Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Marmara Üniversitesi'nde dağıtılan broşür

Ninfa

Öne çıkan mesajlar

Chibet said:

Orta asyaya dönsek bo.oumuzla oynarız. En azından ortadoğuya yakınızda ucundan köşesinden petrol çıkıyor

kazakistan ve türkmenistan'ın dünya petrol pazarının büyük oyuncuları oldugundan haberdar degilsin sanırım. suçlamıyorum ama seni, sonuçta bunlar kuran'da yazan şeyler degil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Aket-Atum said:

abi broşürü okumadan şu dikkatimi çekti, resimler normalde yukarıdan aşağıya yüklenir ya bu sağdan sola yüklendi. Noluyo lan yeni mi çıktı bu iş?

edit: ikinicye denedim yine aynı oldu. Allah allah.

Lan! Bende de boyle oldu. Biri bize bir mesaj mi vermeye calisiyor?
Sosyal ağlarda paylaş

Bahar şenliğinde 3 tip insan var.

1.si pelinsuyla şenlikteyiz :) :) :) tweetini çeken ve bir kızın omzunda sızması hedefiyle 8 saat çimlerde hunharca ağnanan sözde alfa male batu. Kızın saçlarıyla oynarken falan resmini koyuyor facebooka, türkiye gibi metrekare başına düşen abaza sayısında lider bir ülkede olduğumuz için de üniversite komünitesinin buna tepkisi vışşşşş adam götürüyor oluyor. Bu birinci kısım bahar şenliklerindeki. Pelinsunun twitterında da ertesi gün o mesajın üstünde tunç benim hem en iyi arkadaşım hem sevgilim tweetini gören batu beni arayıp abi bu finalleri ne yapacaz diyor.

Kız arkadaşımla şenliğe akıcaz hacıt diyen bir kesim de var, onlar bu OP'un gösterğindeki tayfadan daha beter. Gökçeyle çok eğlendik, ilişkimizde çok yol kat ettik. B.k katettin, bütün gece 7 yaşındaki çocuğun yanındaki kızın elini tutmasından hallice hiçbirşey yapmadın ve o kız 3-4 ay sonra bu ilişkiden artık keyif almıyorum sedat artık seni arkadaştan öte göremiyorum deyip tijen teyzenin oğlu doktor murata yatay geçiş yapıcak.

3. parti de şey.... Hacı öyle bir içmişiz ki o gün bla bla burdan sonrası bilimum hangover the movie çakması. Serdar ortaç konserinde 3 saat hocam.com iphonedan açık mal gibi oturdun ve gruptan özellikle ayık bıraktığınız bir arkadaş sizi insanlığına eve attı. Rüyalarımın macerası aqü.

Evet.
Sosyal ağlarda paylaş

Tarumar said:

bu tiplerin derdini ben size söyleyeyim. seks yapamıyorlar ve kafayı çekecek ortamları yok acayip bir kıskançlık var. etrafta mutlu çiftleri görünce köpek gibi kuduruyorlar ve böyle salakça işlerle uğraşıyorlar.

Sen şimdi seks yapamıyorlar dolayısıyla kadın vücudu göremiyor diyorsun
İftira

http://www.google.com.tr/search?q=%C3%A7%C4%B1plak+g%C3%B6rme+muskas%C4%B1&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=2G6eUZbRLM7XsgbJ5oCoDg&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1242&bih=565#facrc=_&imgrc=RCZ-Z2ZJUx8OFM%3A%3B67isz2iUZc5LLM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.itusozluk.com%252Fimage%252Fciplak-gorme-muskasi_425071.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.itusozluk.com%252Fgorseller%252F%2525E7%2525FDplak%252Bg%2525F6rme%252Bmuskas%2525FD%252F425071%3B540%3B720
Sosyal ağlarda paylaş

Tori said:

Bahar şenliğinde 3 tip insan var.

1.si pelinsuyla şenlikteyiz :) :) :) tweetini çeken ve bir kızın omzunda sızması hedefiyle 8 saat çimlerde hunharca ağnanan sözde alfa male batu. Kızın saçlarıyla oynarken falan resmini koyuyor facebooka, türkiye gibi metrekare başına düşen abaza sayısında lider bir ülkede olduğumuz için de üniversite komünitesinin buna tepkisi vışşşşş adam götürüyor oluyor. Bu birinci kısım bahar şenliklerindeki. Pelinsunun twitterında da ertesi gün o mesajın üstünde tunç benim hem en iyi arkadaşım hem sevgilim tweetini gören batu beni arayıp abi bu finalleri ne yapacaz diyor.

Kız arkadaşımla şenliğe akıcaz hacıt diyen bir kesim de var, onlar bu OP'un gösterğindeki tayfadan daha beter. Gökçeyle çok eğlendik, ilişkimizde çok yol kat ettik. B.k katettin, bütün gece 7 yaşındaki çocuğun yanındaki kızın elini tutmasından hallice hiçbirşey yapmadın ve o kız 3-4 ay sonra bu ilişkiden artık keyif almıyorum sedat artık seni arkadaştan öte göremiyorum deyip tijen teyzenin oğlu doktor murata yatay geçiş yapıcak.

3. parti de şey.... Hacı öyle bir içmişiz ki o gün bla bla burdan sonrası bilimum hangover the movie çakması. Serdar ortaç konserinde 3 saat hocam.com iphonedan açık mal gibi oturdun ve gruptan özellikle ayık bıraktığınız bir arkadaş sizi insanlığına eve attı. Rüyalarımın macerası aqü.

Evet.

Su nasil bir crit olmus, resmen dram ya, ulkem gencligi adina bi kere daha uzuldum
Sosyal ağlarda paylaş

nıç yanlış.
daha fazla tip var

4. Yakın arkadaş grubunu alıp hoplaya zıplaya dans eden ekip. zaten sabahtan içmeye başlamış bunlar
gece boyunca zıpzıp hophop süper keyiflenip eğlenen. Arada kızlarda olabilir ama arkadaş olacak ya da arkadaş kadar yakın sevgili

böle gider daha da arttırırım bunu.
hani yapmamış olsak,festivale gitmemiş olsak yicezde öle deil işte
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...