Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Taksim Gezi Parkı Yıkımı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gezi parkı bugün büyük bir ihtimalle alınacak geri. Ama yarın sabah tekrar polis saldıracak bu böyle bir taraf vazgeçinçeye kadar sürecek bir süre gibime geliyor.
Mesaj tarihi:
ben de arabistanda anca sinirden kendimi sikiyorum.

affedersiniz ama harbi sinirimden catlayacam, sabahtan beri gozumden yas geldi ak.

uzgunum, bansa hakkim banlanayim pls, ama mesaji editlemeyin.
Mesaj tarihi:
park geri alınmasada olur. hafta sonu devam etse direniş yeterli.

bafta basında insaat firmalarına eylemler olur, bişeyler düşünülür. yarın'a bağlıyalım eylemleri yeter.
Mesaj tarihi:
imamizer said:

esad olsam "türkiyedeki kardeşlerimizin böylesi zülme maruz kalmalarına komşu ülke olarak sessiz kalamayız." diye bir açıklama yapardım.

EN GUZEL POST.
Mesaj tarihi:
bugün parkı alırsak hafta sonu daha da kalabalık yıgılır .,

Diger kentlerdede gösteriler olacak eger polisler orada da aynı mantıkla saldırırlarsa bu olaylar çok ama çok büyür.

Yurt dışı basın resmen islamı rejimi ülkeye oturtmaya çalışan Akp YE KARŞI HALKIN isyanı diye vermeye başlamış haberleri.
Mesaj tarihi:
abi nasıl ya bu kadar açık nasıl olabilir jammer konulması falan.

yani baya baya döveceğizin hazırlığı yapılıyor. bu nasıl olabilir? ben anlamlandıramıyorum. döveceğiz video çekemeyeceksiniz iletişiminizi sınırlandırıyoruz

bunu bir hükümet halkına nasıl söyleyebilir?
Mesaj tarihi:
Azmodai said:

ben de arabistanda anca sinirden kendimi sikiyorum.

affedersiniz ama harbi sinirimden catlayacam, sabahtan beri gozumden yas geldi ak.

uzgunum, bansa hakkim banlanayim pls, ama mesaji editlemeyin.

Ingiltere'den ayni duygulari paylasiyorum Azmo...Acayip sinirliyim. Yarina Hyde Parkda Protesto amacli toplanilacakmis ona gidecegim anca.
Mesaj tarihi:
Finklorpeyniri said:

abi nasıl ya bu kadar açık nasıl olabilir jammer konulması falan.

yani baya baya döveceğizin hazırlığı yapılıyor. bu nasıl olabilir? ben anlamlandıramıyorum. döveceğiz video çekemeyeceksiniz iletişiminizi sınırlandırıyoruz

bunu bir hükümet halkına nasıl söyleyebilir?

cevap soruda gizli..

Hayaldi gerçek oldu
Mesaj tarihi:
HotLine said:

imamizer said:

esad olsam "türkiyedeki kardeşlerimizin böylesi zülme maruz kalmalarına komşu ülke olarak sessiz kalamayız." diye bir açıklama yapardım.

EN GUZEL POST.

hahahah rep
Mesaj tarihi:
çarşı 18.30 da kazanın ordan yola çıkıyor, şu an yollar kapatılmış durumdaymış, beşiktaş'a gidecek olanlar 18:30 da kazan 'ın orada olur en azından sağlam bir grupla yürürler,

gerçekten sağlam bir ekip geliyor.. :)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...