Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 the chairman var hiç memnun değilim verdiğim 50k dolar resmen boşa gitti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Galaxy Note, çok memnunum. 2'yi almaya ihtiyaç duymadım fakat 3'ün ekrana daha büyük olacak dediler, onu alabilirim diye düşünüyorum. Yoksa bu telefonu 2-3 yıl daha kullanırım (en son telefonum 7 yıl gitti). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Nokia C06.Klavyesi için aldım bir ton özelliği var işime yaramayan.3.5G aktif oldu bir de sol üstte çıkıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 iphone 4s, sağlamlığı konusunda çok memnunun. biraz daha hafif ve küçük modeli çıksa hemen alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Nokıa 6300 var ve internet bankacılığına girse yemişim iphonu galaxy i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 ZTE sdfghjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Vodafon 547 var. Bir daha tarifelerden telefon almamaya yemin ettiren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 ayfon 4, karışık duygular. memnun olduğum kısımlar da var, memnun olmadığım da. kendime sıfırdan telefon alsam herhalde samsung alırdım ama kullanılmış telefonlar bana verildiği için seçemiyorum heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 iphon eezmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 iphone gibi dandik telefon nasıl bu kadar prim yaptı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 ayfon cidden konforlu bir telefon. Ben de 4s kullanıyorum. Memnunum ama sıkıldım değişiklik istiyorum fakat cesaret edemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 HTC One. Süper cihaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 serjuhan said: ayfon cidden konforlu bir telefon. Ben de 4s kullanıyorum. Memnunum ama sıkıldım değişiklik istiyorum fakat cesaret edemiyorum. aynen. s4 alacaktı abim değişecektik. s3 faciasından sonra cesaret edemiyorum uğraşamam boku püsürü romu rootu sorunlarıyla diye. ona da ip5 aldıracağım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 ShadowFax said: HTC One. Süper cihaz. haftaya benimde bu olacak bi aksilik olmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 serjuhan said: ayfon cidden konforlu bir telefon. Ben de 4s kullanıyorum. Memnunum ama sıkıldım değişiklik istiyorum fakat cesaret edemiyorum. bende 4s kullanıyodum 2 hafta önceye kadar. sony xperia z aldım. ve dedim ki neden ayfon kullanmışım ki? kullandığım herşeyi aynen kullanıyorum üzerine büsürü ek özelliği kamerası sesi eşşek kadar ekranı ve estetikliği giriyor. samsung'a kafadan bir karşıyım ama xperia z ve htc one gayet kaliteli aletler. benim kullandığım kadarıyla eksiği yok bintane fazlası var ayfondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 5800 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 xperia sola kullanıyorum memnunumda, daha fazlasına gerek yok zaten, kamerası gayet iyi, e herşeyide yapıyor, yani tutupta telefonu konsola dönüştürmeyeceğimize göre :) tek sıkıntım bazen kasıyor bu custom romlara mı baksam diyorum, aldığım gibi kullanıyorum ics güncelledim işte ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Valla bir sonraki ayfonu ve ios7yi göreyim olmazsa ben de artık değiştireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 apple ürünleri kadar popüler kültürü abuze eden bi şirket daha yok heralde zaten ya.hani çok daha iyisi var çok daha hesaplısı var ama ayfondan şaşmıyo kimse. ayrıca sony girdiği her alanda en başarılı marka bana göre.capondan şaşmıcan aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 iphone geliştirme tarafında da tam nazlı alet. kanser ediyor. hele native yazmıyorsanız vay halinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 zaten 4s'i bir xperia'ya değişirim sanırım. samsung uzak dursun. allah'ım adamlar bir telefon yapmış, bir sarj aleti ile sarj oluyor, sonra olmamaya başlıyor, sonra değiştriiop başka sarj aleti kullanıyorsun bir süre onunla sarj oluyor sonra tekrar olmamaya başlıyor. sonra eskisini kullanıyorsun sarj olmaya başlıyor. hof eski windowslar gibi alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 iphone 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 ahmedinejad said: zaten 4s'i bir xperia'ya değişirim sanırım. samsung uzak dursun. allah'ım adamlar bir telefon yapmış, bir sarj aleti ile sarj oluyor, sonra olmamaya başlıyor, sonra değiştriiop başka sarj aleti kullanıyorsun bir süre onunla sarj oluyor sonra tekrar olmamaya başlıyor. sonra eskisini kullanıyorsun sarj olmaya başlıyor. hof eski windowslar gibi alet. abi bende samsung var.aletin pili bitmeye yakın uyarı veriyo.ses açıksa bipliyo kapalıysa titriyo.hiçbişey yapmasın diye bi seçeneğin yok ama. bide okadar sık aralarla uyarı veriyoki kaç kere elime alıp biyere atıp kırmamak için zor tuttum kendimi.yok abi adamlar uyarı istemiyorum seçeneği koymamışlar.illa uyarıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 nick alet uyumu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Valla aslında ayfondan başka telefona geçmeye korkma sebebi de biraz apple ekosistemine girmiş olmak. Evde imac, ipad, apple tv filan olunca haliyle çıkamıyor insan bunların arasından anasını satayım. Ama artık bir değişiklik şart yani işletim sisteminde vs bişeyler yapmaları lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar