Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 adam haklı ,marmaranın şenliği o kadar boktan ki gideni allah baba çarpar valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 abi neden yan yatırmışlar herkes mi üşenmiş çevirmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Aket-Atum said: abi broşürü okumadan şu dikkatimi çekti, resimler normalde yukarıdan aşağıya yüklenir ya bu sağdan sola yüklendi. Noluyo lan yeni mi çıktı bu iş? edit: ikinicye denedim yine aynı oldu. Allah allah. chrome ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Aket-Atum said: abi broşürü okumadan şu dikkatimi çekti, resimler normalde yukarıdan aşağıya yüklenir ya bu sağdan sola yüklendi. Noluyo lan yeni mi çıktı bu iş? edit: ikinicye denedim yine aynı oldu. Allah allah. dial up mı aga nasıl farkediyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 ananı avradını bu ne lan. normalde resimler aşağı doğru açılır ya yavaş yavaş, bu sağdan sola açıldı. camiye gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 münafıkların bilgisayarında yan çıkıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 bizim üninin bu seneki bahar şenliğide çok boktan. adam 1400 sene önceden bilmiş, gitmeyin bayar demiş. hafif bi imana gelesim yok deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 galatasaray üniversitesinin bu yıl bahar şenlikleri iptal edildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 batının ahlaksızlığına özenmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Fly said: Aket-Atum said: abi broşürü okumadan şu dikkatimi çekti, resimler normalde yukarıdan aşağıya yüklenir ya bu sağdan sola yüklendi. Noluyo lan yeni mi çıktı bu iş? edit: ikinicye denedim yine aynı oldu. Allah allah. chrome ? Evet ya chrome, diğer resimler normal açılıyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Chibet said: Orta asyaya dönsek bo.oumuzla oynarız. En azından ortadoğuya yakınızda ucundan köşesinden petrol çıkıyor kazakistan ve türkmenistan'ın dünya petrol pazarının büyük oyuncuları oldugundan haberdar degilsin sanırım. suçlamıyorum ama seni, sonuçta bunlar kuran'da yazan şeyler degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 ben mahallemin imamına gittim dedim bu tarz bi sıkıntımız var onun ipad'inden denedik aynısı olunca "yavrum ben hemen diyanete faks çekiyorum bu akşam sohbet var senide bekleriz" dedi. mbmb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 ellerinde sopalarla şenliği basmadıkları sürece bir sorun yok. herkes her istediği broşürü dağıtır memlekette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Aket-Atum said: abi broşürü okumadan şu dikkatimi çekti, resimler normalde yukarıdan aşağıya yüklenir ya bu sağdan sola yüklendi. Noluyo lan yeni mi çıktı bu iş? edit: ikinicye denedim yine aynı oldu. Allah allah. Lan! Bende de boyle oldu. Biri bize bir mesaj mi vermeye calisiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 exif datasi durdugu icin artistik yapiyor browser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 azgınlığın yasaklandığı ayetin nah l 90 olması ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Bahar şenliğinde 3 tip insan var. 1.si pelinsuyla şenlikteyiz :) :) :) tweetini çeken ve bir kızın omzunda sızması hedefiyle 8 saat çimlerde hunharca ağnanan sözde alfa male batu. Kızın saçlarıyla oynarken falan resmini koyuyor facebooka, türkiye gibi metrekare başına düşen abaza sayısında lider bir ülkede olduğumuz için de üniversite komünitesinin buna tepkisi vışşşşş adam götürüyor oluyor. Bu birinci kısım bahar şenliklerindeki. Pelinsunun twitterında da ertesi gün o mesajın üstünde tunç benim hem en iyi arkadaşım hem sevgilim tweetini gören batu beni arayıp abi bu finalleri ne yapacaz diyor. Kız arkadaşımla şenliğe akıcaz hacıt diyen bir kesim de var, onlar bu OP'un gösterğindeki tayfadan daha beter. Gökçeyle çok eğlendik, ilişkimizde çok yol kat ettik. B.k katettin, bütün gece 7 yaşındaki çocuğun yanındaki kızın elini tutmasından hallice hiçbirşey yapmadın ve o kız 3-4 ay sonra bu ilişkiden artık keyif almıyorum sedat artık seni arkadaştan öte göremiyorum deyip tijen teyzenin oğlu doktor murata yatay geçiş yapıcak. 3. parti de şey.... Hacı öyle bir içmişiz ki o gün bla bla burdan sonrası bilimum hangover the movie çakması. Serdar ortaç konserinde 3 saat hocam.com iphonedan açık mal gibi oturdun ve gruptan özellikle ayık bıraktığınız bir arkadaş sizi insanlığına eve attı. Rüyalarımın macerası aqü. Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Tarumar said: bu tiplerin derdini ben size söyleyeyim. seks yapamıyorlar ve kafayı çekecek ortamları yok acayip bir kıskançlık var. etrafta mutlu çiftleri görünce köpek gibi kuduruyorlar ve böyle salakça işlerle uğraşıyorlar. Sen şimdi seks yapamıyorlar dolayısıyla kadın vücudu göremiyor diyorsun İftira http://www.google.com.tr/search?q=%C3%A7%C4%B1plak+g%C3%B6rme+muskas%C4%B1&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=2G6eUZbRLM7XsgbJ5oCoDg&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1242&bih=565#facrc=_&imgrc=RCZ-Z2ZJUx8OFM%3A%3B67isz2iUZc5LLM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.itusozluk.com%252Fimage%252Fciplak-gorme-muskasi_425071.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.itusozluk.com%252Fgorseller%252F%2525E7%2525FDplak%252Bg%2525F6rme%252Bmuskas%2525FD%252F425071%3B540%3B720 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Gericilik ve din baskısı örgütlenmeye çalışılıyor, hemen her üniversitede zaman zaman benzeri bildirileri dağıtmaya çalışıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Tori said: Bahar şenliğinde 3 tip insan var. 1.si pelinsuyla şenlikteyiz :) :) :) tweetini çeken ve bir kızın omzunda sızması hedefiyle 8 saat çimlerde hunharca ağnanan sözde alfa male batu. Kızın saçlarıyla oynarken falan resmini koyuyor facebooka, türkiye gibi metrekare başına düşen abaza sayısında lider bir ülkede olduğumuz için de üniversite komünitesinin buna tepkisi vışşşşş adam götürüyor oluyor. Bu birinci kısım bahar şenliklerindeki. Pelinsunun twitterında da ertesi gün o mesajın üstünde tunç benim hem en iyi arkadaşım hem sevgilim tweetini gören batu beni arayıp abi bu finalleri ne yapacaz diyor. Kız arkadaşımla şenliğe akıcaz hacıt diyen bir kesim de var, onlar bu OP'un gösterğindeki tayfadan daha beter. Gökçeyle çok eğlendik, ilişkimizde çok yol kat ettik. B.k katettin, bütün gece 7 yaşındaki çocuğun yanındaki kızın elini tutmasından hallice hiçbirşey yapmadın ve o kız 3-4 ay sonra bu ilişkiden artık keyif almıyorum sedat artık seni arkadaştan öte göremiyorum deyip tijen teyzenin oğlu doktor murata yatay geçiş yapıcak. 3. parti de şey.... Hacı öyle bir içmişiz ki o gün bla bla burdan sonrası bilimum hangover the movie çakması. Serdar ortaç konserinde 3 saat hocam.com iphonedan açık mal gibi oturdun ve gruptan özellikle ayık bıraktığınız bir arkadaş sizi insanlığına eve attı. Rüyalarımın macerası aqü. Evet. Su nasil bir crit olmus, resmen dram ya, ulkem gencligi adina bi kere daha uzuldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 nıç yanlış. daha fazla tip var 4. Yakın arkadaş grubunu alıp hoplaya zıplaya dans eden ekip. zaten sabahtan içmeye başlamış bunlar gece boyunca zıpzıp hophop süper keyiflenip eğlenen. Arada kızlarda olabilir ama arkadaş olacak ya da arkadaş kadar yakın sevgili böle gider daha da arttırırım bunu. hani yapmamış olsak,festivale gitmemiş olsak yicezde öle deil işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 1. tip abi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Bide bahar senligi haftasina sinav koyan hoca dolayisiyla eglenceye gidemeyen - doyasiya eglenemeyen var. Hep bu gruptaydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/968938_616050088405008_742125720_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chibet Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Her insan 2.şansı hakeder diyeceğim diğer taraftan da recm qve idamı eleştiriyorsunuz islam da... Haketmezmi peki 2.şansı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar