KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=FGABerzC4lw&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 yapılacak avmye yatırım yapacak şirketlerin listesini bulabilecek var mı? en azından lütfen bu işe ortak olmayın temalı mailler gönderelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Tarumar said: abi hani bu milletvekilleri çıkar halk böyle istiyor, şöyle istiyor derler ya. halk yıkılmasını istemiyo işte tayyip daha neyin tatavasında? halk dediğin üç beş kişi mi istanbulda referandum yapılsa %70 yıkılsın der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 yüzde 70i bence parkın nerde olduğunu bilmiodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Tarumar said: Jim_E_Rustler said: Abi Maslaktan Jammer getiriyolarmış. 3G bloklanıcak ahahgahahahahahahahahahhah büyük ihtimalle polis çok sert bir biçimde girecek hemen sosyal medya ya yansımasın istiyorlar. akılları çalışmıyor işte telefonla kaydedip bölge dışından atarlar. hepsi bloklanıyor o durumda. hani yapılacak bişide yok ona karşı. ama naparsın, jammerın yerini biliosan arana binalar koyarsın ordan data gonderebilirsin bi ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 firmaların çekilmesi iyi de, birsürü firma var abi inada bindi bide durum. biri yazmıştı bugün bu direniş kazanılırsa herkes anlıcak bişeylerin değişebileceğini/değişemiyceğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 İletişim için 3G ile wifi paylaşıyorlardı birileri. Hatta oradan canlı görüntü paylaşanlar falan vardı. Bu kadar olay yaşanıyor, peki park yıkılınca nolcak? Sonrasında rahat rahat devam edebilecekler mi projeye? AVM yapılınca ne olacak? 1 Mayıslarda, parkın yıkıldığı tarihlerin yıl dönümlerinde rahat bırakacaklar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Sparkcaster said: Tarumar said: abi hani bu milletvekilleri çıkar halk böyle istiyor, şöyle istiyor derler ya. halk yıkılmasını istemiyo işte tayyip daha neyin tatavasında? halk dediğin üç beş kişi mi istanbulda referandum yapılsa %70 yıkılsın der. halk niye ağaçların, parkın yıkılmasını istesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 bir organizasyon var mı? 7 gibi toplanılacakmış diye şeyler duydum. Bilgisi olan yazsın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Sparkcaster said: Tarumar said: abi hani bu milletvekilleri çıkar halk böyle istiyor, şöyle istiyor derler ya. halk yıkılmasını istemiyo işte tayyip daha neyin tatavasında? halk dediğin üç beş kişi mi istanbulda referandum yapılsa %70 yıkılsın der. %47 olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Tarumar said: Sparkcaster said: Tarumar said: abi hani bu milletvekilleri çıkar halk böyle istiyor, şöyle istiyor derler ya. halk yıkılmasını istemiyo işte tayyip daha neyin tatavasında? halk dediğin üç beş kişi mi istanbulda referandum yapılsa %70 yıkılsın der. halk niye ağaçların, parkın yıkılmasını istesin? bilmem git sor, 30 40 senedir dünyanın parkı yıkıldı ağacı kesildi, sor niye sesinizi çıkarmadın diye, git bağcılara ümraniyeye falan sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Tarumar said: Sparkcaster said: Tarumar said: abi hani bu milletvekilleri çıkar halk böyle istiyor, şöyle istiyor derler ya. halk yıkılmasını istemiyo işte tayyip daha neyin tatavasında? halk dediğin üç beş kişi mi istanbulda referandum yapılsa %70 yıkılsın der. halk niye ağaçların, parkın yıkılmasını istesin? taksim kışlası adı altında yapıldığı için neo osmanlıcı tayfadan destek var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 sparkın mesajlar hep aynı konsept bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 bu mısırda olaylar patlak verdiginde, ücretsiz internet kullanımları fln bir sürü döküman toparladım ben deepweb'ten hemen direniş siteleri organize edicem tor üzerinden deepweb kısmı bende beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 markalarin katilmamasi sevindirici ama sanmiyorum o avm yapilirsa sozlerinde dursunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 cacodemon said: repost olabilir. feyz alınsın ltfn. http://i.imgur.com/cyWMi4r.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 http://tks.ibb.gov.tr/noc-player.php?id=17&w=600&h=338 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 komik çünkü şu el kadar parkı insanların kurtarabileceğini düşünmeleri. bugün giderler yarın gelir yıkarlar yani çok zor bişey değil cumhurbaşkanı da akp hükümette akp belediye de akp poliste akp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Helal olsun heriflere ama. Ticari micari. Adam diktatörlüğün şakşakçılığı yerine tepki koyan adamları dinlemiş. Hükümet falan düşmesi gibi demokrasi kültürü olmayan ülkelere uzak şeyler beklemeyelim. Kazanılacak zafer o projenin iptal edilmesi, o projeye para verecek kişilerin çekilmesi gibi şeyler. Bunlar aracılığıyla cebine para giriyor diye güvenlik güçlerine cinayet işlettiren milletvekillerine haddini bildirmek önemli. Tek başıma açıkçası götüm yemiyor gitmeye. Ayrıca sevgilimi, ailemi gözü dönmüş primatların yanına sokturtamam yani. Ama orda götü olup en ufak bir kazanıma sahip çıkan kişilere gönülden teşekkür ediyorum. Sırf orada bulunmak bile ülke için feysbukta grup kurarak, tivit atarak, foruma yazarak geçen bütün hayatlardan daha çok çalışmak demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Somon said: bu mısırda olaylar patlak verdiginde, ücretsiz internet kullanımları fln bir sürü döküman toparladım ben deepweb'ten hemen direniş siteleri organize edicem tor üzerinden deepweb kısmı bende beyler serial killerları çağır dostum kan görelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Tarumar said: Sparkcaster said: Tarumar said: abi hani bu milletvekilleri çıkar halk böyle istiyor, şöyle istiyor derler ya. halk yıkılmasını istemiyo işte tayyip daha neyin tatavasında? halk dediğin üç beş kişi mi istanbulda referandum yapılsa %70 yıkılsın der. halk niye ağaçların, parkın yıkılmasını istesin? "basbakanimiz oyle diyosa bi bildigi vardir, en iyisini istiyodur" kafasinda bi ton adam var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 allah hepsının belasını versın http://webtv.hurriyet.com.tr/2/50093/23407684/1/titreyerek-kurtarilmayi-bekledi.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 zipzip said: ykm de twitterdan yazmış YKM @YKM_Turkiye 13m Gezi Parkı projesinde YKM Mağazaları olarak yer almayacağımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz. http://25.media.tumblr.com/tumblr_lxer3wb4Ub1r3ovdbo1_500.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Sparkcaster said: komik çünkü şu el kadar parkı insanların kurtarabileceğini düşünmeleri. bugün giderler yarın gelir yıkarlar yani çok zor bişey değil cumhurbaşkanı da akp hükümette akp belediye de akp poliste akp. bu mantıkla şu ana kadar herkes iktidarın önünde el pençe dururdu. Oysa tarih nice devrimler, isyanlar gördü. Bu isyandır, hükümet devrilecek demiyorum ancak komik olan bu tavrın. Çünkü hangi eylemin nasıl bir sonuca ulaşacağını önceden kestiremezsin. Aynı şekilde etkili bir halk hareketi için çoğunluğua gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 beyler ben çıkıyorum 19.00'da oradayım gelen varsa mesaj atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar