hakliyim Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 tree of life ta görüştüm noyan seni kafam zaten milyondu sende yanında çok ilginç bi ablayla dolaşıyordun hep kimonusu fln vardı bana yaprak vermişti son gün fln neyse kafama çok yükseltmişti sizi görmek söylemek istedim sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 iyide benım işim bu o yüzden avantajdayım, karsılastırmamak lazım o acıdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 adam jesus christ çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Noyzura said: beyler en sevdiğim fotoğraf albümüm https://www.facebook.com/media/set/?set=a.402061736496402.81558.401011466601429&type=3 abi bak eleştirme amaçlı sana hiçbişey söylemiyorum ama albümü inceledikten sonra bunları söyleme ihtiyacı hissettim. benim yaşadığım yerde senin ve arkadaşlarının barınma imkanı yok abi. ben manisadayım. hakikaten gerek giyim tarzın , şeklin falan buralarda barınamazsın. zorunlu göç eylersin yada saçı sakalı kesip tarzını değiştirmek zorunda kalırsın. daha iç anadolu taraflarına gittin mi muhtemelen darp edilirsin , karadeniz taraflarında hastanelik olursun , daha doğuda da muhtmelen öldürürler abi sizi.. bak tarzını eleştirmiyorum yemin ederim.. hatta sizn gibi giyinen hareket eden insanları gördüğüm zaman sizden aban zarar gelmiyeceğini biliyorum. ama türkiyen,in gerçeği bu yapıcak bişey yok dar kafalıyız çoğumuz. sen tarzın yaşanabilcek en güzel yerde yaşıyorsun. izmir. ordan ayrılma... buralar falan çok fena dsalıkajsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 diaboliq, muhtemel cevap şu; "Hehe, birisi bana ancak dayak atmaya çalışabilir" dediydi dersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 yok abi mümkünse bi insan öyle özgüvenli olmasın buralarda... çok acı tecrübeler yaşar yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Noyzura albümü paylaşarak benim dediğimi kanıtlamış oldu. "BAKIN BEN FARKLIYIM, BENİ FARK EDİN" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Xaenin said: Fotoğraf albümünü kurcaladım ben de, bir sorum olacaktı: Bu fotoğrafta suratının kollarından daha beyaz olmasına ben anlam veremedim, neden öyle? Gerçekten suratını beyazlatmış olamazsın değil mi photoshopla falan? Teknik grafiker arkadaşlar açıklamada bulunmamışlar ama tüm albüm hemen hemen her fotografta ligthroomda orange kanalı mutelanmış durumda. Lokal edit değil fotoğrafın geneline uygulandığından ışık dağılımından dolayı hoş bir ton farklılıkları oluşuyor ve bu hoşumj gidiyor. Tek memesini büyümûş kız lafın gibi çok acayip analizler yapıyorsun. GFY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 noyzura hasan diye birini tanıyor musun sen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 diaboliq said: Noyzura said: beyler en sevdiğim fotoğraf albümüm https://www.facebook.com/media/set/?set=a.402061736496402.81558.401011466601429&type=3 abi bak eleştirme amaçlı sana hiçbişey söylemiyorum ama albümü inceledikten sonra bunları söyleme ihtiyacı hissettim. benim yaşadığım yerde senin ve arkadaşlarının barınma imkanı yok abi. ben manisadayım. hakikaten gerek giyim tarzın , şeklin falan buralarda barınamazsın. zorunlu göç eylersin yada saçı sakalı kesip tarzını değiştirmek zorunda kalırsın. daha iç anadolu taraflarına gittin mi muhtemelen darp edilirsin , karadeniz taraflarında hastanelik olursun , daha doğuda da muhtmelen öldürürler abi sizi.. bak tarzını eleştirmiyorum yemin ederim.. hatta sizn gibi giyinen hareket eden insanları gördüğüm zaman sizden aban zarar gelmiyeceğini biliyorum. ama türkiyen,in gerçeği bu yapıcak bişey yok dar kafalıyız çoğumuz. sen tarzın yaşanabilcek en güzel yerde yaşıyorsun. izmir. ordan ayrılma... buralar falan çok fena dsalıkajsd Liseyi manisada okudum ben yatılı olarak 4 sene. Sıkıntı yaşamadım ve yaşamam da. Öyle yolda vs laf atan olursa instant geri besleme yaptığımda hemen geri vitese alıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 geriden beslemesinler dikkat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 ben utandığıma teknik yönden irdelememiştim fotoyu. eğer illa yorum istiyorsan fotoyu şu şekilde pc de çektiğini düşünüyorum ben asdffg http://i.imgur.com/rhd6nrP.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 cempostaci said: noyzura hasan diye birini tanıyor musun sen ? Flor hasan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 ahhaha imam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 diaboliq said: yok abi mümkünse bi insan öyle özgüvenli olmasın buralarda... çok acı tecrübeler yaşar yoksa. yani şimdi bu adam bi menekşede külbastı yiyemeyecek mi. bunu kabul edemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 adsasasd imam ya... WHO ELSE BUT IMAM çalışması rica ediyorum vaktin olduğunda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Noyzura said: cempostaci said: noyzura hasan diye birini tanıyor musun sen ? Flor hasan? anladın sen ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 cempostaci said: noyzura hasan diye birini tanıyor musun sen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 hakliyim said: tree of life ta görüştüm noyan seni kafam zaten milyondu sende yanında çok ilginç bi ablayla dolaşıyordun hep kimonusu fln vardı bana yaprak vermişti son gün fln neyse kafama çok yükseltmişti sizi. .görmek söylemek istedim sevgiler Vay be ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 imamizer said: ben utandığıma teknik yönden irdelememiştim fotoyu. eğer illa yorum istiyorsan fotoyu şu şekilde pc de çektiğini düşünüyorum ben asdffg http://i.imgur.com/rhd6nrP.jpg Fotoğrafı ilerletirse aynı seriden kareler var iki elimin gözüktüğüm ama güzel montajlamışsın ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 http://www.konyaninsesi.com/wp-content/uploads/2009/09/the-imam.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Rasmon said: geriden beslemesinler dikkat et Eylül 24de 30 oluyom. Orta okuldan beri marjinalim. Sokak köpeklerini çok severim. Krodan korkmam yapımda yok. Korkak yaşam bana göre değil. Kavgada ne olur ki? Kavga edersin üstün başın yırtılır. Korkak yaşarsan ruhun yırtılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 ah ki ne ah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Noyzura önceki mesajlarında alkol kullanmadığından bahsetmiştin diye hatırlıyorum, yanlış mı hatırlıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Evet. Foto albümümde elimde içki mi gördün? =) bi tanesinde içki içmeceli fotograf hatırası olsun geyiği yapmıştım başkasınin içkisini tutarak. Diğer bi tanesinde de kızlar çok ısrar etmişti kıramamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar