Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Division

Khiran

Öne çıkan mesajlar

Betadan dolayi sadece 2-3 talent ve 1 mission var. Random encounter var ortalikta, dark zone, atmosfer, aydinlatmalar falan gayet iyi ultra'da. Dusman Ai inanilmaz aptal, inventory menu sistemi vs akici degil.

Delete tusu ile yurume/ hafif kosma toggle ediliyor, shift ile tam gaz kosuluyor ama stamina yok, olsaymis keske dedim.

Kar firtinasi falan baya guzel. Gammayi extradan kisinca iyi geldi bana, karanliktan korkuyormu millet nedir.

Dark zone da extraction pointte 6-7 kisi vardi bekledik lootlari yollayalim diye dayanamadim son saniyede el bombasi ile acilisi yaptim cingar cikti baya :)

Is guc girdi devreye aksama oynarim daha, fena gozukmuyor. Umarim content ve icerik doludur oyun.
Sosyal ağlarda paylaş

Guzel soru, tam hatirlamiyorum, ama satmamalari sacma olur eheh

Surda detaylandirmislar.
http://blog.ubi.com/the-division-post-launch-expansions-free-content/

Cok fiyat farki yoksa neden olmasin, ben Steam UK'deyim, cimriligim tuttu, birde Ubi'ye guvensizlik, ama atmosfer grafik iyi cikti PCde, patates degil kesinlikle ote yandan Ai biraz fazla aptal sanki. Eski Turk filmi gibi geliyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Logitech Gaming Software çalışırken LMB-RMB çalışmadı bende oyun içinde, ona dikkat.

Grafikler gayet güzel bu arada. 1080p 970'le High'da(default ayarlar) bir ton eye candy açık oynuyorum.

Menuler konsola göre dizayn edilmiş de mouse çalışıyor içinde.

Shotgun PvE'de baya eğlendirdi de daha PvP'ye giremedim.

UI, atmosfer, grafiklerden pek bir şikayetim yok.
Sosyal ağlarda paylaş

oyundaki ultradan sonra bi ton şey daha yükseltilebiliyor bu arada. ne hbao+ açıyor ne reflection max'lıyor. item details %50 oluyor fln =)

1080p de gerçekten her şeyi açınca 980 açık alanda 40 fps ye fln düşüyor. ama ufak dokunuşla 55-65 arası yaptım açık alanı gayet akıcı oldu. kapalı alan zaten 70-80 gidiyor.

ufak dokunuş dediğim sadece object details'i %70 yaptım sanırım ki farkedemedim değişiklik. zaten ultrada %50 ide. 4k texture scaling olabilir belki o.

henüz mission yapmadım arkadaşı bekliyorum beraber girelim diye. mission yapınca gameplay konusunda da yorum yaparım. ama şunu söyleyeyim çevre etkileşimi çok çok az. sadece kurşun değili vs oluşuyor. kapı aç kapa vs hiçbir şey yok. 1-2 tane lockpick li kapı gördüm de bende skill yoktu açamadım. bomba ile de patlatamadım =P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...