GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 hayır gelmedi sadece bi mail geldi onda da : "you now have guaranteed access for division beta we will send you your key via email when beta begins" diyor uplay de beta acess de önce division beta ı e acess vardı öteki sayfada resmini koydum 5 dakka sonra hiçbir betaya accessiniz yok yazıyor artık beta acess gözükmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 bu gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 bu geldi http://s30.postimg.org/s173hvwzl/fast.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 bana gelen de bu : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Bana da şu mail geldi; http://i.imgur.com/E4HmyIV.png Son durum; http://i.prntscr.com/7e920978d5624e93915a56164b9c181f.png :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 bana mail falan gelmedi :( 1 dakka once preload ekrani geldi uplayde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 anam client'a gelmiş let the dl begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 ;_; olm yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 uplay client aç, games'e gir, oraya daha yeni gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 benim ps 4 abi client de ps 4 ü göremiyorum :( uplay web de de games de gözükmüyor. beta access de de gözükmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 3 mbit'le indirseniz 18-19 saatte iner, daha 3 gün var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 ofiste taktım ya, 5 saate geliyor. yarın et yemeğe getiririm sahile bizimkileri, hd e atar eve geçeriz zaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 PS4 te preload yapabilen oldumu ? hah iyi ben yaptım şuan süper haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 ps 4 de nası pre-load yapıyoruz ya. bende uplay de beta access var şimdi ps4 için de, psn de indiremiyorum beta yı? kütüphanemde çıkmıyor. access key i nereye yazıcam ya da ne yapmam lazım üf ne salak iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 store a gir orda menüde promosyon kodu gir bölümü var psn kartları girdiğin yer aynı yer ordan giriosun kodu direkt oyunu indiriiyimmi diye soruo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 kodu girdim ama not valid diyor. regional hata alıyorum galiba. hay allah ya. peki eu kodu heralde bunu eu ya girip ps4 de us hesabı ile betayı oynayabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 US hesabına US kod giriceksin EU Hesaba EU kod Kod zaten senin uplay sitesinden almadınmı ? beta bölümünden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 evet ordan aldım. g2a dan aldığım globaldi zaten uplay e de psn hesabımla girdim ki hesabımda us ama key niye hata veriyor anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Sen o keyi bana yolla boşver sende pcde yok mu zaten? Yok ise istemem keyini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 PS4 için kolayı varmış gerek kalmadı keye. Oyunu pre-order ettim download ettim sonra preorder cancel ettim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Ahhaha ya beta arkadaşa gelmiş hesapları birbirimize merge ettiydik kardeşlik muhanbetine ondan betayı indiriyorum bakalım belki ben de oynarım olmadı öyle yapıcam keyi de vericem birine eu keyi galiba bu benim hesap us diye olmuyor sanırım yoksa mail de geldi division dan keyin aha bu diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 PS4 ile oynayacaksanız haber edin de bende join olayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Tamamdır abi ps4 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Fazladan EU key'i olan varsa paslasın please! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 PS4'te oynayacaklar için bi de iki kişiyiz. ÖM'den irtibata geçelim PSN ID için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar