Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Division

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Steamden alip, beta icin preload ettim, Ubi hesabim Steam hesabima linkli, fakat Ubi hesabinda gozukmuyor ne Division ne beta vs..benzer durumda olan? yada olmayan? Normal bir durum sanirim?
Mesaj tarihi:
mono said:

Steamden alip, beta icin preload ettim, Ubi hesabim Steam hesabima linkli, fakat Ubi hesabinda gozukmuyor ne Division ne beta vs..benzer durumda olan? yada olmayan? Normal bir durum sanirim?

ubi web sitesinde "beta codes"da varsa skinti yok
Mesaj tarihi:
i-ih key gozukmuyor, ama biraz arastirdim, Steam'de ki Ubi oyunlari, Ubisoft hesabinda gozukmuyormus zaten. Steam library'e indikten sonra problem yokmus.
Mesaj tarihi:
Millet nasil oynuyor ki, vpn ile yeni zelanda falan herhalde, diyecektim, Xbox 1 gun once aciliyordu beta icin simdi hatirladim.

Abur cubur alayim yarina heh.
Mesaj tarihi:
Beta'da ki kisitlamalar su sekilde diye okuduydum; Intro yok/kesik, level 4 den basliyoruz, max level 8, genel contentte ve haritada kirpmalar var, spoiler olmasin diye sanirim. Dark Zone'da modifiye edilmis galiba low rankler icin.
Mesaj tarihi:
Map küçük dedim ama baya katman yapmışlar en azından yani binalardaki merdivenler ile +3 kat yüksekliğe kanalizasyon merdivenleri ile -2 ye kadar gidildiğini görmüş oldum. Yani en azından 6 katman mevcut ki bu tam map değil anladığım kadarı ile.
Mesaj tarihi:
Esh said:

kizillelma said:

Beta 26.26 GB alan istiyor.
Ohaa..
Bakalım ne zaman inecek?

10 yazıyo ama 7 dakikada indi

arkadaştan hdd ile getirdim. usb 2 den taktım diye 33mb/sn =( usb3 e takaymışım bari netten olmasada psikolojik olarak geçseymişim =)
  • Yeni Oluştur...