Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 şakirtler değil ülkücüler yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Tarumar said: ben akşam ordayım 10dk lık mesafe belki öpüşürümde :D *lucky fingers* Ahahaha fotoğrafın gazetelerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 http://im.haberturk.com/galeri/2013/05/25/428016/b3b86666131c46c62cd2d1e49b436ba0_k.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 http://video.haberturk.com/haber/video/baskentte-opusme-gerginligi/90053 1.30-3.00 dakikaları arasında Allah adına kan dökmeye hazır ülkücüler o zuman =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Pirvan said: Tarumar said: ben akşam ordayım 10dk lık mesafe belki öpüşürümde :D *lucky fingers* Ahahaha fotoğrafın gazetelerde uyuyakaldım ben :( bi kalktım saat 6 olmuş dedim amaaaan kim gidecek anlayacağın yattı o iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Meh, bi dahaki sefere inş :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 bir insan neden diğer iki insanın öpüşmesinden rahatsızlık duyar acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 http://25.media.tumblr.com/8e85fb9ce93cb60f47a066374cf0c812/tumblr_mm2hyiDnZe1qdpwd3o1_400.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 nienna said: bir insan neden diğer iki insanın öpüşmesinden rahatsızlık duyar acaba. Belki kendisi öpüşememiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 nienna said: bir insan neden diğer iki insanın öpüşmesinden rahatsızlık duyar acaba. Hayatında kayda değer bir şey yapmamış, işi olmayan, daha üzücü kısmı ne bir geleceği ne de bir hedefi olmayan insanların kendi boktan hayatlarını yaşamaya değil başka insanların hayatlarını onların yerine yaşamaya çalışmalarının sonucu bu malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 http://www.hurriyet.com.tr/_np/7594/20277594.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Sonra kötülüklerin anası babası alkol Şu adamları bu hale alkol mü getiriyor İşin başka bir tarafı bu adamlar birde alkol alsa ne olurdu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 nienna said: bir insan neden diğer iki insanın öpüşmesinden rahatsızlık duyar acaba. scarlet johanson da öpüşmesin mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 bir tanesini masaya yatırıp açıp incelemek isterdim aslında. çok ilginç geliyor. oraya bıçağı alıp giderken neler düşündü, kafasında neler vardı, beynin hangi kısımları çalıştı, ne yapmayı düşündü vs. elli bin yılın sonu bu olmamalı yani. az zaman değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Wolas said: izmirde olsa tamamda ankarada soyununca sağ çıkamazsın hele kurtuluşda aboooo tunalı falan desen hani birileri tutar kenara çeker Yakın temasa girenin eline veririm Of chain punch yardırırken benim zampakto ne sallanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 kurtuluş'ta böyle ahlaksızlıklara müsade etmeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 toplum ortasında öpüşmek dil zinasına giriyor. yani oradaki müslümanlar kendilerine din ne emrediyorsa onu yapıyorlar bir yanlışlık yok. alın size nisa suresi 15. ayet Kadınlarınızdan fuhuş yapanlara karşı aranızdan dört şahit getirin. Eğer şahitlik ederlerse, o kadınları ölüm alıp götürünceye yahut Allah onlara bir yol açıncaya kadar evlerde hapsedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 islamlol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Dil zinasi sdfsfssd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 ne emrediyor merak ettim, bıçak alıp üzerlerine yürüyün mi diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Öpüşme ve adam kesme ile ilgili video varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Senin dinin oyle emrediyor diye baskasinin hayatina karismakta iyimis. Evlere hapsedin diyor bide malmisin birader. Benim dinimde opusmeyi emrediyor belki, sevismeyi emrediyor napicaz ozaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 video'nun sonu felaket arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 OLM BİRBİRİNİ TANIMAYAN İNSANLAR ÖPÜŞMÜŞ LAN! bi saniye haberin hepsini izleyip geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Zep said: Senin dinin oyle emrediyor diye baskasinin hayatina karismakta iyimis. Evlere hapsedin diyor bide malmisin birader. Benim dinimde opusmeyi emrediyor belki, sevismeyi emrediyor napicaz ozaman? Dinlerin, ırçıların ve diğer fanatiklerin anlayışlılıkla en ufak bir alakası hiç bir zaman yok abi. Angry mob'u en fazla olan kazanıyor. Generals'taki gibi angry moba tankla ateş etceksin. Yapcak başka bişe yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar