Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sağlık Bakanlığı'ndan 'eşiniz hamile mi?' telefonu

cempostaci

Öne çıkan mesajlar

1.5 ay once hamilelik testi yapmıs biri cocuğu doğurmus olabilir sence?

öle aylar öncesindende kayıt yaptırmak zorunda değil. isterse yaptırmaz gider yurt dısında doğurur.

cocuk doğrumdan sonra 1 ay içinde kayıt ettirilmek zorunda nusuf müdürlüğüne.

öle hamileyin diye kayıt ypatırmak zorunda değilsin. 3 ay içinde kayıtr yaptırılmalı deniliyo ama denilebilidindiği için deniliyo. ilk 3 ay içinde kayıt yaptırım sağlık hizmeti alması önemli annenin aslında o yüzden deniliyo ama polis devlet mantığıyla insan takibine dönmüş durumda.

hiç sağlık ocağına kayıt yaptırmadan doğuran tonla insan var.
Sosyal ağlarda paylaş

saglik bakanligi degildir o..aile hekimleri kendilerine ait bir gebe yada cocuk kontrolunu, asısını yapmadiklarinda negatif performans yiyorlar % bilmem kac..yani nufusta ustune kayitli 20 gebe 30 cocuk var..onlarda 2 tanesini kacirsan atiyorum aldigin paradan 200 300 gidiyor.muhtemelen hastane verisi saglik net e dusmustur o da kayitli aile hekimine ulasmistir.arayan da yuksek ihtimalle aile sagligi elemani-ebe hemsire artik kimse- o dur.
Sosyal ağlarda paylaş

Dana haklı sağlık bakanlığı aile hekimine nüfusunuzdaki kişilerin hamile olup olmadığını tespit edeceksiniz diyor ve eğer ki tesbit edemezseniz hamile kadın başına doktordan ayrı hemşire,ebedeb ayrı para cezası kesiyorlar.

Bu yüzden ebe ve hemşireler hastaları aramak zorunda kalıyorlar, Hatta gece kulüplerinde çalışan ve ismini cismini değiştiren tiplere denk geldinmi boku yedin. İşin gücün yoksa tespit et

Bir kişi hamile olduğunu bildirmez ise de herhangi bir cezası yok diye biliyorum tek ceza doktor ve hemşire,ebesine kesiliyor para olarak. kişi*100-150 tl gibi bir şey.

Hatta çocuklarını aşıya getirmezse aile gene sorunluluk doktor ve hemşirelerde. Artık türkiye profilini kafanızdan geçirin ve düşünün
Sosyal ağlarda paylaş

her türlü iş hakkında ters bi uygulama işte.

sendikanı batırırsan el atmazsan, u3 kurus pirim için her trlü abzürd uyglamaya he dersen enınde sonunda bu hala düşersin işte sağlık işcisi olarak.

resmen kopek etmişler herkezi şimdi istediklerini yaptırıyolar
Sosyal ağlarda paylaş

abi amaç belli. Bu adam çıkıp dnalarımızla oynadılar, birayı milli içki gösterdiler kısırlaştırdılar milleti, doğum kontrolü dediler kısırlaştırdılar vs vs demedi mi ? İşte bu zihniyet yüzünden işgüzar , yalaka veya talimatlı tipler böyle bir güzel fişliyor insanları.

Yakında yeni evlilerin kapısına dayanıp "hadi lan çocuk yapmadınız mı daha" diye baskı kuracaklar.
Sosyal ağlarda paylaş

beni arasalar agizlarina sicardim resmen, ne hakla arayabiliyorlar ya, belki kadin adama supriz yapacak, sana ne yani, yada kadinin yazdigi gibi durumlar var... bu telefon yuzunden harbiden de kadin olebilirdi... illa arayacaksan da kadini ara, adami ne ariyorsun... bence aranmasi tumden yanlis...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...