Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 ben sevdindim acikcasi :) hatta boyle yilmaz vural yazinca bir arkadas mutluda oldum. gecenlerde cikti televizyona garibim :) bi sans verin diye yalvardi resmen. hani basarisiz da olsa eglence katacak takima, sporun ruhu eglenmek degilmi zaten.
Gobili Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Yılmaz vural gelsin takımın başına isterse küme düşsün adamlığı yeter
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Hacıosmanoğlu http://imgim.com/20120629122149!dvd-knight.jpg http://imgim.com/3118inciy5951590.jpg
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Sauronun gövdeye koymak lazım aslında ama surat gözükmez onda da. Karakter tam sauron çünkü.
Gobili Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Abi bu adamda annesini kesip babasına kıymAlı pide yaptıracak tip var şampiyonluk için tırstım şahsen
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 ersun yanal aziz yildirimla calismaz.
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Yilmaz vurala su takimi versen aykut kocamandan daha basarisiz olmayacagi kesin. Hatta yilmaz hoca olsa uefa finalini gorebilirdi fener belki. Aykut samet gibi, vizyonsuz bi adam. Buyuk takimlara vizyonu genis td lazim.
Raistllin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Gobili said: Herif ağcanın genç versiyonu
DrStein Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 @SeaGle, beraber askerlik mi yaptınız vizyonunu falan bu kadar iyi biliyorsun?
Raistllin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Gs'liler biz olmasak ne yapıcak merak ediyorum,her aksiyon bizde transferler,istifalar,çalkantılar..Bu fenerbahçe ne büyük takım ki rakip takımın taraftarıne bile yetiyo valla,6s'lılar kendi takımlarından çok bizi takip ediyo,yok fener kimi almış fenerde kim gitmiş :)
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 ya ersun yanal daum maum diyen var... şu saatten sonra daum gelmez ersun da fizbanın dedigi gibi aziz le calışmaz iki ihtimal veriyorum yılmaz vural rıdvan dilmen
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 SeaGle said: Yilmaz vurala su takimi versen aykut kocamandan daha basarisiz olmayacagi kesin. Hatta yilmaz hoca olsa uefa finalini gorebilirdi fener belki. Aykut samet gibi, vizyonsuz bi adam. Buyuk takimlara vizyonu genis td lazim. Yılmaz vural da mübarek adam, sürekli bi laflar şu takımı yılmaza verseniz böyle olurdu bu takımı yılmaza verseniz böyle olmazdı falan filan :D
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 yılmaz vural gelir, bir de aziz giderse, hayatımda ilk defa fenerbahçenin başarılı olması beni rahatsız etmez.
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 DrStein said: @SeaGle, beraber askerlik mi yaptınız vizyonunu falan bu kadar iyi biliyorsun? Vizyonunu gormek icin asker arkadasi olmak gerekmiyor. Avrupada 2-0 onde goturdugu maci geriye yaslanip 2-2 ye getiren teknik direktorun vizyonu sifirdir. Kaybettigi mac sonrasi "rakibimiz saha disinda guclu" diye aciklama yapan teknik direktorden cacik olmaz.
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Eternal said: ya ersun yanal daum maum diyen var... şu saatten sonra daum gelmez ersun da fizbanın dedigi gibi aziz le calışmaz iki ihtimal veriyorum yılmaz vural rıdvan dilmen abi luçesku gelsin her takımla bi şampiyonluk yaşasın daum gelmicekse eauae yarı türk oldu adamlar resmen eahuhuea daumun ömrğ burda geçti
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 ersun yanal niye çalışmasın aziz yıldırım'la?
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Ersun agır Fenerli. Aziz ile arasinda bi sorun var mı bilmem ama kendisi ister Fenere hoca olmayı.
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 saha dışında o kadar çok heyecan var ki ülkede saha içine gelince hepsi bitiyo fikret orman geldi heyecan yaşayamıyoruz. her şeyimiz planlı :(
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 kimse mustafa denizli dememiş :P gerçi denizli aziz le bir daha uğraşmaz
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Yilmaz, Ersun, Ridvan falan gelcekse hic gitmesin Aykud, bisey fark etmez. Simeone gibi bi hoca getirsinler disaridan. Ali Yildirim da istifa etmis, demekki buyuk kavga cikmis, olaganustu secim bile olabilir yangin yayilirsa belki Azizden de kurtuluruz.
Öne çıkan mesajlar