Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 abi şuan çoğu siteye falan giremiyorum az önce internet gitti, sizde de aynısı oldu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 taksimden nası çıkıcaz onun hakkında bir bilgi alabilirmiyim hangi yollar kapalı nasıl gitmeli ? zincirlikuyuya gitmem gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 silivriye gidip orduyu çıkarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Gezi parkı bugün büyük bir ihtimalle alınacak geri. Ama yarın sabah tekrar polis saldıracak bu böyle bir taraf vazgeçinçeye kadar sürecek bir süre gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shafucq Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Ankara'dan toplanacak olan var mı? Post'ların hepsini okumadım. Varsa tam olarak nerelerde toplanılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Bende sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 ben de arabistanda anca sinirden kendimi sikiyorum. affedersiniz ama harbi sinirimden catlayacam, sabahtan beri gozumden yas geldi ak. uzgunum, bansa hakkim banlanayim pls, ama mesaji editlemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 herkes satti gelicem diyipte anadolu yakasindan giden kim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 park geri alınmasada olur. hafta sonu devam etse direniş yeterli. bafta basında insaat firmalarına eylemler olur, bişeyler düşünülür. yarın'a bağlıyalım eylemleri yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 http://newmedia.pivol.com/dhafeed.htm live değil sanki ya, güneş hiç saat 5:21 gibi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 imamizer said: esad olsam "türkiyedeki kardeşlerimizin böylesi zülme maruz kalmalarına komşu ülke olarak sessiz kalamayız." diye bir açıklama yapardım. EN GUZEL POST. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 http://newmedia.pivol.com/dhafeed.htm öğlen olanları göstermeye başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Abi dedim size o loop görüntü uzun bir loop.Canlı değil.Stream bazında yapmıyor dha.(en azından bunu.) 1 saat 1.5 saatlik görüntüleri alıyor ekliyor anında yayınlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 SenariouS said: herkes satti gelicem diyipte anadolu yakasindan giden kim var ben! mecidiyeköyde bi arkadaşla buluşup gitcem büyük ihtimalle. Patide gruplaşamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 bugün parkı alırsak hafta sonu daha da kalabalık yıgılır ., Diger kentlerdede gösteriler olacak eger polisler orada da aynı mantıkla saldırırlarsa bu olaylar çok ama çok büyür. Yurt dışı basın resmen islamı rejimi ülkeye oturtmaya çalışan Akp YE KARŞI HALKIN isyanı diye vermeye başlamış haberleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 abi nasıl ya bu kadar açık nasıl olabilir jammer konulması falan. yani baya baya döveceğizin hazırlığı yapılıyor. bu nasıl olabilir? ben anlamlandıramıyorum. döveceğiz video çekemeyeceksiniz iletişiminizi sınırlandırıyoruz bunu bir hükümet halkına nasıl söyleyebilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Twitter cidden yavaşladııııı!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Azmodai said: ben de arabistanda anca sinirden kendimi sikiyorum. affedersiniz ama harbi sinirimden catlayacam, sabahtan beri gozumden yas geldi ak. uzgunum, bansa hakkim banlanayim pls, ama mesaji editlemeyin. Ingiltere'den ayni duygulari paylasiyorum Azmo...Acayip sinirliyim. Yarina Hyde Parkda Protesto amacli toplanilacakmis ona gidecegim anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Finklorpeyniri said: abi nasıl ya bu kadar açık nasıl olabilir jammer konulması falan. yani baya baya döveceğizin hazırlığı yapılıyor. bu nasıl olabilir? ben anlamlandıramıyorum. döveceğiz video çekemeyeceksiniz iletişiminizi sınırlandırıyoruz bunu bir hükümet halkına nasıl söyleyebilir? cevap soruda gizli.. Hayaldi gerçek oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 shafucq said: Ankara'dan toplanacak olan var mı? Post'ların hepsini okumadım. Varsa tam olarak nerelerde toplanılıyor? kuğulu parkı 19.00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 HotLine said: imamizer said: esad olsam "türkiyedeki kardeşlerimizin böylesi zülme maruz kalmalarına komşu ülke olarak sessiz kalamayız." diye bir açıklama yapardım. EN GUZEL POST. hahahah rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 İçişleri ayımız konuşmuş. Haklıydık başka çaremiz yoktu. Orantılı güç kullandık orada yapılan hizmetlere bir mukavet var bizde dagıttık demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Toma ya vuran adam ölmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 çarşı 18.30 da kazanın ordan yola çıkıyor, şu an yollar kapatılmış durumdaymış, beşiktaş'a gidecek olanlar 18:30 da kazan 'ın orada olur en azından sağlam bir grupla yürürler, gerçekten sağlam bir ekip geliyor.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 "yapılan hizmetlere bir mukavet" anasına hizmet edeyim onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar