Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 sen cidden tuhaf bi insansın ya.bak gerçekten diyorum.bi yorumun var "bi türk olarak istiklal marşı okunurken ayağa kalkmaktan gurur duyarım" diye bi postun var "türk olmaktan utanıyorum " diye. hala benim ülke düzenini bozduğumu iddia etmen de ayrı bi olay. ben rızkımın peşinde koşuyorum sen gelmişsin beni "senin gibiler yüzünden daha iyi şartlarda yaşayamıyorum" diye azarlıyosun.benim almanyaya gidip rahat rahat bira yudumlamaktan daha büyük dertlerim var belki ama umrunda değil varsa yoksa "sizin gibiler yüzünden" muhabbeti. gerçekten yeter sıktı bu muhabbet.istiyorsan buyur son mesaj atan olmak için yaz bişiler ben bıktım.
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Osuran_boğa said: bi insan bi forumda 50 defa "türklerden türkiyeden utanıyorum hepiniz ülkeyi şu hale getirdiniz hepiniz şakirtsiniz benim gibi üstün insan değilsiniz" derse öncelikle forumdaki şu eziklik kompleksinin üstesinden gelmek lazım. kim ne dışa vurum yapsa direk birileri bu komplekse kaptırıyor kendini.
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Frostbite said: "Metro çalışanlarının bağlı olduğu Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkent Ulaşım ve Doğalgaz Hizmetleri Proje Taahhüt Sanayi Ticaret A.Ş. (BUGSAŞ) Genel Müdürü Ruhi Kurnaz, tepki çeken anonsla ilgili olarak, "Genelde böyle bir anons şeklimiz yok. El ele tutuşanı geçin, çok afedersiniz öpüşenleri bile uyarmıyoruz. Sadece el ele tutuşma değil, daha aşırıdır" demişti. (Şevket Yaman/Milliyet)" bu amcaya bukkake videosu atıyım dur sen.. adam öpüşme eylemini geçmiş artık kelimeden bile küfürden bağseder gibi af dilemiş ya.gülsemmi sinirlensemmi bilemedim.
riza_calimbay Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Noyzura said: eziklik kompleksi
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Gezdim tozdum bolumundeki "ankarada yasanir mi" basligi varken ; bu baslik gereginden fazla gereksiz yoruma sahip :P
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 ole bi bolummu var? 12 senedir fark etmemişim, çok faydalı bi bolum olmalı asdfdfs
aramil Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 dün o saatlerde kız arkadaşımla birlikte arabayla o taraftan kızılaya geçiyorduk, kalabalığı ve polisleri gördük, kameralar basın açıklaması şeklinde bir durum vardı. trafik akışkan bir durumda olduğu için duramadım. demek buymuş katılım azdı benim gördüğüm kadarıyla :D
mani Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=KwYwY-BBmyY ahaha marjinal grup olmuş lan öpüşenler. yakında gaz bombasıyla dağıtılırlar.
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 ne yavşak bi tv kanalıymış lan bu beyaz tv..
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Frostbite said: ne yavşak bi tv kanalıymış lan bu beyaz tv.. patenti adamlarda sayılır o işin
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Frostbite said: "Metro çalışanlarının bağlı olduğu Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkent Ulaşım ve Doğalgaz Hizmetleri Proje Taahhüt Sanayi Ticaret A.Ş. (BUGSAŞ) Genel Müdürü Ruhi Kurnaz, tepki çeken anonsla ilgili olarak, "Genelde böyle bir anons şeklimiz yok. El ele tutuşanı geçin, çok afedersiniz öpüşenleri bile uyarmıyoruz. Sadece el ele tutuşma değil, daha aşırıdır" demişti. (Şevket Yaman/Milliyet)" bu amcaya bukkake videosu atıyım dur sen.. Böyle adamlar sporla falan ürüyor herhalde.
bliksem Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 KidLazer said: bu arada lafa kendi düşünceni katıp aktarma cahilliğini belli etme. ben bu forumda bi kez bile kendimi üstün gören bi mesaj atmadım. bu bana baya baya kendini üstün görüyormuşsun izlenimi verdi.
killanmaklavuzu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Erkek erkeğe nedir lan kıllı mıllı , lezbiyen en iyisi
lemuria Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Lectre said: lemuria said: sevgilimle katılacağız =] yalnız, biri de arkaya tarkan'dan şımarık koyarsa aşırı eğlenceli olur ltgb lgbt eventa sevgilimle katılacağız diye patiye yazmakta iyiymiş, ben bilmiyordum aramızda böyle arkadaşlar olduğunu :D gay demeye çalışmış bana. ehi.
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Hiç bir videoda kız kıza göremedim !?
riza_calimbay Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 http://www.haber7.com/yazarlar/feridenin-gunlugu/1031769-insanlar-konusa-konusa-hayvanlar-opuse-opuse-anlasir
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Ülkede her ne kadar şu aralar tam zıttı örnekler çoğunlukta olsa da teoride hala düşünce özgürlüğü var. dolayısıyla kimsenin yazdığına ettiğine karışmamak gerekir. Ha, düşünce yapısı hastalıklı, vizyonu kıt, bakış açısı dar, ve tahminen pek parlak bir insan da değil kendisi. Ama bir şekilde yazmayı sökmüş. Yazısında bir kitabı bile okuyabilecek kıvama geldiğini gururla belirttiğine ve kitabın ismini bile yazarak bunu kanıtlama çabasına girdiğine göre okuması da var demek ki. Daha yetmezmiş gibi sağdan soldan köşe yazarlarından görüp özenmiş, alakasız gibi gözüken konuları birbirine bağlayarak ardarda cümlelerle sağlı sollu farklı tip ifade tarzlarını sıralayarak falan yazmaya da çalışmış kalemi döndüğünce. Ha, henüz okuma yazma seviyesi köşe yazarı olacak seviyede değil, o pırıltı eksik. Anlam bütünlüğü yok, yazı hem anlamsal hem de yapısal olarak kopuk kopuk gidiyor, daha fiillerin zamanlarını bile düzgün ve uyumlu kullanamıyor, ama sonuçta bu işlerden anlamayan bir yazı işleri müdürüne kendini kabul ettirmeyi başarmış. Yazımı ortaokul kompozisyonu kalitesini aşamasa da düşünce yapısı olarak falan bir yakınlık gördü heralde müdür, yaza yaza elbet bir gün onları da biraz düzeltir diyip işe almış. E yazacak haliyle.
Öne çıkan mesajlar