Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

üniversite hoca egosu!!

eycuf

Öne çıkan mesajlar

Lectre said:

ha bu arada o sahte imzayı senin attığını biliyoruz hepimiz, dürüst olabilirsin anonsun burada ^^

dersten öncede sonrada başka ders var bide tam öğle sıcağına geliyor ders saati onun için gayet ben attım imzaları=)) sahte attırsam ve yakalnsam hocam çalışıyorum, itim hastalandı gittim vs gibi bişiler sallayıverirdim zaten. hem derse gitmişim hemde devamsızlıktan kalcam o koyuyor yoksa bu kadar üstelemezdim
Sosyal ağlarda paylaş

eycuf said:

Lectre said:

ha bu arada o sahte imzayı senin attığını biliyoruz hepimiz, dürüst olabilirsin anonsun burada ^^

dersten öncede sonrada başka ders var bide tam öğle sıcağına geliyor ders saati onun için gayet ben attım imzaları=)) sahte attırsam ve yakalnsam hocam çalışıyorum, itim hastalandı gittim vs gibi bişiler sallayıverirdim zaten. hem derse gitmişim hemde devamsızlıktan kalcam o koyuyor yoksa bu kadar üstelemezdim

hangi üniydi bu arada?
Sosyal ağlarda paylaş

Grafoloji;
http://tr.wikipedia.org/wiki/Grafoloji

Bu işi yapan şirket ve kişilere örnek =)
http://grafoloji.net/
http://www.grafolojibilirkisi.com/

komik gibi siteler ama hani adamın senin sahte imza attığını ispat etmesi gerekmez mi? Buyur ispat et denebilir gibi. Ama gerçi bu sene geçersin gelecek sene tez de bu hocan olacak ise o tez bitmeyebilir tabii
Sosyal ağlarda paylaş

eycuf said:

Arkadaşlar üniversitedeki hocaların ego tatmini ugruna yaptıklarını bilenler vardır. Bunlardan biride geçen gün bana patladı. Olay şöyle; adamın dersinde sahte imza atanlar varmış bunlardan biride benmişim onun için beni devamsızlıktan bırakcakmış.
Sorun şu ben bu adamın dersinde sahte imza attırmadım. Bi halt varmış gibi gittim derslere, kendi imzamı kendim attım. Hoca bana öyle bir şey söyle ki seni bırakmayayım dedi. Bende önce imzamı attım bakın böyle benim imzam hepsi bana ait diye anlatmaya çalıştım ama yok dinlemedi. Sonrada sinirlendim çıktım. Adam devamsızlıktan bırakırsa seneye dersimle çakışır ve yılım uzar.
Şimdi size sorum ben ne yapayım? Adam sahte imza atanları bulamadı diye beni bırakcak. Tekrar konuşmakta istemiyorum çünkü bir saat anlatmaya çalıştım anlamadı. Dilekçe mi yazayım? Arabasını mı çizeyim? napayım?

eğer başka hocaların da dersine giriyorsan ve aranın iyi olduğu hocalar varsa onlarla konuşup ikna etmelerini sağla.

ayrıca adamın arabasını falan çizme kalırsan patlat gitsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim okulda da bir herif var.

Dönem boyunca hukuk dersinde tahtaya tek bir kelime birşey yazmadı. Tek bir harf yazmadı tahtaya. Hayır projeksiyon falan birşey yok.

Her hafta öğretmen masasına oturup, arabasının anahtarını sallaya sallaya kahvede sohbet eder gibi birşeyler konuştu.

Dersi takip edebileceğiniz bir kitap ya da syllabus hiçbirşey vermeden karman çorman, her hafta farklı bir yerden başlayarak anlattı.

Vizede herifle hergün koridorlarda falan gezen 2 kız 60 aldı, cumulative gpa'i 1.81 bir herif 50 aldı, geri kalan 3-5-9 şeklinde tek basamaklı rakamlarda gidiyor.

4. sınıf dersi olduğu için bir 50-60 kişi okulu bu herif yüzünden uzatıcak, ekstra para vericek.
Sosyal ağlarda paylaş

eycuf said:

Şimdi size sorum ben ne yapayım? Adam sahte imza atanları bulamadı diye beni bırakcak. Tekrar konuşmakta istemiyorum çünkü bir saat anlatmaya çalıştım anlamadı. Dilekçe mi yazayım? Arabasını mı çizeyim? napayım?

Dekan'a mail at. Aynen paticiğe yadığın gibi yaz, sana cevap vermeyecektir ama sorun bi anda yok olacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...