DeviantSun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Yaw adı Beta, aslında wipe yiyeceğin Early Access :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 betayı neden erteliyorlar abi madem her şey hazır, üstü kabalı early access ise? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 İşte "Beta adında early access" olması için oyunun hazır olması lazım, oyun hazır olmadığı için "beta"yı ertelediler. Ocak - Şubat'a yetiştirmeye çalışıyorlar. Zaten oyun 8 Mart'ta çıkacak, tabii o da gene ertelenmezse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Şaşırtıcı derecede avantajlı bir fırsat https://www.humblebundle.com/weekly Steam de sadece The Division 179 TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Hepsi uplay olmasa .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 10 dolar verilir en kötü. hem baya oyun var hem division beta. betayı görüp karar verirz alıp almamaya ilerde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Benim yukarıda verdiğim kinguin linkinde zamanında 75tl idi preorder. 75$ olunca 225tl oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Pcgamer Humble Bundle 10$'a Division Beta Access de veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Ne zaman cikiyo abi bu 2 sene olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Q2 herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Tom clancy pek tarIm degil de verdim 10 dolari aldim it gibi bundle i bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Kodla 32 USD'ye geliyor cdkeys.com üzerinden. Global key veriyorlar. Site legit, kullandım PSN için çok kez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=qCMtM9RkoMg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Gangren said: Kodla 32 USD'ye geliyor cdkeys.com üzerinden. Global key veriyorlar. Site legit, kullandım PSN için çok kez. PSN de çalışıyormu o key? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Gangren said: Kodla 32 USD'ye geliyor cdkeys.com üzerinden. Global key veriyorlar. Site legit, kullandım PSN için çok kez.yok lan sitede ps4 icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 erkek olun pc ye gelin, erkek adam konsolda oyun oynamaz, erkek adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 PC için aldım ben. O siteyi PSN için de kullanmıştım, onu belirtmek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Gangren said: Kodla 32 USD'ye geliyor cdkeys.com üzerinden. Global key veriyorlar. Site legit, kullandım PSN için çok kez. hangi kod abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 facebook üzerinde cdkeys.com olarak arat, grupları çıkacak. Takip edince, %5 off gibi bir buton çıkıyor, oradan alıyorsun promo kodunu. Like etmekte sıkıntı yok, kesinlikle spam falan yapmıyorlar facebook'ta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 http://tomclancy-thedivision.ubi.com/game/en-GB/beta/index.aspx Closed beta başvurusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Sitelerde filan epey ucuza kod da satılıyor ilgilenenlere. Bu arada ay sonunda beta başlıyor ama ne yazık ki 2-3 gün olacak sadece :( https://www.reddit.com/r/thedivision/comments/3vdu5m/beta_faq_and_updates/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 ben girmeyeceğim ya betaya, eminim çük kadar content ile çıkacak (releasede). yemek istemiyorum hiç content'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 girme annem sen, warframe oynayacağız daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 2 gün Beta kısaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Kinguin'de 3 liraya key var, haberiniz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar