di Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Gecen gun aldigim lahmacunlari yapan Kurt. Etinin yesilliginin zerre kadar tadi olmayan memlekette bu kadar iyisini beklemiyodum valla helal olsun adamlara. Ozellikle Turnip Salgam satmalari beni kendilerine hayran birakti. Bahsisimi eksik etmedim ciktim. Tesekkurler Diyarbakirlilar, iyiki varsin (yerin adi o pek dabi).
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 ben de gecen hafta 2 kere ayni yerden söyledm cok güzel yapıyorlar, ama inatla tatlı söyluyorum acı yolluyorlar :S
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 acısız lahmacun olmaz zaten abi. bu arada DiyaRbakırLıyıZ FarqıMız TaRzımıZ!!!
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 isteyince yapıyorlar abi ben anlamam :D
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 isteyince bile yapılmaması lazım bence. doğasına aykırı :D http://s3.amazonaws.com/foodspotting-ec2/reviews/755030/thumb_600.jpg?1312798439
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 ne yani, ayran da mi icmyeeakkhh :(
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Canim cekti simdi. Bir haftadir suradan yiyorum ben, begendim cok: http://www.kysamsunpide.com/tr/
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Antep lahmacunu > diyarbakır lahmacunu. Çünkü sarımsak > soğan. Soğan da tam bir k*rt sebzesi.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Sogan gibisi var mi? Sogansiz anadolu asi?
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 sarımsağın da hakkını yemeyelim şimdi işkembe/kelle paçada ve turşusu mmmm nefis
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 sizin hindistanda herşeye sos atıyolar asıl axe. iğrenç yemekleriniz var yörü. kürdün yemeği en güzel. soğan ftw
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 ben lahmacunu italyan yemeği sanıodum bida yemem.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Buryan kababi, yaninda guzel pilav...
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 GERGE ac adamin ustune boyle gelme ayiptir
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Geçen mangolu sos aldım tavuklara katmak için. Mmmm nefis. Bi daha lahmacun içi hazırlarsam ona da kullanacağım. h*nt mutfağı > k*rt mutfağı arkadaşlar bunu hiç tartışmayalım bence. Ki lahmacuna tadını veren de baharatı
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 hint mutfagi diye birsey yok. kandirmayin insanlari. baharat var. o kadar
Öne çıkan mesajlar