Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

online oyun tavsiyesi

csubasi

Öne çıkan mesajlar

online oyun tavsiyesi istiyorum arkadaslar .

*Rift teki gibi 15 cdli skill i tek makroya alinabilir olmayan yani yetenek gerektiren
*Wow daki gibi senin sınıfın budur, bu yetenekleri kullanabilirsin sadece bu armorlari giyebilirsin demeyen , belli sinirlar icinde bana secim yaptiran .
*Darkfall daki gibi yuksek pc donanımı gerektirmeyen ya da super low video ayari secenegi olan , her oyuna basladigimizda yeni pc almayalim...
*Savas alani sistemi varsa rank-rating seviyesine gore insanlari karsilastiran - eskilere yeni oyunculari ezdirmeyen
*Ultimadaki gibi Statlarina kendim karar vereyim
*Sandbox lardaki gibi her işin bol zaman almadigi
*işe sadece ticari olarak bakmayan bir yapimcisi olan
*Moba bile olabilir yeter ki beni skill ile sinirlamasin , dotanin skill sectiren bir modu vardi keyifle oynardik...
*1vs1 arenasi olan
*Ayarsiz yetenek bulundurmayan
*Pve ile ilgilenmiyor olmamin sebebi yapay zekalarin yeterli gelmemesi ...
*Bilim kurgu , atesli silah , teknoloji vb icermeyen
*p2w olmayan item mall olmayan
*Aylik odemesi olacak tabii
*Tolkien in dunyasina yakin

Ellerinizden operim ....
Sosyal ağlarda paylaş

csubasi said:

*Rift teki gibi 15 cdli skill i tek makroya alinabilir olmayan yani yetenek gerektiren
*Wow daki gibi senin sınıfın budur, bu yetenekleri kullanabilirsin sadece bu armorlari giyebilirsin demeyen , belli sinirlar icinde bana secim yaptiran .
*Darkfall daki gibi yuksek pc donanımı gerektirmeyen ya da super low video ayari secenegi olan , her oyuna basladigimizda yeni pc almayalim...
*Savas alani sistemi varsa rank-rating seviyesine gore insanlari karsilastiran - eskilere yeni oyunculari ezdirmeyen
*Moba bile olabilir yeter ki beni skill ile sinirlamasin , dotanin skill sectiren bir modu vardi keyifle oynardik...
*1vs1 arenasi olan
Ellerinizden operim ....

eve online
Sosyal ağlarda paylaş

reampage said:

csubasi said:

*1vs1 arenasi olan
Ellerinizden operim ....

eve online

valla benim de aklıma o geldi şunları okuyunca ama 1v1 arena filan yalan eheh
Sosyal ağlarda paylaş

16. yüzyılda geçen Renaissance Heroes oyununu önerebilirim. Oyun 2013 yılında çıktı , Grafikleri dahil her şeyi gerçekten çok güzel, Quake tarzı bir oyun, birbirinden farklı 8 ayrı karakter sınıfı var. Oyunu Google üzerinden araştırırsan daha fazla bilgi edineceğine eminim :)
Sosyal ağlarda paylaş

Abi sagolun ..
Irkimi cinsiyetimi seceyim baslayayim oyuna . Ne iş ile ugrasiyorsam onun statlari artiversin . ultima o. gibi .. ve d&d deki gibi duel sinif yapabilelim hatta otesi olsun . karakteri biz yaratalim kimse kimsenin karakterine karismasin . benim int 3 olsun str 20 konusamayaym bile npclerle . Hodor ' diyeyim sadece mesela ...
Sosyal ağlarda paylaş

belki alakasız diceksiniz ama DİABLO 3

1v1 var
staffı hayvan gibi çalışıyo
zilyon tani item çeşitliliği var( her patchlede artıyor )
yapılan buildlerle çok farklı oynanabilirlik mevcut.
para ile item alıp satabiliyorsun , gelsin euroalar
çok kasma ihtiyacın yok, günde gir 1-2 saat oyna çık

bence bunlar oynamak için yeterli..

polemik yapmayın len..
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...