ascraeus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 4 5 gündür oynuyorum beleş beğendim oyunu ya şimdi abd ip'siyle alsak oyunu dolar olarak, EU da sıkıntı çıkarıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Hayır sorun çıkmadı şu ana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 milletin bilgisayarı kaldırmıyo diye mi bu oyunun bölümü yok anlamaıyorum bugüne kadar oynadığım en eğlenceli mmo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 evet kaldırmıyor diye açmıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 ben açmıyor diye kaldırmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 kaldırsa sanki bişey yapabilicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 jordine serverında guild var mı bizden ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 yeni patchde bissürü güzel yenilik geldi daha da iyi oldu oyun oyun sürem 72 saati geçti ne guild chatte ne başka bi şekilde hacke vs şahit oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piedpiper Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 oyunu nasıl oynuyorsunuz? bir yolu var mı? Your country is restricted from accessing our service. yazıyor sitesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 vpn babacım vpn toplasan konunun yarısı bunla dolu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Trial key/guest pass neyse ismi fazladan keyi olan var mı , bi bakıyım diyorum oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 premium gelmiş shitstorm dönüyor şuan http://i.imgur.com/USYftyt.jpg https://www.youtube.com/watch?v=cMDCB_8VCbY kore'e naval combat gelmiş bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 baya sıkıntılı duruyor şu haliyle bile :D Archeagedeki çok daha iyi duruyor inş geçerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 said: Greetings Adventurers, Today we are writing you to provide insight into a new mechanic you can expect to see next week, following the normally scheduled maintenance. As many of you are aware, the Value Package was recently introduced to our Pearl Store. After detailed discussions with the Developers at Pearl Abyss, it has been decided that the Value Pack as well as other Pearl Shop Items will be made available via the Market Place over the next series of updates. Players might be allowed to register maximum of 5 Pearl Shop Items per week on the Market Place. We understand that this change will spark discussions, and have asked Pearl Abyss to share their thoughts behind this decision. Pearl Abyss considers in-game accessibility to Pearl Items necessary in Black Desert. Regardless of the region, there will always be players who, for whatever reason, do not get to experience all the features Black Desert offers including Pearl Shop Items. Adding a mechanic that grants access to Pearl Shop Items with in game currency will allow more players to enjoy such content more easily. For the same reason, the players of other regions like Korea, Japan and Russia are preferring those features since it allows them better accessibility to Pearl Shop Items. We are open to the community’s feedback and we encourage you to share your thoughts and concerns in a constructive manner on this change. AY LMAO b2p milleti söğüşleyip, 5 aya f2p full p2w'e çevirmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 http://imgur.com/a/jD7Z8 keşke paypal kullansaydım ya. paypal bütün ödemeleri iade ediyormuş. https://i.redd.it/yawdn0v3nedx.jpg lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 yaptım bakalım 50$ gelirse ilaç gibi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 bu sistem gelmeden önce de insanlar goldsellerlardan istediği zaman istediği kadar gold alabiliyordu ama bize söz vermişteneeaazz diye ergen ağlamasına hiç gerek yok en çok ağlayanlar da zaten en hayvan gearlı adamlar genelde. nolife oynayıp kasmışlar artık eskisi gibi kolay pvp yapamıcaklarından bu gözyaşları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 valla ben 2 aydir girmiyorum zaten. 50$ havadan ne iyi gelir simdi. refund olacagini sanmiyorum pek ama bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 bakma ben de tarım ve hayvancılıktan başka bişey yapmıyorum oyunda :) bu shitstormda çok iyi eğlendim ama chatte milleti trolleyerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Anelor said: yaptım bakalım 50$ gelirse ilaç gibi olur. Paypalda ne yaptın, nasıl yaptın, Anlatsana biraz. Ne yazdın paypala. Alam bende parayı geri, 2 aydır bende girmiyorum. Başka bir şey alırım en azından onun yerine. Aaa la farkında bile değilim imgur link zımbırtısının tutorial olduğunu. Ok gerek kalmadı. Xenus sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 yav he he. fakirim demiyor da bunlar 3-5 capulcu hardkor. gold sellerlara account bilgisi veriyorsun powerlevel yapiyorlar. ban riski var, ayrica silver/time kisiti var. goldcunun botu ne kadar toplarsa artik. simdi 1 outfiti 100m+ satabilecekler. oyunu basta f2p yapsalar bu degisimlere bisey denemez, ama daha 5.aya milkinge basladilar. b2p demeseler zaten o packlerin belki yarisi satilirdi. sonra premium getirdiler devaminda simdi de p2w. oyunda equalized pvp yok, + basmali gear scaling archeage/kinayt tier, p2w olursa oyun desert olur gercekten :p bende 2 ay fln oynayip biraktim ama donmeyi dusunuyodum. su oyunun daha iyisi archeage'in hali ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Yaptım bir şey lar ama , artık ne oldu ise. Bizim türkçe paypalda o imgurdaki menüler çıkmıyor. Kafama göre salladım bir şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 http://deliddedtech.com/2016/08/10/black-desert-publisher-threatens-credit-rating-of-players-that-chargeback/ chargeback yapanlara kredi notununuzu düşürürüz diye tehdit etmişler. ne drama ya dsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Bana da geldi o mektup tan , parayı geri alırsan accountunu sileceğiz diye anladım, gerisini anlamadım. Para gelsin de , onlar silsin gene accountu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 para gelmicek muhtemelen. ben sırf piçliğine çekmicem ama uğraşsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar