Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Skyforge

Norak

Öne çıkan mesajlar

işte hiç bir esprisi yok yani. bütün upper level ascension atlası (classları açtığın zinciri) tek bir class oynayarak açabiliyorsun, ee ne anladım ben o işten? ascensiondaki node'larda permanent character bonusları oluyormuş, class farketmeksizin. birde lower level class atlasları var, bildiğimiz class levelları oluyor işte. burada sayı yokta zincir halkası tamamlıyoruz, skilleri açmak için

ascension atlas'ı cool olsun diye koymuşlar ama çok salakça bir sistem bence. aç işte bütün classları isteyen istediğini seçsin ya da 3'lüyü fixleme bi progress olsun istiyorsan, isteyen istediği 3'lüyü seçsin sonra diğer classları açsın ne biliyim. ben kinetic oynamak istiyorum mesela, banane paladin'den abi
Sosyal ağlarda paylaş

evet bi saçmalık varo rada da sizi invite etmeye çalıştım olmadı

neyse şimdilik çıktım oyundan geç oldu die de

herifler rus mus ama baya kasmışlar yani, seslendirmeler animasyonlar, kurgu, atmosfer , interface vs. baya yapmış adamlar oyunu. Karakter yaratma kısmı da güzel olmuş. Tebrik ettim o yüzden elemanları ve çok da smooth çalışıo 90 fps ile full ayar rahat rahat oynuosun.

paladin seçtim, gittim bu factory 501 mi ne orayı kurtardım bıraktım, combat anlamında böle baya aksiyonlar patlio gibi gözükse de sadece mouse 1 spam yapıosun aslında. Bir de böle o mouse 2 combosu değişio ya onu takip edip istediin ability geldii zaman basmak falan biraz garip olmuş akıcılığı kaybettiriyor. Bir de mobların üzerinde bir sürü işaret vs. oluyor onlar ne anlama geliyor anlamadım hiç. O factory dungeonını yaparken içimden of şu combata girmeyeyim dediğime göre demek ki çok da beğenmemişim combatını oyunun.

Ascension atlası anlamadım abi ileriye doğru puan veriosun herhangi bir seçim de yaptırmıo, direkt bir sonraki abilityi almak zorundasın. ilerilere baktım onlar da öyle. Ne anlama gelio ki ascension atlas o zaman. Diğer bi de abilty tree var K ile açılan orası apayrı bi şey sanırım. Çok anlamadım sistemi.

Bir de şükrünün dediği gibi 10 larca currency var, çok saçma olmuş. Sürekli bi gemler kristaller havada uçuo, birisi yeşil abilitylier birisi mavileri arttırmaya yarıyor vs de ne gerek var.

Itemization da komik olmuş, sadece maind hand ve offhand, artı trophy, neclace ve ring falan var. Zırh mırh yok gerisini kıyafet olarak seçiosun ehhe ben de valla Jotaro gibi geziyorum etrafta deri ceket kafada kasket falan.

Classlar nereden ve ne ile açılıyor onu anlamadım yalnız. Bir de interaksiyon tuşunu Space yapmaları komik olmuş. Ulan space zıplama tuşu adamın yanıan gidiosun ya konuşabiliosun ya zıplıousun hehe loot düşüo space e basıp aliosun falna komik. Değişiyodur tahminen de uğraşmadım şimdi.

Neyse genel hatlarıyla fena değil gibi biraz daha ilerleyince oyun neler getiriyor bakılır ama öle benlik bir oyun değil, sürekli hubdan git party kur dungeona gir vs. modunda
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

evet bi saçmalık varo rada da sizi invite etmeye çalıştım olmadı

neyse şimdilik çıktım oyundan geç oldu die de

herifler rus mus ama baya kasmışlar yani, seslendirmeler animasyonlar, kurgu, atmosfer , interface vs. baya yapmış adamlar oyunu. Karakter yaratma kısmı da güzel olmuş. Tebrik ettim o yüzden elemanları ve çok da smooth çalışıo 90 fps ile full ayar rahat rahat oynuosun.

paladin seçtim, gittim bu factory 501 mi ne orayı kurtardım bıraktım, combat anlamında böle baya aksiyonlar patlio gibi gözükse de sadece mouse 1 spam yapıosun aslında. Bir de böle o mouse 2 combosu değişio ya onu takip edip istediin ability geldii zaman basmak falan biraz garip olmuş akıcılığı kaybettiriyor. Bir de mobların üzerinde bir sürü işaret vs. oluyor onlar ne anlama geliyor anlamadım hiç. O factory dungeonını yaparken içimden of şu combata girmeyeyim dediğime göre demek ki çok da beğenmemişim combatını oyunun.

Ascension atlası anlamadım abi ileriye doğru puan veriosun herhangi bir seçim de yaptırmıo, direkt bir sonraki abilityi almak zorundasın. ilerilere baktım onlar da öyle. Ne anlama gelio ki ascension atlas o zaman. Diğer bi de abilty tree var K ile açılan orası apayrı bi şey sanırım. Çok anlamadım sistemi.

Bir de şükrünün dediği gibi 10 larca currency var, çok saçma olmuş. Sürekli bi gemler kristaller havada uçuo, birisi yeşil abilitylier birisi mavileri arttırmaya yarıyor vs de ne gerek var.

Itemization da komik olmuş, sadece maind hand ve offhand, artı trophy, neclace ve ring falan var. Zırh mırh yok gerisini kıyafet olarak seçiosun ehhe ben de valla Jotaro gibi geziyorum etrafta deri ceket kafada kasket falan.

Classlar nereden ve ne ile açılıyor onu anlamadım yalnız. Bir de interaksiyon tuşunu Space yapmaları komik olmuş. Ulan space zıplama tuşu adamın yanıan gidiosun ya konuşabiliosun ya zıplıousun hehe loot düşüo space e basıp aliosun falna komik. Değişiyodur tahminen de uğraşmadım şimdi.

Neyse genel hatlarıyla fena değil gibi biraz daha ilerleyince oyun neler getiriyor bakılır ama öle benlik bir oyun değil, sürekli hubdan git party kur dungeona gir vs. modunda

abi nasıl 90 fps alıyorsunuz ya. sli titan falan mı var? optimizasyon rezil. paladinle execute yaptın mesela, yıldırımlar çakarken fps kırılıyor resmen bende. high animation detaildeki ticki kaldırınca 10 fps falan farketti bu arada

dediğin gibi skill queue'da bi sıkıntı var. combo skilli geldiği zaman bassan bile olmuyor. çünkü sürekli sol click spamladığın için sol click'i skill queue'a sokuyor comboyu kaçırıyorsun. keşke skill queue'u kapatabilsek böyle a-rpg oyuna hiç lazım değil

o gördüğün class atlası, "path of.." node'una gelince, upper level ascension atlass açılıyor, orada class açma. stat progression da baya karışık. aynı classı oynayan iki oyuncu arasındaki fark şunlardan oluşuyormuş.

1) Orders of Aelion and stats gained from them (kendi yancılarımız oluyormuş)
2) Rings
3) Trophies
4) Amulets
5) Passive skill choice
6) Active skill choice
7) Symbol choice
8) Weapon and secondary effects
9) Offhand and secondary effects
10) Atlas progression and path selection
11) Divine Form Atlas
12) Rate of Progression of Upgrade Slots

abilitiesteki ünlem, ileride 2. bi tab açıldığında gidiyormuş akila. class symbols tabı galiba. bana da kafayı yedirtti :P
Sosyal ağlarda paylaş

olm o unlem benide delirtmisti iyi oldu ogrendigim.

2700prestige civari ust atlasa gecip class degistirebiliyorsunuz yeni gelenlerle. de prestige de masallah gelmiyor oyle cabuk.

zonelara girerken grup girin ornegin o fabrikali yer grup dungeon.. zaten 3 kisi hemen 30 saniyede grup geliyor.

class sistemi

Skyforge has announced 13 classes but the game only provides 3 starting classes. You will need to unlock them in the game as you progress in the game. However, new classes are just unlocked through leveling up but are unlocked under certain conditions.

Paladin, Cryomancer and Lightbinder are the three starting classes you can play at the beginning.

Kinetic, Slayer, Archer and Necromancer are intermediate classes that you need to spend points on Ascension Atlas to unlock, so are the advanced classes Gunner, Berserker, Warlock, Alchemist, Monk and Knight.

For instance, to unlock Slayer and Archer, you need to unlock Berserker first. To unlock Kinetic and Necromancer, you need to choose Cryomancer.

To unlock new class you also need Sparks of Transgression *300 which can be obtained in instances and quests. You will also need certain numbers of Sparks of Balance, Spark of Creation and Sparks of Destruction in addition to Sparks of Transgression

bu olay direk ff14 zaten.. ondan ona ilerliyorsun vs.

open zonelar direk gw2. oyunun genel sistemi destiny :) bunlarida iyi harmanlamislar ama;

1- fazla currency var .. gibi gorunuyor, sonrasinda anlasiliyor hersey hafiften ama genede gereksiz bu kadari.

2- ui sevimsiz.

3- grind :)

combatta oyun sol klik spam gibi duruyor ama acele etmeyin sol sag, sol sol sag 1-2-3-4 . zxcv derken toparliyorsunuz. sol sol sol baya manasiz ama mouse tusuna kondugu icin ister istemez fazla basiliyor.. controller sorunu cozer sanirim ama destegi varmi bilmiyorum.

grafigi, muzigi sesleri, ortamlar, dunyasi, combat, oynanabilirlik cok iyi olmus.. su grind bayacak gibi duruyor.

nick : Scala Nova
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...