Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Red Hack'ten korkunç iddialar...

KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

Xenocide said:

MNG 063822/05/2013 - 15:44 JN.GN.K.LIĞININ BİRLİKLERİNE YAYIMLADIĞI İDDİA EDİLEN, HABERDEKİ YAZI BİR DÜZMECEDİR. YAZIDA YAZIM KURALLARINA DİKKAT EDİLMEDİĞİ SATIR SONLARINDAKİ KESMELERİN DÜZENSİZ YAZILDIĞI GÖRÜLMEKTE. HİÇ BİR KOMUTAN; İVEDİ BİLE OLSA NE OLURSA OLSUN BÖYLE DÜZENSİZ BİR YAZININ ALTINA İMZASINI ATMAZ.

hani capslock to death falan yapışını gözardı edersek, benim de dikkatimi çekti bu durum aslında. yazılarda gereğinden fazla yazım hatası var, kesilme yerleri yanlış falan bir sürü şey. hayır özel olarak uğraşsan bu kadar yapmazsın, anlamlandıramadım o yüzden. bi yandan diyorum ki, adam fake belge hazırlayacak, ama ne yazım kurallarına dikkat edecek, ne doğru yerden kesecek, ilkokul 2. sınıf çocuğunun yapmayacağı hatalar yapacak, olmaz öyle şey. diğer yandan da e belge diyelim gerçek neden bu kadar çok yazım hatası var? resmi belgede bu kadar yazım hatası olması normal mi? çıkamadım işin içinden.

Belgeler sahtedir, gerçektir, orasıyla ilgilenmiyorum. "Yazım kurallarına dikkat edilmemiş," diyen adam sadece büyük harf kullanmış ve 'hiçbir' kelimesini yanlış yazmış.
Sosyal ağlarda paylaş

-Crawler- said:

Bazen can sıkıntısı sırf gerge'nin yazılarını okuyorum forumda. Bakıyorum hep işine geldiği şekilde yazmış. Redhack ne yapsa da gerge'nin gönlümü kazanabilse acaba çok merak ediyorum. uyuyamıyorum meraktan.

polise istihbarat verenlerin, ihbarda bulunanların adlarını bi bok yemiş gibi internete verseler mesela gerge de çok sevecektir onları. ama bir dakika bunu zaten yapmışlardı di mi? pis gerge redhack gibi özgürlük savaşçılarına nasıl gönlünü vermezsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Dimi ? Muhbirlerin isimlerini açıklıyorlar mesela komşusunu terör örgütüne üye olmak ile itham ediyor hatta üstüne bir adamın hangi partiye üye olduğunu, kimin chp'li olup olmadığını polise muhbirlik ediyor ve bu adamın ismi yayınlanıyor. Böyle rezalet olmaz, mesela Melih Gökçek genç bir kızın telefonunu twit atıyor, arıyorum açmıyorsun diyor bunun üstüne redhack müthiş başkanın telefonunu paylaşıyor.

Doğru aslında, size şuan için zarardan çok yarar sağlayan bir oluşumu eleştirmek daha mühim. Küfür de sallayabilirsiniz, terörist de ilan edebilirsiniz devlet arkanızda ama öbür türlü devlet erkanını protesto etmek, yapılan yanlışlara itiraz etmek sıkıcı, anca iki yazı yazın onu da sonra aman dava açmasınlar diye silin, demokrasi böyle bir şey.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Anlamiyorum, hukumet karsiti her orgutu sevmek zorunda miyiz? Bir kere marksistler ki o konudaki goruslerimi biliyorsunuz, tekrar tartismaya gerek yok burada. SIte cokertip, isim yayinlayarak mi oluyor aktivistlik?

e bişi yapamadığında öyle oluyor
sokağa çıksan baskı var, gaz yiosun su yiosn.
adamlar napsın, napalım yani?

ülkede sanki çok süper demokrasi var haklar süper korunuo da bunların yaptığına laf edionuz.

biri çıkıp gizli gizli milletin kafasını kesse, ona bile yer var yani şu ülkede.
çünkü baskı var,dikta var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Anlamiyorum hala. Haklar ve Ozgurlukler Cephasi'nden de nefret ederim diyebilirim, onlar da hukumet karsiti. Ideolojilerini sevmiyorum diyorum, yontemleri yuzeysel diyorum. Daha ne istiyorsunuz?

Bu sefer yaptiklari guzel bir eylem gibi gercekligi kanitlanamaz olsa da ki oradan kaybediyor. 2013'de biraz adam oldular ama ondan once tamamen sacma bir orguttu, evet.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Bu son uc eylemleri uygun yontemler bence ama İ. Melih ile telefon numarasi dalasina girmek ya da DIyanet'in sitesine cemaat boyle kotu doye yazi yazmak anlamsiz. Aktivistlik degil, Bogazici'nin Starbucks egleminden bile kotu (kotu derken yontem olarak, madem Starbucks eylem var diye herkese bedava kahve dagitti, alin kahveleri rektorlgun onunde piramit dikin... gibi, ilk gelen aklima buydu bedava kahve olayini duyar duymaz)

Anlatabildim mi?
Sosyal ağlarda paylaş

anladım, melih gökçeğe katılmasamda diyanet konusunda haklısın.

peki onların kötü/çirkin/negatif bişeyler olması bu sızdırılan belge ile ilgili ne düşündürtüyor?
Eğer gerçekse, ispatlanamayacak bile olsa, birşey değil midir?
Eğer değilse, kendi itibarlarını baya yere düşürebilecek bi riske neden girerler?
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Bu son eylem iyi dedim zaten, sadece gercekligi kanitlanamaz. Daha ugrasilabirdi, hemen yayinlamak yerine daha cok kanit aranabilirdi, yine o kadar iyi bir yontem izlenmemis yani.

Benim dedigim yillarca sacma eylemlerden sonra 3-4 tam olarak olmasa da eskisine gore duzgun denilebilir eylem yapilinca grup iyi bir orgut olmuyor.

Benim onayima ihtiyaclari yok tabii ama forum yani burasi, fikrim bu. Ben de siyasetten, aktivistlikten anlamayan bir adam degilim sol tarafta olmamis olsam da hic.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Elimize mail yoluyla gecen Hatay Reyhanlı patlamasina ait Jandarma İstihbarat Daire Başkanlığınin "gizli" belgeleri yayinliyoruz.

Nasıl aktivistlik? birisi bir belge hazırlıyor veya buluyor, email atıyor, bunlarda yayınlıyor. pek kahramanca birşey göremiyorum.

Mit i hacklese de bulsa evrakları, eyvallah.
Sosyal ağlarda paylaş

Belgeler baya baya gerçek, ama çoktan öğütücüye gidip yakılmıştır o yüzden şu an pek bi değeri yok.

Halkın uyanması gerek, ama halkın da %50-60'ından fazlası koyun olduğundan kılını kıpırdatmaz, drogbanın golüne, fatmagülün g.tüne bakar hayat devam eder.
Sosyal ağlarda paylaş

Epic Fail List

GERGE said:

Bunlarin gercek oldugu kanitlanamaz. Belgenin kendisi lazim imzali filan.

Wyand said:

http://www.ekspresburomak.com/images/microline_3321.jpg
http://www.ozlemmatbaasi.com.tr/admin/urunresimleri/s%C3%BCrekli%20form.jpg
http://www.ostim.org.tr/Files/Companies/2779/u277920089161422375.jpg

cantug said:

Belgeler sahte. hemde çok açık...

Şuan televizyonlarda da herkes konuşma yapıyor. Gerçeklik bu kadar basit, bu kadar yalın da olabiliyormuş demek ki. Tabii bu belgeler yayınlandı, gerçekliği de kanıtlandı toplumda tepki var mı ? Yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Saat 12:10 bugün

Fatih tezcanın twiti;

Eylem şeması çözüldü fail ,ordudaki perinçekçi yapılanma,esad ile alakalı hedef saptırmak için telefonla belgeleri fotoğraflayıp red hacke ulaştırdılar.tutuklama bekliyorum yazdı...

Saat 18:15 hükümet sözcüsü hüseyin çelik;

Belgeleri sızdıran 1 subay gözaltında
Sosyal ağlarda paylaş

peki Fatih Tezcan hangi yapılanmanın içindeymiş hükümet sözcüsünün açıklamalarından 6 saat önce böyle bir istihbarat bilgisini nasıl almış ? Ergenekon dalgalarında tutuklanacakları, evi basılacakları polisten önce haber alan TRT gibi adammış maşallah.
Sosyal ağlarda paylaş

Komple bu adamı takip et twitter da bence ilginç öngörüleri olan bir adam

Banyas katliamından 3 gün önce ve reyhanlı saldırılarından 20 gün önce dhkp-c içinde bir oluşum olan ve daha sonra suriyeye geçerek el muhaberat da generallik rütbesine kadar yükseltilen mihraç ural ve ekibinin banyas ve kıyı şeridini acilen sünnilerden temizlemeliyiz,tr yi de bu işin içine katarız gibi bir videoyu bu ekip servis etti

Face den de analiz merkezi ni takip edebilirsiniz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...