Playbook Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Geçenlerde bir firmaya başvurdum lokasyonuna dikkat etmemiştim. (etmiştim de gerçi benim anladığım yer değilmiş) Aradılar ertesi gün mrb xx bey zart zurt, haftaya görüşmeye gelin diye, bende tamam uygun gelicem dedim. Yeni farkettiğim şey ise şirketin ebesinin kukusunda olması. Ben buraya işe değil görüşmeye bile gitmeye eriniyorum. Kibar ve nazik bir şekilde vazgeçtim, xxx şirketinde devam kararı aldım ilginiz için teşekkür ederim maili yazmam lazım. Yardımcı olun patiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Görüşmeye git orda söylersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 teklif yok , görüşmeye cçaarmış astronomik rakam iste yada verdikleri ücreti beyenme ohoo çok bahane var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Sizi neden tercih edeyim? de onlar gerekeni yaparlar zaten. Guvenlige cok gider yapma ama disarda da dovuyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Playbook Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 çok uzak ya, ama bi yandan da tecrübe olsun diyorum, bilemedim. gidersem eğer ben de astronomik ücret talep edip caydırmayı düşünüyorum. benim derdim gitmemek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Playbook Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 gitme ararlarsa yanlis numara der kapatirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mülakata çağırmak demek iş teklifini reddetmek demek mi tam olarak o enteresan geldi bana. :D Ayrıca bunun aynısını ben yapıcam yarın, gerçi tam karar vermiş değilim ama. D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 2 binse atıyorum iş benim önceki pozisyonum 4 veriyordu kusura bakmayın de. eğer tamam 4 veriyoruz derse gider başlarsın. ev tutarsın yakınında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Akhlaur said: Görüşmeye git orda söylersin. katılıyorum, çok uzak değilse görüşmeye gideceğin yer gidip orda söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Yaptığın işle uzaktan yakından alakalı bir yerse teklif reddini yüz yüze kibar biçimde yapmanı tavsiye ederim. İleride ne olacağını bilemezsin. Oraya tekrar işin düşebilir, patronu senle alakalı birini tanıyor olabilir, beraber iş yapmanız gerekebilir vs. vs. Adamların aklında kalacak kadar kötü bir imaj yaratmamak en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 aynen üstteki post. o sektörde başka işlere başvuracaksan vs. bu tarz şeyler geri patlayabilir sana o yüzden haber ver, görüşmek istemiyorsan da kesinlikle haber ver arayıp böyle böyle diye. sık olmadı ben iş buldum diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 18 inde atılan ilk post, gelecek haftaki görüşme, acaba ne oldu sonuç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Theridone said: Sizi neden tercih edeyim? de onlar gerekeni yaparlar zaten. Ben bunu global ve kurumsal bir firmaya yakın zamanda söylemeyi planlıyorum, sonucunu paylaşırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mortis said: aynen üstteki post. o sektörde başka işlere başvuracaksan vs. bu tarz şeyler geri patlayabilir sana o yüzden haber ver, görüşmek istemiyorsan da kesinlikle haber ver arayıp böyle böyle diye. sık olmadı ben iş buldum diye.tr ozel sektorde kibar is teklifi reddetmek ilerde anca senin ezikligine katki yapar burasi turkiye, cok takmayin bunlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 ben kalkıp gidip yüzyüze söylemeyi planlıyorum şu an mesela. sen de erinmeden kalk git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 bosuna enerji tuketirsiniz sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 is teklifi gelse de, reddetmesini dusunsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 şişe cam ın işteklifini reddetmiştim ben zamnında başka bi firma için. o firma olmadı sonra baya bi ortada kaldım. sakal bıraktım , alkole daldım , alemlere gezdim. geceleri yargıladım. iş reddetmeyin. her tarafa sinyal yakın son anda biri oldu mu öbürünü bırakın. kaşar kız mantığı işte abi direk. birini bulmadan diğerini bırakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar