Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

üniversite hoca egosu!!

eycuf

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar üniversitedeki hocaların ego tatmini ugruna yaptıklarını bilenler vardır. Bunlardan biride geçen gün bana patladı. Olay şöyle; adamın dersinde sahte imza atanlar varmış bunlardan biride benmişim onun için beni devamsızlıktan bırakcakmış.
Sorun şu ben bu adamın dersinde sahte imza attırmadım. Bi halt varmış gibi gittim derslere, kendi imzamı kendim attım. Hoca bana öyle bir şey söyle ki seni bırakmayayım dedi. Bende önce imzamı attım bakın böyle benim imzam hepsi bana ait diye anlatmaya çalıştım ama yok dinlemedi. Sonrada sinirlendim çıktım. Adam devamsızlıktan bırakırsa seneye dersimle çakışır ve yılım uzar.
Şimdi size sorum ben ne yapayım? Adam sahte imza atanları bulamadı diye beni bırakcak. Tekrar konuşmakta istemiyorum çünkü bir saat anlatmaya çalıştım anlamadı. Dilekçe mi yazayım? Arabasını mı çizeyim? napayım?
Sosyal ağlarda paylaş

Arabasını çiz.
Okuldan atılana kadar askerden tecilli olursun.

Bölüm başkanıyla falan görüş gerekirse. Bizim bölüm başkanı böyle olaylara müdahale eder, sizinki de eder belki. Anlat durumu böyle böyle de, hepsini ben attım imzaların ama hoca kızdığı için olay bende patladı de. Onlar halleder aralarında gerekirse.

Tabi bizim bölüm başkanı derslere fln giriyor, öğrencilerle arasında muhabbet var, öyle "idari görevim var benim kimseyi iplemem" diye dolaşan bi adam değil. Eğer öyle bi tipse olay sana dönebilir daha çok. Adamın kişiliğine göre git işte.

Yıl 2013 devamsızlık alındığına mı yanarsın, öğrencinin sahte imza atmasına mı yanarsın, sahte imza krizinin sana patlamasına mı gülersin.
Sosyal ağlarda paylaş

sana yine hoca egosu denk gelmiş. bana geçen gün öğrenci işleri memuru egosu geldi. sana noluyo yani birader hoca değilsin prof değilsin bişey değilsin neyin egosunu yaşıyosun, gelmişin zaten 70 yaşına, BEN ÇOK TECRÜBELİYİM BÜTÜN HOCALARI TANIRIM BURDA HIII artistikleri yapıyosun bana. tecrübeli olduğun belli ablacım, binayı senin üstüne yapmışlar zaten istanbul istanbul değilken sen burdaymışsın. bana diyorsun ki "sen bana olayı çarpıtarak anlatıyosun, beni kandırmaya çalışıyosun" diyosun. BE KARI, ben sana olayı anlatmaya çalışırken her 2 saniyede bir lafımı kesmesen anlayacan mevzuyu ama konuşturmuyorsun haliyle bi sk anlamıyorsun, onu geçtim ben seni kandırsam ne elde edecem ÖĞRENCİ İŞLERİ MEMURUSUN LAN SEN SENDEN NE ELDE EDEBİLİRİM ÜÇKAĞITÇILIKLA SAHTE DİPLOMAMI YAPTIRCAM AMEKÜ

gavat ya. ayrı başlık açmadan kinimi kusmama vesile olduğun için de teşekkür ederim sevgili başlık sahibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

sana yine hoca egosu denk gelmiş. bana geçen gün öğrenci işleri memuru egosu geldi. sana noluyo yani birader hoca değilsin prof değilsin bişey değilsin neyin egosunu yaşıyosun, gelmişin zaten 70 yaşına, BEN ÇOK TECRÜBELİYİM BÜTÜN HOCALARI TANIRIM BURDA HIII artistikleri yapıyosun bana. tecrübeli olduğun belli ablacım, binayı senin üstüne yapmışlar zaten istanbul istanbul değilken sen burdaymışsın. bana diyorsun ki "sen bana olayı çarpıtarak anlatıyosun, beni kandırmaya çalışıyosun" diyosun. BE KARI, ben sana olayı anlatmaya çalışırken her 2 saniyede bir lafımı kesmesen anlayacan mevzuyu ama konuşturmuyorsun haliyle bi sk anlamıyorsun, onu geçtim ben seni kandırsam ne elde edecem ÖĞRENCİ İŞLERİ MEMURUSUN LAN SEN SENDEN NE ELDE EDEBİLİRİM ÜÇKAĞITÇILIKLA SAHTE DİPLOMAMI YAPTIRCAM AMEKÜ

gavat ya. ayrı başlık açmadan kinimi kusmama vesile olduğun için de teşekkür ederim sevgili başlık sahibi.

https://www.facebook.com/photo.php?v=10151598123807156
Sosyal ağlarda paylaş

büyü.
hocam hocam ehüehü, valal geldim değil olay artık. ciddi ol. derslere geldim hocam. gördüğünüz gibi imzalarım var orada, beni devamsızlıktan bırakamazsınız de. sakın bırakırsanız dilekçe veririm şikayet ederim boyutuna girme. boşuna inatlaşma ama çok gerek duyarsan üstü kapalı ima et.

siz bilirsiniz hocam ben geldim ve imzamı attım, haksız yere dersten kalıp okulumun uzamasına seyirci kalmam de çık odadan.

ha bu konuşmayı başbaşa yapmaya çalış.
Sosyal ağlarda paylaş

ege üni. Adamın dersinde not falan tutmadım onu gösteremezdim. 2 kişi çağırdı neden biz dedim siz abartmışsınız diğerleri az atmış dedi.. Dersi zaten önemsemiyordum hatta hocam her hafta kitap okuyorum derste onuda mı farketmediniz dedim. farkettim diyor ama imzanın benim olduğuna inanmıyor! Seneye tez yazarken önce bu hoca bakacak onun için iyice patlama ihtimalimde var:S
Sosyal ağlarda paylaş

eycuf said:

ege üni. Adamın dersinde not falan tutmadım onu gösteremezdim. 2 kişi çağırdı neden biz dedim siz abartmışsınız diğerleri az atmış dedi.. Dersi zaten önemsemiyordum hatta hocam her hafta kitap okuyorum derste onuda mı farketmediniz dedim. farkettim diyor ama imzanın benim olduğuna inanmıyor! Seneye tez yazarken önce bu hoca bakacak onun için iyice patlama ihtimalimde var:S

aga hoca hatalı olduğunun farkına varmış da bozuntuya veremiyor işte egodan. konuyu senin kendi hatalarına getireceksin, işte ben böyle hatalıyım şöyle hatalıyım dersinizi umursamadım pek falan diyeceksin, hoca da işte sen böylesin böyle böyle yaptın yaa işte kafan çalışsaydı şöyle olurdu diyecek sen de haklısınız hocam ama işte insafınıza kaldım diyeceksin, onun egosunu bi güzel coşturacaksın, oturduğu masada ona orgazmı yaşatacaksın HEHE BAKICAZ ARTIK ;) diye seni şüphede bırakan bi cümle kuracak, sene sonuna kadar çektiricek sonra da geçirir.
Sosyal ağlarda paylaş

buna benzer bişey bana da olmuştu. adam imzaları saydı sınıftakileri saydı sayı tutmadı. sonra sinirlendi baya ağzından salya saça saça sınıfı azarlamaya başladı kim attı fazla imzaları çıksın ortaya falan dedi. sonra baktı bana, yüzündeki ifadeden anlaşılıyor sen atmışsın falan dedi, gülecem gülemiyorum yok atmadım diyorum anlamıyo falan. neyse sakinleşince anlattım sonra derdimi.
Sosyal ağlarda paylaş

ben diğer öğretim üyesi arkadaşlara sordum soruşturdum ispata gerek yok bırakır dediler. Adalet sistemi "öğrencisin sus otur dıt ııı" diyip kafama vururmuş. Ben her türlü dilekçe vs yazcam ama tek umut hocanın egosunun tatmin edilmesi onuda ben yapmak istemiyorum. İsyan etmekte yemiyor sonuçta üni tarihleri 'hoca taktı bana' olaylarıyla dolu. Danışman hocama dicem artık o konuşur belki.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

eycuf said:

aga hoca hatalı olduğunun farkına varmış da bozuntuya veremiyor işte egodan. konuyu senin kendi hatalarına getireceksin, işte ben böyle hatalıyım şöyle hatalıyım dersinizi umursamadım pek falan diyeceksin, hoca da işte sen böylesin böyle böyle yaptın yaa işte kafan çalışsaydı şöyle olurdu diyecek sen de haklısınız hocam ama işte insafınıza kaldım diyeceksin, onun egosunu bi güzel coşturacaksın, oturduğu masada ona orgazmı yaşatacaksın HEHE BAKICAZ ARTIK ;) diye seni şüphede bırakan bi cümle kuracak, sene sonuna kadar çektiricek sonra da geçirir.

hah tam olarak böyle olmasını bekliyor adam=))
Sosyal ağlarda paylaş

eycuf said:

Arkadaşlar üniversitedeki hocaların ego tatmini ugruna yaptıklarını bilenler vardır. Bunlardan biride geçen gün bana patladı. Olay şöyle; adamın dersinde sahte imza atanlar varmış bunlardan biride benmişim onun için beni devamsızlıktan bırakcakmış.
Sorun şu ben bu adamın dersinde sahte imza attırmadım. Bi halt varmış gibi gittim derslere, kendi imzamı kendim attım. Hoca bana öyle bir şey söyle ki seni bırakmayayım dedi. Bende önce imzamı attım bakın böyle benim imzam hepsi bana ait diye anlatmaya çalıştım ama yok dinlemedi. Sonrada sinirlendim çıktım. Adam devamsızlıktan bırakırsa seneye dersimle çakışır ve yılım uzar.
Şimdi size sorum ben ne yapayım? Adam sahte imza atanları bulamadı diye beni bırakcak. Tekrar konuşmakta istemiyorum çünkü bir saat anlatmaya çalıştım anlamadı. Dilekçe mi yazayım? Arabasını mı çizeyim? napayım?

git, senin hayatındaki başarısızlıklarının sorumlusu ben değilim, daha sahte imza atan 1 kişiyi dahi bulamıyorsan zaten istifa et git de.

ya aferin cesurmuşsun der ya da uzaklaştırma alırsın direk bitmez o okul :p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...