DeviantSun Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Adam daha oyuna başlayamadan bitirdi :D Niye Hard'da oynamayalım, biz full tüm görevleri hard oynuyoruz. Gayet eğlenceli oluyor, ekstra xp ve item da cabası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 twitch sadece bende mi sıkıntılı? http://www.twitch.tv/angryjoeshow playerda hareket yoğh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 DeviantSun said: Adam daha oyuna başlayamadan bitirdi :D Niye Hard'da oynamayalım, biz full tüm görevleri hard oynuyoruz. Gayet eğlenceli oluyor, ekstra xp ve item da cabası? Extra XP bonusu yeterince iyi değil, harcanan zamana göre verimsiz. +5 XP mi ne veriyordu mob başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 cache temizleyince geldi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Dun 6bucuk gibi basladim, gece 3e kadar oynadim. Etrafi geze geze, side questleri yapa yapa lvl 7 oldum. Baya eglenceli valla, ben cok begendim. Ama Sam'in dedigi gibi char creation ekrani facia. 20 farkli cesit dovme var, ama sac cesidi 6 mi ne. Suratlar kabus vsvs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Oyun iyi ya ama neden oyundaki karakterlerin hepsi tipsiz, bakamıyorum valla skipliyorum cutsceneleri, koreli faye olsun benitez olsun doktor olsun çok çirkinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 evet cidden bu kadar iyi motora neden herkes böyle tipsiz anlam vermek mümkün değil. gerçekçi olalım derken uçmuşlar, concept art ve trailer'daki charlar daha iyi ama seçilemiyorlar. 1-2 tüyo kontrollerle ilgili: parkour mode, double tap to roll'u devreye sokun. hatta 180 turn sprint olayı da iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 xeshke dodge için keybind olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Şu gear setleri edinen var mı yaaa çok meraktayım. Ben daha start veremedim. Akşama anca. Bilgilendirin bu kapitalizm mağduru köle yi 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 tell e nasil geri donebiliyoruz yahu ? sam yazmissin bir sey ama cevap veremiyorum :D edit : chatten isme sag klik oradan whisper ve sonrasinda yaziyorum ama sifir.. gitmiyor yazdiklarim chattede gorunmuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 If you've encountered an issue loading after updating your NVIDIA drivers for The Division PC, please read here: http://forums.ubi.com/showthread.php/1402322-PC-NVIDIA-Game-Ready-Driver-ver-364-47?p=11447615#post11447615 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 steam da 46% ya düşmüş :I kötü mü o kadar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 klavye destekliyorsa macro yaz Gangren said: xeshke dodge için keybind olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Boneslark said: steam da 46% ya düşmüş :I kötü mü o kadar ? klasik release sırasındaki mutsuzluklar ya. server vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 serkanay said: Şu gear setleri edinen var mı yaaa çok meraktayım. Ben daha start veremedim. Akşama anca. Var yalnız şöyle bir sıkıntı var. Silah ve çantaların hiç biri skin değil. Rewards Claim'den alıyorsun, bir ihtimal daha test etme şansım olmadı, level'ına göre veriyor olabilir. Ama yeşil item işte, açılışta bir kullanıp sonra bırakırsın. Diğer ceket, ayakkabı filan kıyafet tab'ine gittiği için sıkıntı yok. Gangren said: +5 XP mi ne veriyordu mob başına. Eğer rush yapmak istiyorsan belki gereksiz olabilir ama biz eğlencesine oynadığımızdan, normal mode çok kolay geliyor. Neredeyse cover almana bile gerek yok. O yüzden hard ve ilerde açılırsa challenging zorunlu gibi birşey :D XP çok önemli değil de, ekstra item da yanımıza kar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cy-x Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 nasıl alınıyor o setler oyunda bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Önce setlerin bazıları için UbiClub içinde Rewards kısmından açtığına emin ol. Daha sonra Base of Operations'da üst kata çıktığın merdivenden yukarı çıkma, çıkmak yerine sağındaki aralıktan devam et. Orada Rewards Claim Vendor var. Ondan alıyorsun. Credits, mermi gibi diğer itemlar Vendor'un ikinci tab'inde, ona dikkat. UbiClub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 kendimi hype ladım ahah giddigidyorda sanalsaray 130 demis iyimi fiyat ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 serkanay said: Şu gear setleri edinen var mı yaaa çok meraktayım. Ben daha start veremedim. Akşama anca. Bilgilendirin bu kapitalizm mağduru köle yi 8-) Rewards Vendordan gidip aldım sırt çantası ok 70 özellikli fln ama onun dışında verilenler tırt. Kıyafetler on numara. Oyunu sabah 9da açabildim bu saat olmuş daha kahvaltı bile aklıma gelmedi. Zoraki kapadım bir karnımı doyurayım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Pascha said: kendimi hype ladım ahah giddigidyorda sanalsaray 130 demis iyimi fiyat ? iyi fiyat şuan en uygun key kinguin ve g2a da. Onlar da 130 civarlarına geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Rewards vendor bana 2 sise su ve 2 sise energy drink verdi. ARO rewards vendor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Twitch'ten şu 4 kişilik grubu izliyorum (en çok izlenen) adamlar point and shoot'tan başka bişey yapmıyomuş gibi geliyor. Oyun ciddi patlayacak gibi. Insanlar bir süre sonra sıkılıp çıkar bu oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 ben de çalışırken bir yandan angry joe izledim de, gameplay benim betada hissettiğim gibi devam ediyor. cover sisteminden dolayı herhalde bilmiyorum. gameplay pve olarak dull as fuck görünüyor. düşman çeşitliliği yok gibi bir şey. sürekli aynı mobları öldürüyormuşsun gibi görünüyor oyun. bir tek flamethrower sponge olarak yanına yürüdüğünde farklılık var, onun dışında karşı taraftaki X veya Y imiş hiç farklılık hissetirmiyor. onun dışında ambiyanslar falan gayet güzel. contenti cut-scenelerle aktarmaları gayet güzel olmuş. production value baya yüksek, emek akıyor. pve oynayan adamı ne kadar sürede bayar bilemedim. 1 aya anlaşılır zaten ne olduğu. adamlar lvl 9'da level 10 hard dungeon'a girdiler, 3 mag'de 1 mobu öldüremiyorlar. hepsinde levela uygun mavi silahlar falan var. easy'e alınca faceroll a dönüşüyor. biraz geçişler sert olmuş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 photographer said: Twitch'ten şu 4 kişilik grubu izliyorum (en çok izlenen) adamlar point and shoot'tan başka bişey yapmıyomuş gibi geliyor. Oyun ciddi patlayacak gibi. Insanlar bir süre sonra sıkılıp çıkar bu oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar