Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kapı veya Koridor Barfiks aleti

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ilk resimde koydugunun aynisindan bizim evin bodrumunda var. Kapiya zarar veriyor iz birakiyor haberin olsun. Ama kollarinda cikacak iz daha belirgin olur bence o yuzden itele gitsin.
Mesaj tarihi:

140 cm şeklindeymiş 40 tl güzel yorum yapmışlar sipariş verdim koridorun üst kısmına montelerim kapıya birşey felan olur en iyisi koridor
Mesaj tarihi:
Ben ilk resimdekini uzun süre kullandım hiç bir şey olmadı. Şimdi için rahat etmiyecek barfiks çekerken ya kayarsa diye rahat hareket edemiyeceksin . Kaza riskini arttırmış olduğunu söylemek bile istemiyorum .
Mesaj tarihi:
Emmioglu said:

Ben ilk resimdekini uzun süre kullandım hiç bir şey olmadı. Şimdi için rahat etmiyecek barfiks çekerken ya kayarsa diye rahat hareket edemiyeceksin . Kaza riskini arttırmış olduğunu söylemek bile istemiyorum .

bombayı yerleştirdin gittin , valla altıma 5-6 tane minder boydan boya koyarım cekerken>:D<
Mesaj tarihi:
aquila said:

amerikan olmayani nasil oluyo?

amerikan kapı direk press kapı işte, dandik olan kapılar var ya tekme atsan kırılacak, birde utanmadan ortasına cam koyuyorlar bazen, amerikan kapı o. estetik diye alınıyor ama meh.
Mesaj tarihi:
üniversitede kullanıyordum, 2 defa yerinden kayıp fail videolarından sahne yarattı. eğer sağlam bir şey almazsan ve benimki gibi yerinden abanırken çıkarsa ciddi sakatlanmalara sebep olabilir.

kontrolsüz ve fecii bir şekilde düşüyorsun.
  • Yeni Oluştur...