csubasi Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 online oyun tavsiyesi istiyorum arkadaslar . *Rift teki gibi 15 cdli skill i tek makroya alinabilir olmayan yani yetenek gerektiren *Wow daki gibi senin sınıfın budur, bu yetenekleri kullanabilirsin sadece bu armorlari giyebilirsin demeyen , belli sinirlar icinde bana secim yaptiran . *Darkfall daki gibi yuksek pc donanımı gerektirmeyen ya da super low video ayari secenegi olan , her oyuna basladigimizda yeni pc almayalim... *Savas alani sistemi varsa rank-rating seviyesine gore insanlari karsilastiran - eskilere yeni oyunculari ezdirmeyen *Ultimadaki gibi Statlarina kendim karar vereyim *Sandbox lardaki gibi her işin bol zaman almadigi *işe sadece ticari olarak bakmayan bir yapimcisi olan *Moba bile olabilir yeter ki beni skill ile sinirlamasin , dotanin skill sectiren bir modu vardi keyifle oynardik... *1vs1 arenasi olan *Ayarsiz yetenek bulundurmayan *Pve ile ilgilenmiyor olmamin sebebi yapay zekalarin yeterli gelmemesi ... *Bilim kurgu , atesli silah , teknoloji vb icermeyen *p2w olmayan item mall olmayan *Aylik odemesi olacak tabii *Tolkien in dunyasina yakin Ellerinizden operim .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 imkansızları istemişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 csubasi said: online oyun tavsiyesi istiyorum arkadaslar . *Rift teki gibi 15 cdli skill i tek makroya alinabilir olmayan yani yetenek gerektiren *Wow daki gibi senin sınıfın budur, bu yetenekleri kullanabilirsin sadece bu armorlari giyebilirsin demeyen , belli sinirlar icinde bana secim yaptiran . *Darkfall daki gibi yuksek pc donanımı gerektirmeyen ya da super low video ayari secenegi olan , her oyuna basladigimizda yeni pc almayalim... *Savas alani sistemi varsa rank-rating seviyesine gore insanlari karsilastiran - eskilere yeni oyunculari ezdirmeyen *Ultimadaki gibi Statlarina kendim karar vereyim *Sandbox lardaki gibi her işin bol zaman almadigi *işe sadece ticari olarak bakmayan bir yapimcisi olan *Moba bile olabilir yeter ki beni skill ile sinirlamasin , dotanin skill sectiren bir modu vardi keyifle oynardik... *1vs1 arenasi olan *Ayarsiz yetenek bulundurmayan *Pve ile ilgilenmiyor olmamin sebebi yapay zekalarin yeterli gelmemesi ... Ellerinizden operim .... eve online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 *işe sadece ticari olarak bakmayan bir yapimcisi olan Babasının hayrına MMO yapan firmamı varda ben bilmiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 orda freemium olmayan demek istemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 öyle bir oyun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 reampage said: csubasi said: online oyun tavsiyesi istiyorum arkadaslar . *Rift teki gibi 15 cdli skill i tek makroya alinabilir olmayan yani yetenek gerektiren *Wow daki gibi senin sınıfın budur, bu yetenekleri kullanabilirsin sadece bu armorlari giyebilirsin demeyen , belli sinirlar icinde bana secim yaptiran . *Darkfall daki gibi yuksek pc donanımı gerektirmeyen ya da super low video ayari secenegi olan , her oyuna basladigimizda yeni pc almayalim... *Savas alani sistemi varsa rank-rating seviyesine gore insanlari karsilastiran - eskilere yeni oyunculari ezdirmeyen *Ultimadaki gibi Statlarina kendim karar vereyim *Sandbox lardaki gibi her işin bol zaman almadigi *işe sadece ticari olarak bakmayan bir yapimcisi olan *Moba bile olabilir yeter ki beni skill ile sinirlamasin , dotanin skill sectiren bir modu vardi keyifle oynardik... *1vs1 arenasi olan *Ayarsiz yetenek bulundurmayan *Pve ile ilgilenmiyor olmamin sebebi yapay zekalarin yeterli gelmemesi ... Ellerinizden operim .... eve online valla benim de aklıma o geldi şunları okuyunca ama 1v1 arena filan yalan eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Duel eklendi abi onada 1v1, eleman kabul ederse direk anahtarına yiyişiosun guardların ortasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 ahahah anladım güzelmiş o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herifz Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 16. yüzyılda geçen Renaissance Heroes oyununu önerebilirim. Oyun 2013 yılında çıktı , Grafikleri dahil her şeyi gerçekten çok güzel, Quake tarzı bir oyun, birbirinden farklı 8 ayrı karakter sınıfı var. Oyunu Google üzerinden araştırırsan daha fazla bilgi edineceğine eminim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Abi sagolun .. Irkimi cinsiyetimi seceyim baslayayim oyuna . Ne iş ile ugrasiyorsam onun statlari artiversin . ultima o. gibi .. ve d&d deki gibi duel sinif yapabilelim hatta otesi olsun . karakteri biz yaratalim kimse kimsenin karakterine karismasin . benim int 3 olsun str 20 konusamayaym bile npclerle . Hodor ' diyeyim sadece mesela ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Bulunca pm at banada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 kim kesti seni yine darkfallda ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaisersoze Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 belki alakasız diceksiniz ama DİABLO 3 1v1 var staffı hayvan gibi çalışıyo zilyon tani item çeşitliliği var( her patchlede artıyor ) yapılan buildlerle çok farklı oynanabilirlik mevcut. para ile item alıp satabiliyorsun , gelsin euroalar çok kasma ihtiyacın yok, günde gir 1-2 saat oyna çık bence bunlar oynamak için yeterli.. polemik yapmayın len.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Zaten şöyle bir şey var, yeni mmo çıkıyor, en çok şikayet ettiğiniz bazı konular yeni oyunda istediğiniz gibi oluyor, ama en basit özelliklerin, sanki inadına yapılmış gibi saçmalanmış olduğunu görüyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 hyr olay tamamen mmo doygunlugu hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 aradığınız standartlara uygun oyun bulunamamıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Age of Conana yazik ettiler ya, vakti zamaninda o kadar para gomduk aldik ettik oyun patlak cikti, simdi de 1-2 servera dusmus garibim, oysaki konusu ortami neyi fevkalade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 oyunu bitirmeden piyasaya surmuslerdi ilk ikiay %70 birakti zaten kufur ede ede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 ...görürsem söylerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Abi öyle güzel sıralamışsın ki, gel benimkiyle oyna diyesim geldi yani kusura bakmazsan sdkfjh. Darkfall her patchle biraz daha hızlanıyor ya arada bak bence, kaldıracağı gün yakındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar