forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 ayran/soda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 kola cam şişede +2 derecede içilince dünyanın en güzel şeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 cam şişe burundan geğirttiriyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 SNA1L said: kola cam şişede +2 derecede içilince dünyanın en güzel şeyi katiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 200 cc kolaya 6 lira verdigimi biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 günde 3-4 litre su içiyorum en az, tavsiye ederim. bunun dışında 1 litrelik ve 2.5 litrelik kolaların tadı berbat, para verilip içilmez. bazen günde 2 kutu kola içtiğim oluyor, kutu kola pet şişedekilere göre daha iyi. Aslında büyük cam şişede satacaklar eskiden olduğu gibi, tadı daha da iyi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 first world problems Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 le kola milli icecegimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 hayatta bir daha gitmiyorum ben öyle yerlere. işin acı tarafı çok da güzel işletmelerde bile rastladım bu paçozluğa, gerçekten ayıp ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 200cc kola yeterli ha yetmezse ikincisini alirsin zaten yok almicam diyorsan fakirsindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 ünideyken günde 3 lt içiyordum üni bittiğinden beri ,2-3 ayda 1 lt içiyorumdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 cola, fakirlerin uyarıcısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 kolayı cola diye yazan adamlar fakirin ta kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 kes ya ayrıca fakirim evet sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Baklava + kola modasını kim başlattı?!?!?!?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Kola güzeldir, 1 sene önce normalden zero'ya geçiş yaptım. Normalin tadı hala daha güzel geliyor, ama frenlemek lazım. Zaten sırf bu değişiklik bile kilo almamı kesti mesela. Günde 1-1.5 litre içerdim ben de, şimdi de 2-3 bardak içiyorum. Aradaki fark biraz da alkol fiyatları sebebiyle. İş veya seyahat gereği yurtdışında olduğumda mesela, bakıyorum kolayla bira aynı para, direkt olarak biraya abanıyorum, burada günde 1 litreye yakın kola içerken yurtdışında 2-3 hafta ağzıma sürmediğim aramadığım oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 forgiver said: şeker zararlı değil ki enerji veriyorseker zararli birsey olsaydi pancarda da olmazdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Rewendor said: Aradaki fark biraz da alkol fiyatları sebebiyle. İş veya seyahat gereği yurtdışında olduğumda mesela, bakıyorum kolayla bira aynı para, direkt olarak biraya abanıyorum, burada günde 1 litreye yakın kola içerken yurtdışında 2-3 hafta ağzıma sürmediğim aramadığım oldu.biraz boyle, biraz da degil. yurtdisinda aynen surekli bira iciyorum yemeklerle, ya da sarap falan. cunku yurtdisindaki biralar cok guzel, mesela duvel falan, burada disarida icmeye kalktiginizda yemekle 15 tl vs vermeniz gerekiyo, cola 5 lira. e daha yeni almanyadaydim gittigim her yerde 500 ml bira, 250 ml cola'dan daha ucuzdu. yalniz abd'ye gittiginde cola icmeden durman imkansiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 bu arada tad olarak 1.5 lt likler en guzel geliyor. eyyorlamam bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 gün gelmiyor ki chemical yiyecek ve içeceklerden şikayet etmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 chemical qq konusunda başarılı gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 cam şişe en lezzetlisi değil mi yahu 3+ senedir içmedim kola. çok özlüyorum. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 6 - 7 aydır çok ender kola içiyorum. ayran mis. ayran can. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 senko said: 200cc kola yeterli ha yetmezse ikincisini alirsin zaten yok almicam diyorsan fakirsindir 200cc kola yeterli dedi ya la p.s. 330 tam kararında ne az ne fazla geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 sigara içmeyen için 330 fazla. sigara içen için bi sigaralık kalıyor sonunda. ya da ben bırakıyorum farkında olmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar