Seru Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 şunu yapayım dedim de steam api.txt'li oyun yok ya da başka klasörlerde. dll var hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 snowglobe 10 lazım acilen. 1,3 ve 7 verebilirim karşılığında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 http://steamcommunity.com/id/palmdesert/gamecards/267420/ http://steamcommunity.com/id/palmdesert/gamecards/267420/?border=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 st gaben'a şükürler olsun, para harcamadan bitirdim yılbaşını kart geliriyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 ya bu exceed kartları neden bu kadar pahalıdan gidiyor. .8 gidiyor 1$ koysam gene gidicek sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 magicka veya hoi3 kartları(alıyorum) ile skyrim, etw, ftl, smb, s2tw, torclight2, gmod ve hl2 kartlarını takas edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Oh be bikaç aydır kütüphanedeki oyunların kartlarını düşürmeye uğraşıyodum bitti sonunda :) Yılbaşında satışa koyup iyi bir hasılat bekliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 http://www.steamidlemaster.com/ çok iyimiş şu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Oyunu yuklemeden oynamis gibi mi gosteriyor kart dusmesi icin nedir olayi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 aynen indirmeye bile gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Indirdim ama ne yapiyor suan anlamadim Idle master is saving your information diyor bekliyor oyle. 1k dan fazla oyun var diye mi yapti acaba yoksa kapatip acmak mi lazim :P Edit: Ok dir prog kapatip actim duzeldi. http://i.hizliresim.com/XBrRXk.png Edit 2: Bu acikken VAC secure oyun oynamamak gerekiyormus bunu kapatmayi unutmayin yoksa vac ban geliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 o kartları nasıl satacaksınız veya manage edeceksiniz abi. binlerce kart olacak haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 onu yapan program da vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 varsa paylaşın valla, kartları market price'ın 2-3 cent altına satsa bile olur yani, ızdırap çünkü yüzlerce kartı tek tek uğraşmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 DareJedi said: Indirdim ama ne yapiyor suan anlamadim Idle master is saving your information diyor bekliyor oyle. 1k dan fazla oyun var diye mi yapti acaba yoksa kapatip acmak mi lazim :P Edit: Ok dir prog kapatip actim duzeldi. http://i.hizliresim.com/XBrRXk.png Edit 2: Bu acikken VAC secure oyun oynamamak gerekiyormus bunu kapatmayi unutmayin yoksa vac ban geliyor :) aga insurgency vac enabled, rip in pepperonis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Yok oyle degil mesela cs acikken arka planda bu program acik olmamali yoksa programda kart dusen oyunun VAC olup olmamasi onemli degil. Saka bir yana butun kartlar dusse min 260TL ediyor 450TL ye kadar da cikabiliyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 benim hesaptan temiz 1k çıkar min. Showing 1-250 of 442 badges, 400'ü falan daha açılmamıştır oyunların asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Yok senden de o civarda cikar cok fark yok aramizda max 600TL civarini gorursun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 benden de 3 (üç) lira falan çıkar. Belki. Hemen indireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Ahaha ulan yüzlerce oyunu kurup bin küsür kart düşürüp sildim oyunları, daha önce olaydı ya böyle bişe :pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 şu progrmın olayını biraz daha açarmasınız belki PoE parası çıkar kartlardan ehe.. misal VAC Secure oyunlarda işe yaramıyor mu? yoksa program çalışırken VAC secureli oyunları mı açmamamız lazım? arkada çalışsa olmamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 başka hesaptan başka hesaba nakit aktarılabiliyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 DareJedi said: Indirdim ama ne yapiyor suan anlamadim Idle master is saving your information diyor bekliyor oyle. 1k dan fazla oyun var diye mi yapti acaba yoksa kapatip acmak mi lazim :P Edit: Ok dir prog kapatip actim duzeldi. http://i.hizliresim.com/XBrRXk.png Edit 2: Bu acikken VAC secure oyun oynamamak gerekiyormus bunu kapatmayi unutmayin yoksa vac ban geliyor :) abi şunu programsız da yapıyosunuz. bir çok oyunda bulunan steamappi.txt'i editleyerek oynamadığınız oyunu, oynuyor gibi gösterip kartları düşürüyorsunuz. oyunları kurmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 nasıl o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 nasıl oluyor anlatın yapak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar