Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İş Teklifini Reddetmek

Playbook

Öne çıkan mesajlar

Geçenlerde bir firmaya başvurdum lokasyonuna dikkat etmemiştim. (etmiştim de gerçi benim anladığım yer değilmiş) Aradılar ertesi gün mrb xx bey zart zurt, haftaya görüşmeye gelin diye, bende tamam uygun gelicem dedim.

Yeni farkettiğim şey ise şirketin ebesinin kukusunda olması. Ben buraya işe değil görüşmeye bile gitmeye eriniyorum. Kibar ve nazik bir şekilde vazgeçtim, xxx şirketinde devam kararı aldım ilginiz için teşekkür ederim maili yazmam lazım.

Yardımcı olun patiler.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Yaptığın işle uzaktan yakından alakalı bir yerse teklif reddini yüz yüze kibar biçimde yapmanı tavsiye ederim. İleride ne olacağını bilemezsin. Oraya tekrar işin düşebilir, patronu senle alakalı birini tanıyor olabilir, beraber iş yapmanız gerekebilir vs. vs. Adamların aklında kalacak kadar kötü bir imaj yaratmamak en iyisi.
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

aynen üstteki post.

o sektörde başka işlere başvuracaksan vs. bu tarz şeyler geri patlayabilir sana

o yüzden haber ver, görüşmek istemiyorsan da kesinlikle haber ver arayıp böyle böyle diye. sık olmadı ben iş buldum diye.
tr ozel sektorde kibar is teklifi reddetmek ilerde anca senin ezikligine katki yapar
burasi turkiye, cok takmayin bunlari
Sosyal ağlarda paylaş

şişe cam ın işteklifini reddetmiştim ben zamnında başka bi firma için. o firma olmadı sonra baya bi ortada kaldım. sakal bıraktım , alkole daldım , alemlere gezdim. geceleri yargıladım.

iş reddetmeyin. her tarafa sinyal yakın son anda biri oldu mu öbürünü bırakın.

kaşar kız mantığı işte abi direk.

birini bulmadan diğerini bırakmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...