kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 eğer kumpas olayı gerçekse büyük oyun oynamışlar saygı duyarım, real madrid kulübü başkanı fenerbahçeyi veya galatasarayı fark etmez, adı şanı duyulmamış türkiye kupasını kazandı diye neden faksla tebrik etsin ki eğer o kadar samimiyse telefon açar bizzat başkanını tebrik eder. faks bu kadar da ciddiye alınır mı şayet faksı gönderen numarayı görme imkanları var ise ve o numaranın da real madride ait olduğunu biliyorlarsa o zaman haklılar diğer ihtimallerde maalesef gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Ahahaha fax olayı çok minnoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 http://latribunamadridista.com/florentino-perez-felicito-al-fenerbahce-por-la-conquista-de-la-copa-de-turquia/ sanırım gsliler bosa kasmış gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 O RM'nin resmi yayın organı değil. Resmi yayın organı olmadığı için Google'da Real Madrid, Perez diye haber aratıp Türkiye'deki haberi Google translate ile İspanyol'caya çevirmiş olabilirler.(Bence öyle zaten) Ha nerden biliyorum? Bütün spor medyası, Türkiye'de ve dünyada, aynı yöntemi kullanıyor. Mesela sallıyorum, Sırp A oyuncusu Türk B takımına gelecek diye Sırp C gazetesinde haber çıkıyor. Bizim medyaya da ajanslar tarafından fakslanınca anında atlıyolar. Halbuki ne A oyuncusu B takımını biliyor ne de tam tersi. Perez'in işi gücü yok. Lig'i kazananı tebrik etmicekte gitcek Türkiye Kupasını kazananı tebrik etcek. Pffs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Hayır bi de şu olay bildiğimiz faks ile olmuşsa gerçekten büyük aptallık var ortada. İster ekrana düşüyor olsun ister bildiğimiz faks makinasından cart curt çıkıyor olsun gönderenin numarası mutlaka çıkıyor. Çıkmak da zorunda zaten sonuçta misal aslı gelene kadar resmi evraklar bile faks ile işleme konulabiliyor ve bu yüzden de üzerindeki adres/telefon/tarih bilgisi geçerli bilgiler. Her neyse diyelim adamlar gerçekten iyi teşkilatlanmış ve bunu ispanyadan bir numaradan faksladılar çakılmasın diye. İnsan bunu ilk görünce bu ne lan ne alaka diyip bi numarayı kontrol eder veya faks ne alaka bunda bi terslik olabilir diye azıcık kıllanır. Tabi ben şu yukarıdaki paragrafı yazana kadar geçen zaman kadar "düşünebilseler" kıllanırlardı ama zannetmiyorum, üstüne direkt atlamışlardır. Psikolojik eziklik ne kötü bir şey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 birisi sahamızda antreman yaptılar diye sevinir, diğeri bize fax yolladılar diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 ya napalım abi biz her sene sizin gibi dünya devleriyle oynamıyoruz.. üstümüze bu kadar gelmeyin artık şu avrupa konusunda yeter ya.. tamam napalım bizim uefa kupamız yok.. her sene şampiyonlar liginde çeyrek final oynamıyoruz.. ölüm gruplarından puanları sizin gibi bir bir toplayıp adımızı 16 lara falan yazdıramıyoruz.. kırk yılda bir geldi işte onda da çeyrek yaptık chelsea ile. bu kadar da üstümüze gelmeyin avrupada sizin gibi yerimizi sabitleyemedik diye. ayıp.. ebedi dostuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Sarkazm yapmaya calisip yanlislikla gercekten ovmek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 sarkazm ne demek amk .. amk ne diyon yine sen esh lol .. amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Real Madrid başkanı neden TR kupası için bir takıma tebrik mesajı yollasın ? Belli ki birileri dalga geçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Yaw şu adamın R leriyle dalga geçmeyin artık, bak çocuğunuz R leri söyleyemez peltek olur çok üzülürsünüz şu adamın bile ahına kaldık diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 http://p1305.hizliresim.com/19/t/nfnc4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Görüyor artırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Esh said: Sarkazm yapmaya calisip yanlislikla gercekten ovmek... Büyük doğru tespit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 tebrik gerçek değil diye timsaha yatanlar gs'liymiş ya la! https://twitter.com/imdizdar AHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 BlackRose said: Yaw şu adamın R leriyle dalga geçmeyin artık, bak çocuğunuz R leri söyleyemez peltek olur çok üzülürsünüz şu adamın bile ahına kaldık diye :D la r'leri söylemeyeyince üzülecek miydik abi ya :(. sıçtım ben o zaman. dur şu köşede süt içip ağliim ben sinirli sinirli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 said: Burada benim şahsi amacim, ölen taraftarin anisina saygiyla biz sampiyonluk kutlamazken, Türkiye kupasinda göbek atanlara adam güzel giydirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Saykoleo said: BlackRose said: Yaw şu adamın R leriyle dalga geçmeyin artık, bak çocuğunuz R leri söyleyemez peltek olur çok üzülürsünüz şu adamın bile ahına kaldık diye :D la r'leri söylemeyeyince üzülecek miydik abi ya :(. sıçtım ben o zaman. dur şu köşede süt içip ağliim ben sinirli sinirli Bi bok anlamadım ama senin dediğin gibi olsun lazım değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 abi r'leri söyleyemiyorum ben de, mutlu mesudum sorun olmuyo yani diyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 nası yani.. söleyebiliyosun işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Tamam da dalga geçilsin istemezsin ne bileyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 abi senin imza uo danmıydı ... onurum kılıcımdır tsrzı bişey dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Evet, my honor is my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar