bana özel mesaj atsın, ödül var

KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

Noyzura said:

moriarty said:

Noyan senin beynin mi yok, yoksa okumaktan mı acizsin?

İstediğin kadar yancı topla " önce o başlattı" geyiğin bana sökmez. Bunun ne beyinle ne de okumakla alakası var.

Adamın kızını sokuyorsun mevzuya. Adamın beynine kan sıçrıyor bu kadar basit. fazla zeki olmana da gerek yok azıcık objektif olsan yeter.

Hakkaten çocuksunuz abi. Yani o kadar farklıyım ben diye takılıyorsun ama hiç bir farkın yok noyan.

Nufusuma aldırırım diyip, anneye vurmakta falan sıkıntı yok. Ama ben yazmakla oluyorsa ben +18 ise kızını alayım diyince kan sıçrıyor öyle mi?

Duygu sömürüsü hep işe yarıyor abi bu forumda mağdurcular üzerinde.

Belki de laf sokmak yerine, ÇETONUN KİMLİĞİNİ VERİN ÖDÜL VAR BENİM BİRİCİK ANNECİĞİME LAF ETTİ diye topic açsam senin gibilerin gözünde haklı olacaktım? lol.
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

istemekle eyleme geçirmek arasındaki farkı anlayamadıysan noyzura özgürlükle alakalı hiçbir şey bilmiyosun sanırım.

imajın özgür olunca kafa yapısı o kadar açık olmuyormuş
eyleme geçmeyle alakalı hiçbir planım yok. adam adres istiyor.
ben diversity'e inanıyorum. adam tek yol diyor.
ben olanı eleştiriyorum. o olanı yok etmek istiyor. propaganda yapıyor. baskılayıcı bir şekilde düşüncesini empoze etmeye çalışıyor.

ben daha ne diyeyim bilmiyorum. saçma salak ki 4-5'i geçmez bu sayı bunlar dışında ben insanlarla kavga etmem. karakolluk olduğum bütün olaylar hayvanları kurtarmak üzerine.

ben çetintaşla karşı karşıya gelsem tabiki küfür edip dalmayacağım. ama bi taraf adres ver derken diğer taraf aga saçmalama diyor. sen çıkıp adres veri savunuyosun şu anda

tane tane yazıyorum 'istemek' 'eyleme geçmek'
Sosyal ağlarda paylaş

moriarty said:

Suark said:

moriarty senin beynin mi yok, yoksa okumaktan mı acizsin?

Vallahi bence var.

Şu forumda yazılarını zevkle okuduğum adamları, iki duygu sömürüsüyle herhangi bir adamın nasıl kandırabildiğini görünce şaşırıyorum ama. Kaç yaşında adamlarsınız.

e çok sert giriyorsunuz adama.

günlük başlık açıyor adam ne zararı var
Sosyal ağlarda paylaş

moriarty said:

Noyzura said:

moriarty said:

Noyan senin beynin mi yok, yoksa okumaktan mı acizsin?

İstediğin kadar yancı topla " önce o başlattı" geyiğin bana sökmez. Bunun ne beyinle ne de okumakla alakası var.

Adamın kızını sokuyorsun mevzuya. Adamın beynine kan sıçrıyor bu kadar basit. fazla zeki olmana da gerek yok azıcık objektif olsan yeter.

Hakkaten çocuksunuz abi. Yani o kadar farklıyım ben diye takılıyorsun ama hiç bir farkın yok noyan.

Nufusuma aldırırım diyip, anneye vurmakta falan sıkıntı yok. Ama ben yazmakla oluyorsa ben +18 ise kızını alayım diyince kan sıçrıyor öyle mi?

Duygu sömürüsü hep işe yarıyor abi bu forumda aptallar üzerinde.

Ben fark ispatlama çabasında değilim ve öyle farkılıyım diye takıldığım ettiğim yok. Kendimce takılıyorum tıpkı herkesin kendince olması gerektiği gibi.

Duygu sömürüsü de yok ortada. Kızın +18 ise nüfusuma alayım diyince de o "+18" yaptığın terbiyesizliğin üstünü örtmüyor. 18 de olsa her babanın gözünde kızı bambaşkadır. Bir gün bana olunca anlarsın ya da babayı anlarsın bu kafayla.

ÜStünde taht gibi oturduğun pisliği görmezden gelip kokusundan rahatsız olanlara aptal diyorsun. Yüzleş kendinle ben seni aşağılamıyorum kendini anlamana yardımcı olmaya çalışıyorum sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi sen anlamıyor musun hakkaten? Anneye vurunca falan laf yok, kıza vurunca mı sıkıntı var? Bu kadar mısın?

Çocuk gibi adres ver çeto, ödül var. Beyler biricik anneciğime laf etti yazınca mı senin gibi kekolar avlanıyor.

Ayrıca, çık artık bu filozof triplerinden. Hakikaten çok sıradansın.
Sosyal ağlarda paylaş

o adamın o andaki ruh halini çocugunuz olmadan anlayamazsınız, anlayamayız ama birazcık empati yapın; en azından benım çocugum olsa (kız çocugundan bahsediyoruz) hiç tanımadığım birisi bu lafları söylese ne düşünürüm? ne yaparım? diye.. nerden tutsanız elinizde kalır savunmalarınız bu hareketiniz karşısında. yaşlarınız bilmiyorum ama benım gibi yirmilerin sonlarındaysanız insanların ruh hallerini daha iyi anlayabiliyorsunuz..
Sosyal ağlarda paylaş

Oh be, 71. sayfada yetiştim sonunda. Arada iş güç falan girince yavaş kaldık biraz.

Geyik meyik güzel de kim haklı tartışması baymış sonunda.

İki taraf da eşşeklik etmiş. Çetin'in nüfus muhabbeti kepazelik, ama "o yaptı ben de yaparım" diye "hakettiği cevabı verdim" diye o cevabı vermek de aynı kepazelik, haddini bilmezlik. Ondan sonra forumda birine kızıp kelle avcılığı körüklemek, bilgi verin ödül var demek hele hele aile babası yaşına gelmiş adam için eşsiz bir rezalet, sonra o adama "ben boksörüm ben 200 kiloyum sen bunaksın" diye üste çıkmaya çalışmak çocukluk.

Resmen seviyeyi Nihat Doğan seviyesine indirmişsiniz. Yok yahu demir yumruk, toplu komple ban falan lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Oh be, 71. sayfada yetiştim sonunda. Arada iş güç falan girince yavaş kaldık biraz.

İki taraf da eşşeklik etmiş. Çetin'in nüfus muhabbeti kepazelik, ama "o yaptı ben de yaparım" diye "hakettiği cevabı verdim" diye o cevabı vermek de aynı kepazelik, haddini bilmezlik. Ondan sonra forumda birine kızıp kelle avcılığı körüklemek, bilgi verin ödül var demek hele hele aile babası yaşına gelmiş adam için eşsiz bir rezalet, sonra o adama "ben boksörüm ben 200 kiloyum sen bunaksın" diye üste çıkmaya çalışmak çocukluk.

Resmen seviyeyi Nihat Doğan seviyesine indirmişsiniz. Yok yahu demir yumruk, toplu komple ban falan lazım.

Konuda şundan güzel mesaj yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

üste çıkmak buluşup ağzını kırarak olur. vazgeç bu sevdadan ile sanki adamı gerçekten görüp saldırıp dövmüşüz gibi yorumlar yapmaktan kaçınmayan paticik üyemiz tabiki rewendor.

aklında oluşturduğu çoluk çocukla 25 yaşında adamlar arasında fark var. en azından kime ne tehdit savurduğunu görsün diye yazdım ben onu. bide düşününce gerçekten komik yani
Sosyal ağlarda paylaş

Benim resmim o patinin fotograf yerinde var , gömlek large giymişim düğme birazdan patlayacak ve birini öldürecek gibi duruyodu :D

Kolestrol açısından çok tehlikeli , bi an küt diye geberip gidicem şaka maka , neyse artık asas kasmamaya karar verdim direk tank olarak devam ederim yapacak bişi yok şimdilik.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...