Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Kudusi her konu açtığında beni takip eden sadık bir kitle var diyerek paylaşımlarının ilgi çektiğini ve sevildiğini söylüyor. Bunu öğrenmenin en iyi yolu ankettir. Bakalım kim, ne düşünüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 komikli şıkkı işaretledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Sadece başlığa bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Evet. Kuddusi'nin konularını düzenli olarak takip ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 of acmayın soyle baslıklar sonra "uzerime oynanıyor cunku cok haklıyım diye" geziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Ben de sinirlendiğini düşünüyorum bazen, o açıdan eksik açıyor ama takip ediyorum +1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 ulusalcı propagandısını gerekli buluyorum. (neden böyle ayrışıyoruz anlamıyorum da bu derin konu, başlık lazım.) ama bazı başlıkları garbage'a açmanın daha efektif olabileceğini de anlamalısın artık Çetin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 acaba spark nasıl savunacaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 donlu mesaj atmasa yeter ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 O kim ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 şıkları beğenmedim herifide tanımıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 ya komikli şık diye sonuncuya gidenler yüzünden halkın %25i arkamda diyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Ben takip ediyorum severek çoğunu. Adam foruma başka bir soluk getirdi, daha öncede yazmıştım 2005 ten bu yana forumu bilenlerden olarak söylüyorum. Bundan önceki konular tuvalet tıkandı nasıl açılır ( Üstelik bilim forumunda) şu kızın adı ne? , midye dolma olsa da yesek, teyzem markete sıçtı, kız bana güldü hoşlanıyor mu?, meme meme meme.... Sıradan bir forum oldu ve cevapların çoğu "ahahahahaha" olmuştu. Başka düşünceleri kabul etmemeyi anlıyorum çünkü yeni olan ilk başta garipsenir. İstemeyen girmez bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 B)-... anladınız siz troleybüsçüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 İsterseniz banlayın adamı sen bizim tarzımız değilsin diye. Yada dalga geçelim hadi. 13 yaşında diyelim, gay diyelim, köylü diyelim. Bazıları dünyayı kendi çevresinde dönüyor sanacak ki foruma İstanbul dışında adam almayalım diyecekler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 fenn said: gay diyelim ay ben gülerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 kuddusi babamız, paticik yuvamız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 bi yerlerde bomba patlasada ölse şöyle 30-40 kişi onu bekliyor Kuddusi .. Hemen çarpıçı bi başlık .. olayla ilgili ilgisiz tüm siyası bilgilerini aktar gelecek nesillere,ondan mutlusu olmaz o gün .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 imamizer said: B)-... anladınız siz troleybüsçüler. ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 ANLAYANA B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 saçmalanmış iyice. bırakın isteyen istediğini yazsın. bi de lafın doğrusu "beğenmeyen okumasın" değil, "rahatsız olan okumasın" olacak. ben burada çoğu kimsenin fikrini beğenmiyorum ama okuyorum. insan kendi fikrini, sadece beğendiği fikirleri duyarak geliştiremez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 kuddusiyi çekemeyen anten taksın yha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 fen ve bilim üstadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Bu konuda hava alanında çekilmiş fotoların bulunmaması hayal kırıklığı yaşamama neden oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Evet. Kuddusi'nin konularını düzenli olarak takip ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar