Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 kaldı ki "hollanda'da reçetesiz satılır ama.." da diye bir şey yok. normalde ilaçların deli gibi reçeteye bağlı olduğu bir ülkeden bahsediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 sabonis said: fizban said: Anelor said: çünkü kafaya göre alınmaması gereken bi ilaç direk hormon alıyorsun bünyene ki bütün endokrin sistemini alt üst edebiliyor. kaza durumunda yapılması gereken doktora gitmek hap almak değil doktor muayne eder eğer gebelik tehlikesi varsa ilacı yazar gidersin yandaki eczaneden alırsın. olması gereken bu çoğu ülkedeki prosedür de bu ha hollandada italyada eczaneden reçetesiz alabiliyo olabilirsin ama eczacı verirken o ilacı sana uzun uzun aldığın şeyin aspirin olmadığını yan etkilerini vs anlatıyor.kafaya göre alınmaması gereken bir ilaç, o doğru da, sen de çok az şey biliyormuşsun. bu ilaç ilişki olduktan sonraki 12-24. saatlerde kullanılmalı. 48'deki etkisi bayağı düşük mesela. kaldı ki, bu ilacı alırken türkiyedeki eczacılar da uzun uzun açıklıyorlar ne olduğunu, nasıl kullandığını vs, merak etme. doktor 12-24. saatler arasında gebelik olup olmadığını anlayamaz. ilişki cuma akşam olmuşsa cumartesi aciller dışı doktor çalışmadığından bu ilacı yazdıramayan hasta 9 ay 10 gün sonra çocuk doktoruna mı gitsin ? ohannes doktora gidersin ilacı yazar ne demek??? hamilelik 12-24 saati geçtim, 3-4 günü geçtim, 7-12 gün içinde belli oluyor lan. abi hamile nasıl olunur biliyo musunuz gerçekten ne biçim sorular soruyosunuz ya ahah. adam vajinayı muayne ediyor sperme bakıyor diyorum orda döllenmiş yumurta aramıyor eğer sperm varsa içerde hamilelik riski var evet diyip yazıyor ilacı. Suark said: 1- e iyide hastaneye gittin muaeyene oldun hadi acilden girdin doktor buldun o sırada odemenı aldılar sigortan onay verıomu baktılar cunku ozel hastane bulman lazım haftasonu sonra cıktın ılac aldın kafadan 2-3 saat kaybettin. saniyeler önemli yani bunda 2- hastaneye gittin doktor gerek yok dedı ve hamıle kaldın nolcak sımdı? bu durumun ilaçla bi ilgisi yok sağlık sisteminin dandikliğiyle alakası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Seele said: gaza bas gaza bas videosu bir zahmet. http://www.youtube.com/watch?v=ZUpGwvKNprs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Oce4n said: Güzel bir uygulama. Düzenli doğum kontrol haplarını kullanmaya yönlendiriyor işte gençlerimizi. düzenli kontrol haplarını, aşılarını aile hekimin onay olmadan alamıyorsun bir süredir. bilgin yoktur diye söyleyeyim dedim. aile hekiminde evli değilsen muhtemelen ailene ispiyonluyor, evliysen de çocuğun varmı diye bakıyor, çocugun yoksa koruma ilacı icin reçete vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 düzenli doğum kontrol hapı almayın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 scorch said: Oce4n said: Güzel bir uygulama. Düzenli doğum kontrol haplarını kullanmaya yönlendiriyor işte gençlerimizi. düzenli kontrol haplarını, aşılarını aile hekimin onay olmadan alamıyorsun bir süredir. bilgin yoktur diye söyleyeyim dedim. aile hekiminde evli değilsen muhtemelen ailene ispiyonluyor, evliysen de çocuğun varmı diye bakıyor, çocugun yoksa koruma ilacı icin reçete vermiyor. simdi genc bir kizim(+18) cinsel organim var ve vermek istiyorum. korunmak icin recete olmadan alacakmiyim hapi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 sabonis said: fizban said: Anelor said: çünkü kafaya göre alınmaması gereken bi ilaç direk hormon alıyorsun bünyene ki bütün endokrin sistemini alt üst edebiliyor. kaza durumunda yapılması gereken doktora gitmek hap almak değil doktor muayne eder eğer gebelik tehlikesi varsa ilacı yazar gidersin yandaki eczaneden alırsın. olması gereken bu çoğu ülkedeki prosedür de bu ha hollandada italyada eczaneden reçetesiz alabiliyo olabilirsin ama eczacı verirken o ilacı sana uzun uzun aldığın şeyin aspirin olmadığını yan etkilerini vs anlatıyor.kafaya göre alınmaması gereken bir ilaç, o doğru da, sen de çok az şey biliyormuşsun. bu ilaç ilişki olduktan sonraki 12-24. saatlerde kullanılmalı. 48'deki etkisi bayağı düşük mesela. kaldı ki, bu ilacı alırken türkiyedeki eczacılar da uzun uzun açıklıyorlar ne olduğunu, nasıl kullandığını vs, merak etme. doktor 12-24. saatler arasında gebelik olup olmadığını anlayamaz. ilişki cuma akşam olmuşsa cumartesi aciller dışı doktor çalışmadığından bu ilacı yazdıramayan hasta 9 ay 10 gün sonra çocuk doktoruna mı gitsin ? ohannes doktora gidersin ilacı yazar ne demek??? hamilelik 12-24 saati geçtim, 3-4 günü geçtim, 7-12 gün içinde belli oluyor lan.kondom patladıysa 2 saat doktor sırası bekle demek sanıyordum panpa ama ondan da öteymiş ekipmanı da kontrol ediyormuş doktor ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Vatandaşları sokakta sarılan çiftlere saldıran humanoidlerden oluşan ülkenin sağlık sistemi anca böyle olur heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 cok da tinn..piyasada birsuru progesteron iceren ilac var recetesiz alabilecegin..simdi baktim da aktarlar bile adet sokturucu? karisimlar hazilamis.ha onlara guvenilmez ama yine de az internet kullanabilen birisi kendi yolunu bulur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Seele said: scorch said: Oce4n said: Güzel bir uygulama. Düzenli doğum kontrol haplarını kullanmaya yönlendiriyor işte gençlerimizi. düzenli kontrol haplarını, aşılarını aile hekimin onay olmadan alamıyorsun bir süredir. bilgin yoktur diye söyleyeyim dedim. aile hekiminde evli değilsen muhtemelen ailene ispiyonluyor, evliysen de çocuğun varmı diye bakıyor, çocugun yoksa koruma ilacı icin reçete vermiyor. simdi genc bir kizim(+18) cinsel organim var ve vermek istiyorum. korunmak icin recete olmadan alacakmiyim hapi? edit : alamayacakmıyım okumuşum. hayır alamıyorsun, en makul çözüm; genç bir kızsın, ve erkeğini prezervatif kullanmaya ikna etmek zorundasın. o da yasaklandığında bulunur bi çözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 doğum kontrol hapları sadece doğum engellemek için verilmediğinden isteyen gayet güzel gider alır. aile hekimine değil özel hastaneye gitmesi gerekebilir tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 sıra ona da gelir merak etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 abi belki ciftlesmek istemiyorum size ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Neyse ki tanıdık eczane var alırım lazım olursa sonra bi ara yazdırırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Anelor said: abi hamile nasıl olunur biliyo musunuz gerçekten ne biçim sorular soruyosunuz ya ahah. adam vajinayı muayne ediyor sperme bakıyor diyorum orda döllenmiş yumurta aramıyor eğer sperm varsa içerde hamilelik riski var evet diyip yazıyor ilacı. iliskiden sonra kadin kosa kosa doktora gidip creampie gostericek, doktor da spermler canli mi degil mi onu arastiracak, ondan sonra ilac yazacak yani. ok cok mantikliymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 isteyen bana öm atsan burdan yolluyorum. +komisyon + posta üscreti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 scorch said: Seele said: scorch said: Oce4n said: Güzel bir uygulama. Düzenli doğum kontrol haplarını kullanmaya yönlendiriyor işte gençlerimizi. düzenli kontrol haplarını, aşılarını aile hekimin onay olmadan alamıyorsun bir süredir. bilgin yoktur diye söyleyeyim dedim. aile hekiminde evli değilsen muhtemelen ailene ispiyonluyor, evliysen de çocuğun varmı diye bakıyor, çocugun yoksa koruma ilacı icin reçete vermiyor. simdi genc bir kizim(+18) cinsel organim var ve vermek istiyorum. korunmak icin recete olmadan alacakmiyim hapi? edit : alamayacakmıyım okumuşum. hayır alamıyorsun, en makul çözüm; genç bir kızsın, ve erkeğini prezervatif kullanmaya ikna etmek zorundasın. o da yasaklandığında bulunur bi çözüm. olay o deıl kı beklenmedık muabbet tecavuz yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 ahaha bunun el altından uretımlerıde baslar yakında, adamlar ne guzel yeni iş kolları açıyor hala çemkiyorsunuz ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 reçete ve muayene ücretlerinden köşe olmayı planlıyor herhalde. 2 liralık ağrı kesici de reçeteye bağlanmış, veri nayz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 çözüm yurt dışından gelenlere sipariş vermek veya senede bir kere doktora gidip yazdırıp kenara 2-3 tane atmak sağlıklı bünyeler için çok acil olmadıkça tavsiye edilmiyor zaten de adet sorunu olanlar için doktorlar kendileri yazıyor diye biliyorum ama tecavüz maduru olanlar için ne olacak? devletimiz bakmasın mümkünse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Marty said: Anelor said: abi hamile nasıl olunur biliyo musunuz gerçekten ne biçim sorular soruyosunuz ya ahah. adam vajinayı muayne ediyor sperme bakıyor diyorum orda döllenmiş yumurta aramıyor eğer sperm varsa içerde hamilelik riski var evet diyip yazıyor ilacı. iliskiden sonra kadin kosa kosa doktora gidip creampie gostericek, doktor da spermler canli mi degil mi onu arastiracak, ondan sonra ilac yazacak yani. ok cok mantikliymis. o ilacı boşyere almaktan iyidir çocuk yapmak isteyip ertesi gün vazgeçecek değilsin ya kondom filan patlarsa lazım olcak doktorla uğraşmamak lazım o ayrı bir de ilacın parasını sgk ödeyecek mi yoksa sadece reçete için mi o da önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 stoklanır abi, son kullanma tarihinin kısa bir şey olduğunu sanmıyorum. eve 10 tane koyarsın zaten çok anormal durumlarda kullandığın bir şey. 1 ömür gider o 10 tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Yeni kural, vatandaşın cebini vurdu. Reçetesiz 1.29 liraya satılan ağrı kesici, 8 lira muayene ücreti ve 3 lira reçete katkı payı eklenince, 12.50 liraya çıktı. sabah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 9,69 kat fark 10 kat fark yaklaşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 genc kazanovalar rahadsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar