Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Division

Khiran

Öne çıkan mesajlar

DeviantSun said:

Çok şaşırıyor insanlar ama item grindlamak için değil, kendimizi zorlayıp eğlenmek için oynuyoruz :D

Oyun item farmlama oyunu o yuzden tavsiye verdim sonucta daily diye russian consulate a giren cok kisi var gearları yetmemesine ve gear kasmanın baska daha iyi yolları olmasına ragmen. Zorluk seviyesi Tunnel <= Lexington < Plant < Russian seklinde gidiyor. 60k HP min tavsiye edilen min hp tabi aslında efektif (armor ve exotic defansına gore hesaplanan) hp dusulunmeli ama onu bir kenara bırakıyorum. Onun altında bir cok seyden one shot yiyorsunuz. Ayrıca mobların oldurulme sırası var ilk rusherlar ve scoutlar, varsa 2. tanklar (sizi overrun etmeden oldurmek lazım), 3. bombacılar sonra digerleri. Rusherları size gelmeden olduremiyorsanız CC (smoke sticky, gas seeker, stun turret) gibi abilitylerinizi sırayla kullanarak onları eleyin sonra sırayla targetları yavas yavas elimine etmeye devam edin. Grubunuzda en az 2 tane security signature ı olsun. Damage ve Heal signatureları istediginiz sayıda alın.

mokoko said:

daha iyi itemlar düşüyo yüksek dz'lerde. bu arada dz yaparken scavenging kullanın. inanılmaz etkiliyo
Bunu %200 scavenge (max) ile denemisti biri redditte neredeyse hic etki etmedigini soylemisti. Sample size dar ama crafting suan en iyi itemlara daha duzenli ulasma yolu ve o yuzden scavenge yerine farm hızını arttırcak statlara gidilmesi division tech/superior(mor) ile mat farmı bence(!) daha hızlı olan yol.

bingildak said:

düşen lootun levelı yüksekse, requirement değilde item level olarak gidip kasarsın da onun dışında neden risk alasın onu anlamadım. streamerlara baktıyorum hep dz1, dz2 farmlıyorlar. kimse dz6 farmlamıyor, herhalde aynı itemlar düşüyor?
HE drop rateler yerlerde surundugu icin suan item kasmak craftingden geciyor. Crafting BP satın almaya bakıyor ve DZ BP vendoru DZ rank 50 istyor. Simdi problem surda baslıyor. Yuksek levellara gidince XP efektif yukselmiyor. yani 30-30(dz01 02 zone unda) 165 dz xp veren mob, 31-31 zone unda(dz 03 04) 170 dz xp veriyor. Ve mobların arasında damage farkı falan cok fazla. O yuzden farming route u DZ 06 a cevirmenin ve yanlıslıkla olunce total xpnin %2 sini kaybetmenin bir anlamı olmuyor. Ha dz06 ya gitmek icin bir incentive var o da insanlar az oldugu icin division tech daha rahat bulunuyor yani BP lerini almıs insanlar div tech kasmak icin orda takılıyorlar BP almaya calısanlar/level kasanlar daha dusuk yerlerde takılıyorlar cogunlukla.

bingildak said:

bu alt ile craft olayı intended galiba adamlar bayadı müdahale etmiyor, müdahale etmeyecekler herhalde.

Alt ile crafting mat kasmayı mı diyosun?
Sosyal ağlarda paylaş

Ne loot kalitesinde ne de XP'de bir fark yok. Scavenging'in çalışıp çalışmadığı bile tartışma konusu. 32'lik bölgeye gitmenin tech run harici bir olayı yok. Hele XP veya craft malzemesi kasacaksanız direk 1-2'de kalın ki zaten Phoenix Credit challenge spamlanarak kasılıyor artık. 3-4'e giden 1-2 çok kalabalık olduğundan gitmiştir.
Sosyal ağlarda paylaş

yüksek dz'de daha iyi item düştüğünü gözlemleyemedik. gelen xp aynı. scavenging gene etkisi vardıysa bile nerf ile yerin dibine sokulmuş olsa gerek ki %100 sca ile 20 saat oynayıp bir tane sarı geldi. diablo3 vanilla yaptılar tam.

dz rank 50 olunca da bitmiyor bu arada oyun. oldum ama currency ile satılan sarı blueprintler ve itemların hepsi ilvl 30. ilvl 31 olanlar phoenix istiyor. üstüne sarı div tech istiyor bunların hepsi craft için ve sarı div tech'ler sadece drop, birleştirip oluşturulamıyor. div tech sandığı ve mob drop olarak kovalamanız lazım. bunlar da acayip zor bulunduğu için ilvl 30 itema harcamak büyük israf yani.

kısacası dark zone currency çöp şu anda. phoenix ile üssünüzden craftı div tech istemeyen blueprintleri (bunlar gene ilvl 31) almak çok daha akıllıca. buna tek limit ise restock. dz vendorunda daha çok bp çeşidi olduğu halde div tech bitti ve ortada kaldım öyle elimde kötü sarılarla. sarı recalibrate'in gene phoenix istediği de düşünülünce oyundaki tek anlamlı loot upgrade yöntemi phoenix toplamak ve üsteki vendorun restockunu beklemek.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

karakterin sesi yok ve asla konuşmuyor, dahil olmuyor. bu sürekli olarak dışarıdan izleme hissiyatı veriyor. oynadığın karakter kişiliğe bürünmüyor.

oyunda ilk dikkatimi ceken sey olmustu herseyden bagimsiz olarak. sehri kurtaracak gizli federal ajansin ama hicbi konuda fikir belirtmiyosun. cutscenelerde dünyanın muabbeti dönüyor şöyle kurtarıcaz böyle yapalım falan diye, bi kere hmm bile demiyor karakter.

senaryo oyuna güzel yedirilmişken bu olay tüm gerçekçiliği ortadan kaldırıyor resmen. önemsiz gibi gözüken ama bence oyunun en büyük eksiklerinden birisi bu.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada oyun herhangi bir oyunda gördüğüm en afili arayüzlere sahip ya. pratik olmayan tarafları var ama onun dışında konumlandırma, notificationlar, geçişler falan inanılmaz iyi. arayüzün bir oyunda ne kadar fark yarattığının göstergesi olmuş resmen. menülerde dolaşırken şiir gibi akıyor, boş ekrana bakarken bile bir estetik var.
Sosyal ağlarda paylaş

KaRa_DaVuT said:

Yok vermiyor. ben o times square görevini dün hiç yapmamış bir adamla yaptım, leader o idi. yaptık bitti ama xp vermedi
Safe houselarda konusmadıgın bir adam ya da tıklamadıgın gorevleri almadıgın bir tablo vardır. Bolgelerdeki safe houselara bir ugra. Onlar bolge gorevlerini update ediyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...