di Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Gecen gun aldigim lahmacunlari yapan Kurt. Etinin yesilliginin zerre kadar tadi olmayan memlekette bu kadar iyisini beklemiyodum valla helal olsun adamlara. Ozellikle Turnip Salgam satmalari beni kendilerine hayran birakti. Bahsisimi eksik etmedim ciktim. Tesekkurler Diyarbakirlilar, iyiki varsin (yerin adi o pek dabi). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 lilililili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 ben de gecen hafta 2 kere ayni yerden söyledm cok güzel yapıyorlar, ama inatla tatlı söyluyorum acı yolluyorlar :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 "en iyi kürt"? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 acısız lahmacun olmaz zaten abi. bu arada DiyaRbakırLıyıZ FarqıMız TaRzımıZ!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 isteyince yapıyorlar abi ben anlamam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 isteyince bile yapılmaması lazım bence. doğasına aykırı :D http://s3.amazonaws.com/foodspotting-ec2/reviews/755030/thumb_600.jpg?1312798439 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 arkadasi banlayin. lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 yanında ayranda içiosunuzdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 ne yani, ayran da mi icmyeeakkhh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Canim cekti simdi. Bir haftadir suradan yiyorum ben, begendim cok: http://www.kysamsunpide.com/tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 cevizli lahmacun çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 leahhaehamacuuun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Antep lahmacunu > diyarbakır lahmacunu. Çünkü sarımsak > soğan. Soğan da tam bir k*rt sebzesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 SOĞAN DA MI YEMİYAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Sogan gibisi var mi? Sogansiz anadolu asi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 sogansiz yemek mi olur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 sarımsağın da hakkını yemeyelim şimdi işkembe/kelle paçada ve turşusu mmmm nefis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 sizin hindistanda herşeye sos atıyolar asıl axe. iğrenç yemekleriniz var yörü. kürdün yemeği en güzel. soğan ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 ben lahmacunu italyan yemeği sanıodum bida yemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Buryan kababi, yaninda guzel pilav... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 GERGE ac adamin ustune boyle gelme ayiptir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Geçen mangolu sos aldım tavuklara katmak için. Mmmm nefis. Bi daha lahmacun içi hazırlarsam ona da kullanacağım. h*nt mutfağı > k*rt mutfağı arkadaşlar bunu hiç tartışmayalım bence. Ki lahmacuna tadını veren de baharatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 hint mutfagi diye birsey yok. kandirmayin insanlari. baharat var. o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar