Sequo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 moriarty said: no pain no gain çeto araştır bul bende senin telin var http://forum.paticik.com/thumbnails/b97/e30/88c/16e/fdf/bc0/bc9/4f3/f79/197/2a_450xNULL.gif Seni benden başka kimse nüfusuna alamaz laaaaaaaaaaaan yıkarım buraları asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 oh oh 50sf birikmiş print ettirip okumak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 GENİŞ ÖZET MasterHapLo said: özet olarak: - ceto konuyu rage ile acti ve adres istedi. - cetoyu haksız goren bir grup moriarty'yi destekledi ve yasli adamsın dayak yeme dedi. - ceto adres telefon isim istedi ama tam olarak istedigine ulasamadi. - bu arada karilikli atismalar gecti farkli kisiler arasinda - sonlara dogru noyan geldi vucut gosterdi. - bunun haricinde de ana konudan bagimsiz tartismalar gecti. tauntlar atildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 zaytung'un yaptıgı gibi efsaneleri toparlayıp almanak yaptırsak ya la. aramızda para toplar bastırtırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 6. sayfadayım 57 sayfa yazmışınız ya l_zero'yu banlayın ayrıca sevmedim bana da kişisel atar yapanlara öm'den derdin mi var diyorum yok takılıyoruz diyolar peace bro diyip geçiyorum. sevimli forumuz aslında bakmayın kavga çktığına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 57 sayfanın hepsini okudum. http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/01/icgRYRu83YX5z.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 fire emblem sürüklemese oturup okuma yanılgısına düşebilirdim, thank you based nintendo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 mevzu ne bilmiyorum ancak işin içinde moriarty varsa vardır bi kelek. konuşmaları yazım dili rahatsız edici olabiliyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 ulan evli ve çocuklu bir adamın paticiğe günde ortalama 12 mesaj atması normal mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 aytunç nabtın lan sdfdsgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 nordlydian said: zaytung'un yaptıgı gibi efsaneleri toparlayıp almanak yaptırsak ya la. aramızda para toplar bastırtırız.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Sam said: fire emblem sürüklemese oturup okuma yanılgısına düşebilirdim, thank you based nintendo. ahaha LOL NOPE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 MORİARTYİNİN FOTOSUNU BULDUM https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/252342_10152884619280301_1230929795_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 konunun best of ları. MasterHapLo said: gece gece actiniz yuksek rating topic benim donanim sorum yalan oldu Phyx said: Finklorpeyniri said: GÖTTAŞIM. LAKABIM BOK BAYI. icabinda ayni gotten sicariz... L_Zero said: bende yatıyorum. umarım yarın hepiniz banlanmış olursunuz. _Rave said: şu topiği sequo açsa ödül dese kargoyla yollanmıştı yanlız mori sdfs. çeto fakir izlenimi veriyo.olmamış. Jim_E_Rustler said: Adım da ahmet salih bozdaş. 1.75, tüy siklet. Gel zibidi. bonus: qqqqqq said: Topicde yine en haksız 0ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 LAN SPOILER VERME OKUMADIK DAHA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 imam ek olarak özet partını koy rep fırlatcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Madcat said: banlanmıcak mı bu yazısıyla? Kavga çıkartıp flameleyenler de banlansın, eğer banlatılacaksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 0ne ne demiş yine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Killer said: imam ek olarak özet partını koy rep fırlatcam birşey yok işte. kavga etmişler. çetin taş adresini bilgilerini istemiş moriarty nin. diğerleri de trollemiş işte. 20 sayfada falan bitiyor olay. sonra noyzura gelmiş. bi bahaneyle fotosunu koymuş yine. şöyle kaslıyım şu kadar yumruk atıyorum demiş o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 abv 27 syafa eklemişsiniz gece 2 de yattım bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis13 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 vah 60 sayfa olmus bide cetin abinin topicleri begenmiosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 ben şunu bi kenara koyayımda nasıl olsa 1 saate kadar işi saavsaklamaya başlarım cuma rehavetiyle kahvemi koyar okurum bir gtüzel aslında forum çok iyi lan, süperhiperbokötesi malzeme çıkıyor şuradan da kıymetini bilene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 MasterHapLo said: özet olarak: - ceto konuyu rage ile acti ve adres istedi. - cetoyu haksız goren bir grup moriarty'yi destekledi ve yasli adamsın dayak yeme dedi. - ceto adres telefon isim istedi ama tam olarak istedigine ulasamadi. - bu arada karilikli atismalar gecti farkli kisiler arasinda - sonlara dogru noyan geldi vucut gosterdi. - bunun haricinde de ana konudan bagimsiz tartismalar gecti. tauntlar atildi. noyzura niye gelip vücut gösteriyor abi, nasıl bir forum oldu bura ya sajfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 memphis sen yine niy ebanlandın.. 13 lan 13.. adamın hesap adları ayda bir güncellenmesi gereken kurumsal şifre gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 spoiler tagı kullanın arkadaşım, okuyoruz. Daha 15'teyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar