Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 BlackRose said: Killer said: taskisla otoparkina da gaz atiliyor,dekan yine de iceri almiyor.yuzyilin ayibini yaptin itu. itü dekanı da şerefsiz çıktı almıyomuş kimseyi içeri Ne bekliyodunuz ki rektörü de Gül atadı zaten bademin teki, 200 küsür yıllık abide üniversitemden utanır hale geldim artık kırsınlar kapıyı girsinler içeri ya. bu kadar mı zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 razzRaziel said: abi nerden girebiliriz bilgisi olan varsa acil bekliyorum, metrobusteyiz btw. TÜNEL AÇIK YAZISI GÖRDÜM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 sembolik bir hale geldi abi taksim, şu an hükümetin gücünü temsil ediyor resmen halkta isyanda SEN DEĞİLSİN BÜYÜK OLAN BİZİZ diye savaşıyorlar resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 BeIlow said: Arkadaşlar yer bildiremediğimiz için zor durumda olan, dinlenmek veya sığınmak isteyen arkadaşlar varsa 0545 250 57 02 nolu numarayı arasınlar. Tünel civarlarında dükkanım kapım tüm destekçilere açık. allah senin gibi vatandaştan razı olsun diyecek söz bulamıyorum. Killer said: @KidLazer aynı şey benim içnde geçerli evdeyim annem ağır sıkıntı yaratıyo. kendini keser eminim şu an çaresizlikten ağlıyorum desem? bu sokağın başına kadar polis vardı az önce adım adım geri püskürttü polisi halk çaresizlikten ağlıyorum ama bunları görünce de gururlanıyorum. http://tks.ibb.gov.tr/noc-player.php?id=17&w=600&h=338 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 razzRaziel said: abi nerden girebiliriz bilgisi olan varsa acil bekliyorum, metrobusteyiz btw. Tarlabaşını dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Ne taraftan geliyorsun metrobüsle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Firstblood Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Therru said: https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/421327_10151534475283025_1589747365_n.jpg Habertürk'ün birde utanmadan hala 'Gücü özgürlüğünde' sloganını kullanması... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 gidemiyorum annem bırakmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 amk tomaların suyu bitmiyo mu diyodum itfiaye su taşıyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 su an zincirlikuyu, karsidan geldik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Ben şimdi çıkıyorum Kuğulupark'a gidicem millet toplanmış. Eğer oturduğunuz ilde toplanma noktası varsa bilgisayar başından söveceğinize siz de çıkın dışarı, fotograf da çekin plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Killer said: amk tomaların suyu bitmiyo mu diyodum itfiaye su taşıyomuş itfayecilerinde amk o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 kuguluda karısmaya baslamıs, bende kuguluya dogru yola cıkayım http://www.f5haber.com/medyatava/ankara-kugulu-park-ta-taksim-gezi-parki-eylemine-haberi-3953485/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 hükümet düşer mi lan bu ayaklanma sürer meclis devrilir mi? BİR UMUT ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Ben de metrobüsle gelicem, mecidiyeköy'den metro ile osmanbey yapıp ordan yürümek sanırım mantıklı olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Metroyu kapattılar, yolu kapattılar. Beşiktaşa inebilirseniz yürüyerek orada örgütlenen gruplar var yukarıya çıkmak için. Ya da Nişantaşı, Mecidiyeköy tarafında olaylar tam kopmadı oradan yürüyerek gelebilirsiniz. Ama en temiz yol Tophane ye ulaşabilirseniz KUMBARACI YOKUŞU yolu kapatılmadı arkadaşlar. Polis burayı daha kapatmadı. Bu yoldan çıkabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 polis falan müdahale ederse gidicem ben kuğulu parka. istanbul'da olsam giderdim ama. şu anda kuğulu parkta yeterli insan var tunalı falan kapanmış hatta. olay çıkmayacak gibi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 KidLazer said: BeIlow said: Arkadaşlar yer bildiremediğimiz için zor durumda olan, dinlenmek veya sığınmak isteyen arkadaşlar varsa 0545 250 57 02 nolu numarayı arasınlar. Tünel civarlarında dükkanım kapım tüm destekçilere açık. allah senin gibi vatandaştan razı olsun diyecek söz bulamıyorum. Killer said: @KidLazer aynı şey benim içnde geçerli evdeyim annem ağır sıkıntı yaratıyo. kendini keser eminim şu an çaresizlikten ağlıyorum desem? bu sokağın başına kadar polis vardı az önce adım adım geri püskürttü polisi halk çaresizlikten ağlıyorum ama bunları görünce de gururlanıyorum. http://tks.ibb.gov.tr/noc-player.php?id=17&w=600&h=338 aga bu canli mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 TÜNEL AÇIK DİYE MESAJ GÖRDÜM TWITTERDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Seele said: KidLazer said: BeIlow said: Arkadaşlar yer bildiremediğimiz için zor durumda olan, dinlenmek veya sığınmak isteyen arkadaşlar varsa 0545 250 57 02 nolu numarayı arasınlar. Tünel civarlarında dükkanım kapım tüm destekçilere açık. allah senin gibi vatandaştan razı olsun diyecek söz bulamıyorum. Killer said: @KidLazer aynı şey benim içnde geçerli evdeyim annem ağır sıkıntı yaratıyo. kendini keser eminim şu an çaresizlikten ağlıyorum desem? bu sokağın başına kadar polis vardı az önce adım adım geri püskürttü polisi halk çaresizlikten ağlıyorum ama bunları görünce de gururlanıyorum. http://tks.ibb.gov.tr/noc-player.php?id=17&w=600&h=338 aga bu canli mi. evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Artık korkun kalmadı, özgürsün... - V for Vendetta #direngeziparkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 hukumet ya geri adim atar (sanmiyorum), yada bu kadar insani fisler turkiye onunde...hale bak medya sifir. bildigin ic savas. sagsol ile alakasi kalmadi, insaniyet namina durum bu. gidebilen herkese tesekkurler ve kolay gelsin, dikkat edin kendinize...updatelere devam pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Killer said: hükümet düşer mi lan bu ayaklanma sürer meclis devrilir mi? BİR UMUT ?? Düşmese de her eylemle birilerinin gözü açılıyor. Yıllarca bize empoze edilen "düzene karşı gelme, ayaklanma, sesini çıkartma" duvarları tek tek yıkılmaya başlıyor her eylemle beraber. Yapılacak her eylemle beraber sayı artacak, en sonunda da sandıkta fark yaratacak düzeye ulaşacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 bence birileri atılan bomba boşlarını toplasın delil, halkına bomba müslüman mı şimdi bunlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Killer said: TÜNEL AÇIK DİYE MESAJ GÖRDÜM TWITTERDA Karaköyden geliş kapalı. Tüneldeyim tek açık yol Kumbaracı Yokuşu. Hatta dur yukarı çıkıp bakayım tekrar Taksimin Tünel durumuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar