mono Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Steamden alip, beta icin preload ettim, Ubi hesabim Steam hesabima linkli, fakat Ubi hesabinda gozukmuyor ne Division ne beta vs..benzer durumda olan? yada olmayan? Normal bir durum sanirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 mono said: Steamden alip, beta icin preload ettim, Ubi hesabim Steam hesabima linkli, fakat Ubi hesabinda gozukmuyor ne Division ne beta vs..benzer durumda olan? yada olmayan? Normal bir durum sanirim? ubi web sitesinde "beta codes"da varsa skinti yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 i-ih key gozukmuyor, ama biraz arastirdim, Steam'de ki Ubi oyunlari, Ubisoft hesabinda gozukmuyormus zaten. Steam library'e indikten sonra problem yokmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Evet 2 tane kodum kaldı kim istiyor ? ahh pardon pm varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 alirim bi dal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Editor said: Evet 2 tane kodum kaldı kim istiyor ? ahh pardon pm varmış. kaldıysa ekstra alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Oyun yüklendi, güncelleme tamam, my pc is ready. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Beta Key'in bile pazarı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Deli gibi oynayanlar var fena durmuyor özellikle darkzone kısmı. Ama map baya küçük sanki ya da bana öyle geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 oo basladimi Anca aksam is cikisi bakariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 4 Player Dev Coop! The Division Beta 24/7 http://www.twitch.tv/thedivisiongame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Cuma değilmiydi açılış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Cuma PC ve PS4 TÜRKİYE SAATİ İLE SAAT 14:00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 beyler bi key plz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Millet nasil oynuyor ki, vpn ile yeni zelanda falan herhalde, diyecektim, Xbox 1 gun once aciliyordu beta icin simdi hatirladim. Abur cubur alayim yarina heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Beta'da ki kisitlamalar su sekilde diye okuduydum; Intro yok/kesik, level 4 den basliyoruz, max level 8, genel contentte ve haritada kirpmalar var, spoiler olmasin diye sanirim. Dark Zone'da modifiye edilmis galiba low rankler icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 https://contests.nvidia.com/en-gb/the-division-beta-key-giveaway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Hadi gene iyisiniz, Nvidia beta key veriyor :D https://contests.nvidia.com/en-us/the-division-beta-key-giveaway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Map küçük dedim ama baya katman yapmışlar en azından yani binalardaki merdivenler ile +3 kat yüksekliğe kanalizasyon merdivenleri ile -2 ye kadar gidildiğini görmüş oldum. Yani en azından 6 katman mevcut ki bu tam map değil anladığım kadarı ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Hikaye merkezli olduğundan Betada harita üzerinde hikaye ile ilgile her mekan kapalı. .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Key alabilen varsa OM ile gonderebilir mi lutfen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Esh said: kizillelma said: Beta 26.26 GB alan istiyor. Ohaa.. Bakalım ne zaman inecek? 10 yazıyo ama 7 dakikada indi arkadaştan hdd ile getirdim. usb 2 den taktım diye 33mb/sn =( usb3 e takaymışım bari netten olmasada psikolojik olarak geçseymişim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 elinde ps4 keyi olan var mı fazladan? vakti zamanında o kadar key paylaştım, beni de görün pls :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 abv yankı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 banada banada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar