Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güçlü erkekler daha sağcı oluyormuş

Finklorpeyniri

Öne çıkan mesajlar

http://www.dailymail.co.uk/health/article-2325414/Men-physically-strong-likely-right-wing-political-views.html

Men who are physically strong are more likely to have right wing political views
Weaker men more likely to support welfare state and wealth redistribution
Link may reflect psychological traits that evolved in our ancestors
Strength was a proxy for ability to defend or acquire resources

benim yorumum 'tabi ki'.
doğanın canlısıyız bizde. tüm canlıların kanuna uyan bu olduğu için çok şaşılacak birşey olmasa gerek.

PROVAKATÖR YORUM: solcu eziklenmesini daha iyi anlamaya başladım artık. yazık lan ): solcu ezikliği diye birşey var ya bu onu ne güzel anlatmış
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı geyik bin yıldır yapılıyor. Montesquieu iklimlere göre ayırdı, kimisi humuslu toprak kireçli toprak üzerinden. Bana sorarsan sağcı ile solcu arasındaki esas fark vurup mağaraya getirdiği hayvanı herkesle paylaşan adam ile sadece kendi karısına çocuğuna yediren adam arasındaki fark kadar.

ha bir de tabi güç-erkeklik üzerinden yapılan bir neo-con ego tatmini gibi duruyor.
Sosyal ağlarda paylaş

İnsanların kaslı olmaları hasbelkader birşey mi peki

Adam kavga etmeye 8 yaşında başlayıp şiddetle yoğrulmuşsa, şiddete inanan birine dönüştüyse ya da şiddete inandığı için kendini güçlendirmişse zaten içindeki bu şiddeti yansıtabileceği bir siyasi görüşü olur. Sağcı ideolojiler de zaten bu insanlardan beslenir. Sağcıların ekseriyetle işsiz güçsüz çapulculardan oluşmasının bir sebebi var.
Sosyal ağlarda paylaş

Cinsel açıdan güçsüz solcular teker teker dökülüyor. Solcu sevgilileriniz kaslı ve güçlü sağcılara bakıp iç geçiriyor, yatakta onları hayal ediyor diye hep bu laf atmalar dimi.

Ama şimdi kabul edelim arkadaşlar, doğanın gerçek dengesini sağ görüş karşılıyor. Sol önce kadınlarını sağa kaptırıp sonra yavaş yavaş bu dünyadan silinecek.
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

araştırmanın dünya çapında yapıldığını düşünürsek aklımıza badem bıyıklı şakirt değil de aryan brotherhood gibi birşey gelmeli. o zaman adamlar haklı çıkıyor kimse kusura bakmasın.

hmmm

http://cdn.motinetwork.net/motifake.com/image/demotivational-poster/1005/russian-boxers-russia-russian-ivan-drago-rocky-balboa-box-bo-demotivational-poster-1274094571.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:
sol daha romantikki

Dostum sana kadınlar hakkında çok önemli bir bilgi vereceğim. Kadınlar romantik erkekleri beğendiklerini idda eder, ama aslında şöyle erkeklerle birlikte olmak isterler:

http://forum.smartcanucks.ca/attachments/canadian-contests/165346d1361979769-club-q-q107-loyalty-club-southern-only-v4-9155011-caveman-dragging-his-woman-her-hair.jpg

O yüzden bir dahaki sefere kadınınla kavga ettiğinde ona romantik sözler fısıldayıp hediyeler almak yerine başına vurup mağarana sürükle. Sana olan bağlılığı artacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...