Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 ahahaha abi half life'da eline iyi silah alınca hemen milletin arasına dalıp mümkün oldugunca kill almaya çalışanlar olur ya: http://www.59saniye.com/taksim-gezi-parkinda-herkese-biber-gazi-sikan-polis/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 İyi uykular Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 http://www.radikal.com.tr/yazarlar/cuneyt_ozdemir/tutmayin_beni_memleketime_donuyorum-1135388 google map de neresinin yıkıldığını işaretleyebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 kaç kişi dayak yedi forumdan bu eylem için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Cuce said: BiTcH_oFBaT said: AVM yapılacak diye bir açıklama yapılmadı mı? evet ve kuruldan ızın cıkmadı. ne avm'ye ne kışlaya ne residansa. orası öle park kalıcak dedi kurul. ona rağmen dozerlerle yıkım var? neyin kafası bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 yukardaki video ile bunun arasındaki yedi farkı bulun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 @cüce Erdoğan koruma kurulunun kararını reddediyorum dedi. Bunun üzerine koruma kurulu kültür merkezi olacak bahanesiyle izin verdi projeye. Ancak Erdoğan sonradan residence ve AVM olacağını açık açık söyledi. Yani proje şu anda izinli maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 agac kesimi ve park yıkım haberlerinden harbi fena baydım. durumun vahimliği o kadar kötü ki, içki yasağı falan bunun yanında zerre önemi yok. birilerinin cepleri dolsun diye resmen yaşam kaynakları kesiliyor. ben haftada en az 2-3 kere parka gidiyorum londra'da. enerji depolamak, ne bileyim azcık kafa dağıtmak için birebir. evime 5 dk mesafede çok güzel bir park var, her türlü vahşi yaşam da mevcut. envai çeşit kuş, böcek, tilki, sincap vb istanbul haritasına baktım da çoğu insan yaşadığı yere yürüyerek 30 dk mesafede düzgün bir park bulamıyor. olan parklar da afedersiniz göt kadar. bulunan parklarda da 2 tane ağaç var, lale ekmişler her yere. orman havası için zaten 1 saat araba ile ulaşım gerekiyor. oraya da yılda 1 piknik için giderler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Rewendor said: https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/945227_582711681749192_1304104728_n.jpg http://www.59saniye.com/taksim-gezi-parkinda-herkese-biber-gazi-sikan-polis/ videosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 abi şu benim son zamanlarda gördügüm en ikonik fotograflardan bir tanesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 DynamicK said: agac kesimi ve park yıkım haberlerinden harbi fena baydım. durumun vahimliği o kadar kötü ki, içki yasağı falan bunun yanında zerre önemi yok. birilerinin cepleri dolsun diye resmen yaşam kaynakları kesiliyor. ben haftada en az 2-3 kere parka gidiyorum londra'da. enerji depolamak, ne bileyim azcık kafa dağıtmak için birebir. evime 5 dk mesafede çok güzel bir park var, her türlü vahşi yaşam da mevcut. envai çeşit kuş, böcek, tilki, sincap vb istanbul haritasına baktım da çoğu insan yaşadığı yere yürüyerek 30 dk mesafede düzgün bir park bulamıyor. olan parklar da afedersiniz göt kadar. bulunan parklarda da 2 tane ağaç var, lale ekmişler her yere. orman havası için zaten 1 saat araba ile ulaşım gerekiyor. oraya da yılda 1 piknik için giderler. O laleleri cevre icin dikmediler, ihaleyi alan sirketin sahibi topbasin umreden komsusu. Baska turlu 3 ay sonra olecek cicek icin neden trilyon harcasinlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 inyormaynd said: Arkadaş yeni taksim meydadının projesini görmediniz mi? Ben diğer olaylara yapılan eylem protestolarının, imza kampanyalarının hiç bu kadar büyütülüp abartıldığını görmedim açıkçası.Her gün Taksim'i kullanan biri olarak o meydanın komple baştan yapılması şart.Arabayla giremiyorsun girsen çıkamıyorsun yaya desen 82973456298346 tane insan nereden geçeceğini şaşırıyorsun parkın yıkılması iyi olacak... Şimdi bu noktada herkes üzerime gelir eminim.O kadar yeşillik yıkılıp boy boy binalar dikildi kimse bir şey demedi üzerine gittiler orada oturdular oturmaya da devam ediyorlar.Ha tek bir şu ali ağaoğlunun son 1453 olayını durdurabildiler o kadar.Onun da içinde başka şeyler vardır eminim de neyse. Ondan önce kazı çalışmalarında hangi zamana ait bilememişlerdi su gideri bulunmuştu.1-2 fotoğraf çekemeden de iş makineleri üzerini kapamıştı.Koskoca marmaray'ı durdurdular gemi parçaları çıktı diye bunda neden ses çıkarmadılar da gene park üzerinden demagoji yapıldı ? Şu dediklerinin 1 kelimesine inanıyorsan zaten sana neden istenmediğini anlatma şansı 0 altında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 bu sefer topyekün saldırmışlar sinsi gibi şafak sökerken http://haber.sol.org.tr/kent-gundemleri/akpden-gezi-parkina-safak-saldirisi-haberi-73793 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gobili Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Kara şahin düştü dostum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 yalnız Sırrı Süreyya Önder olmasa şimdiye kadar dümdüz etmişlerdi orayı, polis insanları dağıtıyor iş makineleri içeri giriyor , adam hemen tek başına çıkıyor ortaya, iş makinelerinin önüne geçiyor , 2 defa durdurdu olayı. adama dokunamıyorlar.. bunun gibi gerçekten milletvekili olan milletvekilleri gitse oraya baya bir uzar bu iş, kılıçdaroğlu sadece konuşsun, icraat yok! he sonuç ne olacak, faşist düzen kazanacak. hani şu parkta bu insanlarla beraber mücadele edemiyorum , bu iş yerinde tıkılı kalıyorum ya bu çok dokunuyor bana., sıçayım böyle düzene.. nerede bu univ öğrencileri neden daha fazla insan yok orda anlamıyorum. olay park olayı da değil artık, adam çıkıyor ben karar verdim ne yaparsanız yapın yıkıcam diyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 benim nutkum tutuldu lan artık ne küfür dağarcığım yetiyor bir laf etmeye ne de vicdanım. sabah 5 gaz bombası atıyorlar allah savaşın bile şereflisini nasip etsin. Böyle bir şerefsizlik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 metro çıkışı kapanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 http://video.haberturk.com/haber/video/gezi-parkinda-olayli-gece/90311 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 cami inşaatına engel olan dinsizler. yakmak lazım hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 dusuncelihayvan said: benim nutkum tutuldu lan artık ne küfür dağarcığım yetiyor bir laf etmeye ne de vicdanım. sabah 5 gaz bombası atıyorlar allah savaşın bile şereflisini nasip etsin. Böyle bir şerefsizlik yok. savaşlar genelde sabaha karşı başlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 kicinda donu yok milletin 5 agacin pesine dusurtup kukla gibi oynatiyorlar boyle ufak seylerle 2 aylik gazini aliyorlar insanlarin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 cempostaci said: savaşlar genelde sabaha karşı başlar -Fransız ihtilali neye karşı yapılmıştır ? +Neye karşı ? -Sabaha karşı. Geldi aklıma nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Aboo biber gazından daha kötü espriyle geldia adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Yalnız Sırrı'nın söylediğine göre adamların elinde bir yıkım kararı felan da yok. İyice saçma sapan bir ülke olduk hakikaten, İstanbul'un belediye başkanı olacak zat ne yapıyor acaba. Böyle bir grup yancı adam var padişahın yanında bir telefonla sağa sola iş yaptırıyorlar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 ne yıkım emri ya neyin peşindesiniz siz. kimin malını kimden koruyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar