Sir.Enis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 bi kaç gün önce farkettim sağ ayağımın tabanı bir iki parmağımda aynı şekilde su toplamış gibi ufak şişikler var dokununca acıyorlar. bir iki tanesini deldim fln ama içinden bişide çıkmıyor. ne olabilir bi fikri olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Doktorların genelde bu konularda fikirleri oluyor kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Halk arasinda tavuk gotu diye bilinen bisi o ama tiptaki adi ne bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 sakın doktora gitme ayak ve ellerini kesebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 yok elleri kesmiyolar. birbirine yabıştırıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Siğil deniyomus ogrenmis oldum gugildan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 o kurbaa elleyince olmuyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 foto at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Doktora gitmezsen 1 yil gecmez o soyleyeyim. Cok pis biseydir, benim el parmak aralarimda cikmisti ilkokuldayken. Kasiniyordu kalem tutamiyordum, parmaklar acik geziyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Akhlaur said: Doktorların genelde bu konularda fikirleri oluyor kardeş. Fistan said: sakın doktora gitme ayak ve ellerini kesebilir doktora gidecem zaten ama pek vaktim yok bu ara o yüzden bir sorayım dedim canlarım benim troll olmayın herşeye lütfen. @seagle bulaşıcı olabilir mi ? yada vücudumda yayılabilir mi bi fikrin var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 SeaGle said: Doktora gitmezsen 1 yil gecmez o soyleyeyim. Cok pis biseydir, benim el parmak aralarimda cikmisti ilkokuldayken. Kasiniyordu kalem tutamiyordum, parmaklar acik geziyordum. bende de çıkıyor el parmaklarımın arasında arada bir.bazen uzun sürüyor da geçen yine çıktı 1-2 hafta sonra falan geçti.İnternetten araştırdıydım da önemli bir şey değilmiş fazla önemsemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Ayak havasiz kalacagi icin gecmez ama oyle kolay kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 http://i.imgur.com/of0zC9m.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Sir.Enis said: @seagle bulaşıcı olabilir mi ? yada vücudumda yayılabilir mi bi fikrin var mı eğer siğilse, bulaşmasını bilemeyeceğim de vücutta yayılıyor kesinlikle. benim küçükken ayaklarımda vardı 2-3 tane, sonra bütün el parmak eklemlerimde çıktı sırayla fksjdsdf. doktora gittim ilaç verdi bi işe yaramadı. sonra başka bi doktora gittim kadın direk hepsini kesti ilaçladı yolladı beni, 10 senedir bir daha da çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 siğil delinir mi yav delince puf ediyosa siğil değildir o başka bişeydir charles hastalığına yakalanmışsın sen sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 tavuk götü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 bizim bi ahmet amca vardı aynen böyle el ayaklarında sivilce gibi şişlikler 3. günü göremedi. allah rahmet eylesin dağılın konu kilit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 aids 2. evre =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Ayak HPV'si. Enjoy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 pis herif yıkan arada bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Selam, Bir nevi cilt hastaligi. Annemde vardi aynisi, senelerce cekti hala da cekiyor sanirim. Mantar midir yoksa strese bagli egzama turu bisey midir emin degilim ama iyi bisey degil. Delme zira bulasici diye biliyorum, En guzeli vakit kaybetmeden bi doktora gorun zira biraz daha artarsa yuruyemeyeceksin ustune basamayacagindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Abi cozum; Ayaga roket, kafaya rail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar