Editor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 betada grup yapamıyormuyuz ? yapalım akalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 team viewer ile açtım oyuna girdi kapadım. en azından eve gidince update hata vs görmeyeyim diye her şeyi hazır ettim. bi ben hazır değilim. o da 6 da inş =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Steam acildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Mouse sensitivity'nin %0'da olduğu halde hala gereksiz yüksek olması :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 gamma'yi extradan kismanizi oneririm, atmosfer baya guzel. 970de havada karada calisiyor 1080p de. Dark zone eglenceli olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 herkes keyifle oynuyor galiba kimse "oyuna girdim iki ateş ettim çıktım sildim oyunu" dememiş. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 daha isten cikip eve gidemedi kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 SON DÜZLÜK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 kaldı mı bir yerlerde beta keyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Betadan dolayi sadece 2-3 talent ve 1 mission var. Random encounter var ortalikta, dark zone, atmosfer, aydinlatmalar falan gayet iyi ultra'da. Dusman Ai inanilmaz aptal, inventory menu sistemi vs akici degil. Delete tusu ile yurume/ hafif kosma toggle ediliyor, shift ile tam gaz kosuluyor ama stamina yok, olsaymis keske dedim. Kar firtinasi falan baya guzel. Gammayi extradan kisinca iyi geldi bana, karanliktan korkuyormu millet nedir. Dark zone da extraction pointte 6-7 kisi vardi bekledik lootlari yollayalim diye dayanamadim son saniyede el bombasi ile acilisi yaptim cingar cikti baya :) Is guc girdi devreye aksama oynarim daha, fena gozukmuyor. Umarim content ve icerik doludur oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Ha birde, Dark Zone da, sari canta tasiyanlar Dark Zonedan loot tasiyor demek, yani yatarsa o loot dusuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 ya season pass olan gold edition 207 lira diyor. 28 lira fazla verip season pass olanı almak mantıklı mı? Ayrıca season pass only göremedim. Var mı bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Mmo gibi olmuş loot düşmesi rare lootlarin falan olması. Oynanır bu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Season pass almadim ya, ayrica satisa cikacakmis zaten, oyun dogru duzgunm release olsun duruma gore karar verecem ben. 2-3 skin extra xp ve expansionlari veriyormus Season pass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 ayrıca satışa çıkacağını nereden okudun? bulamadım da. Oyun içi satılabilir belki upgrade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Guzel soru, tam hatirlamiyorum, ama satmamalari sacma olur eheh Surda detaylandirmislar. http://blog.ubi.com/the-division-post-launch-expansions-free-content/ Cok fiyat farki yoksa neden olmasin, ben Steam UK'deyim, cimriligim tuttu, birde Ubi'ye guvensizlik, ama atmosfer grafik iyi cikti PCde, patates degil kesinlikle ote yandan Ai biraz fazla aptal sanki. Eski Turk filmi gibi geliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 darkzonedan cıkamadım lan. bi pk grubu lvl7-8 zone un extractionunu tutuyo, tek tük giremiyoruz haliyle sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 abi 28 lira fazla verdim. 179tl oyuna verip de 28 liranın hesabını yapmak saçma. oynayacaksam zaten 28 lira fazla vermek koymaz. oynamayacaksam da oyunu 179tl vermek her türlü koyacak. aldım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Logitech Gaming Software çalışırken LMB-RMB çalışmadı bende oyun içinde, ona dikkat. Grafikler gayet güzel bu arada. 1080p 970'le High'da(default ayarlar) bir ton eye candy açık oynuyorum. Menuler konsola göre dizayn edilmiş de mouse çalışıyor içinde. Shotgun PvE'de baya eğlendirdi de daha PvP'ye giremedim. UI, atmosfer, grafiklerden pek bir şikayetim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Kar firtinasinda extraction zone baya tatli gerilim oluyor..ekipte scanner olmasi rahatlatti, yoksa gorus 3-5metreye indi falan hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 oyundaki ultradan sonra bi ton şey daha yükseltilebiliyor bu arada. ne hbao+ açıyor ne reflection max'lıyor. item details %50 oluyor fln =) 1080p de gerçekten her şeyi açınca 980 açık alanda 40 fps ye fln düşüyor. ama ufak dokunuşla 55-65 arası yaptım açık alanı gayet akıcı oldu. kapalı alan zaten 70-80 gidiyor. ufak dokunuş dediğim sadece object details'i %70 yaptım sanırım ki farkedemedim değişiklik. zaten ultrada %50 ide. 4k texture scaling olabilir belki o. henüz mission yapmadım arkadaşı bekliyorum beraber girelim diye. mission yapınca gameplay konusunda da yorum yaparım. ama şunu söyleyeyim çevre etkileşimi çok çok az. sadece kurşun değili vs oluşuyor. kapı aç kapa vs hiçbir şey yok. 1-2 tane lockpick li kapı gördüm de bende skill yoktu açamadım. bomba ile de patlatamadım =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 beyler arkadaşın hesabına bir türlü aktivasyon gelmiyor, mail'i göndermiyorlar. ubisoft'un servis patladı herhalde, çok fazla aynı sorunu yaşayanlar var. hesabını paylaşabilecek varsa çok seviniriz, lan party dedik adam giremiyor key almasına rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Bende problemli şuan oyun. Fullscreen yapamıyorum anında göçüyor oyun. Windowed çalışıyor o zamanda mouse'u algılamıyor falan, saçma sapan şeyler oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Oyun çok iyi oynamak isteyen ps4 eklesin Deamien Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 hayin paticik o kadar kominiti şeysine key yolladım biri de öm'den paslmamamış... neyse review takip edecez artık burdan. yazın bari de okuyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar