Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Restoranlarda 200 cc kola gelmesi.

Chemical

Öne çıkan mesajlar

günde 3-4 litre su içiyorum en az, tavsiye ederim.

bunun dışında 1 litrelik ve 2.5 litrelik kolaların tadı berbat, para verilip içilmez. bazen günde 2 kutu kola içtiğim oluyor, kutu kola pet şişedekilere göre daha iyi. Aslında büyük cam şişede satacaklar eskiden olduğu gibi, tadı daha da iyi olurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

Kola güzeldir, 1 sene önce normalden zero'ya geçiş yaptım. Normalin tadı hala daha güzel geliyor, ama frenlemek lazım. Zaten sırf bu değişiklik bile kilo almamı kesti mesela.

Günde 1-1.5 litre içerdim ben de, şimdi de 2-3 bardak içiyorum.

Aradaki fark biraz da alkol fiyatları sebebiyle. İş veya seyahat gereği yurtdışında olduğumda mesela, bakıyorum kolayla bira aynı para, direkt olarak biraya abanıyorum, burada günde 1 litreye yakın kola içerken yurtdışında 2-3 hafta ağzıma sürmediğim aramadığım oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:
Aradaki fark biraz da alkol fiyatları sebebiyle. İş veya seyahat gereği yurtdışında olduğumda mesela, bakıyorum kolayla bira aynı para, direkt olarak biraya abanıyorum, burada günde 1 litreye yakın kola içerken yurtdışında 2-3 hafta ağzıma sürmediğim aramadığım oldu.
biraz boyle, biraz da degil.

yurtdisinda aynen surekli bira iciyorum yemeklerle, ya da sarap falan. cunku yurtdisindaki biralar cok guzel, mesela duvel falan, burada disarida icmeye kalktiginizda yemekle 15 tl vs vermeniz gerekiyo, cola 5 lira. e daha yeni almanyadaydim gittigim her yerde 500 ml bira, 250 ml cola'dan daha ucuzdu.

yalniz abd'ye gittiginde cola icmeden durman imkansiz :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...