mardox Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 verilmişti de, ahah beni niye kadın doğum hastanesine gönderdi lan, çok moralim bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 preorder bonusu yok heralde hicbi yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 betaya katılma hediyesi gibi bir şeyler vardı sanki open beta için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 şapka verdiler ya o bonus olarak, saçma sapan bişi şu olması lazım ubi.club'da açılabilir ödül olarak gözüküyor. http://prntscr.com/a8ceh6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 cmrownz said: standard edition preorderlamıştım pc'ye steamden. gold'a upgrade etmeye niyetlendim ama bulamadım. var mı gören böyle bi seçenek Oyun çıktıktan sonra gelecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Nypd seti neden bere veriyor da normal şapka vermiyor ben onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Şapka 5 dolarlık DLC olarak gelecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Zibilyon tane kıyafet düşüyor oyunda yau, 5$'lık şapkalara sulanmak için daha erken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Gençler Steam'deki Gold Edition indirimi tekrar aktif hale gelmiş. 19 Ocak'a kadar gösteriyor, heralde bir sorun var :D Ben hemen aldım. Kaçırmayın derim eğer alacaksanız. http://store.steampowered.com/app/365590/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 230 tl den 207 tl ye düşmüş, pc oyunu, gerçekten kaçırılmayacak fırsatmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 oyunun kendisi pahalı zaten steam de. 180 e alana kadar 207 gold alınır. steam den almayacaksan düzü 100 civarı bulunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 70$'a AAA oyun + DLC'leri çok uçuk fiyat değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 DeviantSun said: Gençler Steam'deki Gold Edition indirimi tekrar aktif hale gelmiş. 19 Ocak'a kadar gösteriyor, heralde bir sorun var :D Ben hemen aldım. Kaçırmayın derim eğer alacaksanız. http://store.steampowered.com/app/365590/ Indirimi kaldirmislardi demek cok baski olunca geri koydular. Su mart ayina girsek de bi 50tl daha atmam lzm walleta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 2 enpara kart ile 100 tl ucuza alıyorsun benim gibi, ıımffs. daha ucuz bir gold edition alma yöntemi yok bildiğim kadarıyla. kız arkadaşıma 3. kartı da çıkarttırayım ben bak bu hafta hatta. -aente mezardan bildirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 üzgünüm aente ama enpara en fazla 25 verio :) he tabi hesap kesim taihine denk getirirsen 2 kart 2 aydan 100 tl yapar anca asklfasjfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 2 kart * 2 ay ile şimdi atıp bir de mart başında atacak 200 birikmiş olacak ve gold oyun 100 e gelmiş olacak. ben de aynı şekilde yapıyorum. 3 kart var abimlerle birlikte. onların işi olmuyo oyunla vs o yüzden her ay 150 atıyorum steam'e =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 hiç oyun almazsanız tabi öyle oluyor hesaplama :) benim o aylık koyduğum 50TL hemen gidiyor haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 işte 3 kart fln olunca bitmiyo =) her ay 150 derken iyi birikiyo. single oyunu zaten %75 ile alıyoruz çok gitmiyo. division, bf4 gibi full price abanacağım multi oyun nadiren çıkıyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 olm o parayi emeklilik hesabina filan yatirin, steame niye yatiriyosunuz asfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 df açıklamış formülü gdfh. hem şubat, hem mart'ta alıyorsun 100 tl geri geliyor işte mis gibi. ben emeklilikte huzuru steam'de bulacağıma inanıyorum o yüzden buraya yatırıyorum haahgdh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 free weapon skin: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=AkOhn0rQZrU&feature=youtu.be&t=546 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=ZSlwO1mcvFs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Mosquito nun paylaşımı güzel bir hikayeyi hatırlattı. İhtilal öncesi Paris felsefe okulunda öğrenciler kadının eli niye öpülür sorusuna bir cevap bulamayınca bilge hocalarına giderler. Hocaları şarabını yudumlayarak cevaplar. '' Bir yerden başlamak lazım '' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Mosqun video çok iyi oldu, sağolsun. Last man battaliondan haberim yoktu. 9 gün kaldı, hadi bakalım. Gerçi indirmek bir gün alır heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar