Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 kerbal lazim tomb raider ve prison architect var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 abi şuan 5 tane kartım var. satsam mı badgelesem mi diye düşünüyorum 1 kere badgeledim gördüm o animasyonu yeter mi aslında? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Dworgian said: reus kartı var, civ5 in economic bismark washington bunlardan birine değişebilirim şu up hala =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Half-Cow sağolsun hızır gibi yetişti, sayesinde hallettim badge işini. Yalnız oyun oynadıkça düşen kartların indirim sonrası da düştüğüne dair kesin bir kaynak bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 yok oyun kartları hep düşücek bi tür achievement sistemi işte bagde kasmak için hemde aradan güzel komisyon kaldırcak valve 30 sente sattıgın karttan işte 3 sent alıyo dururp dururken apra gelcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Rewendor said: Half-Cow sağolsun hızır gibi yetişti, sayesinde hallettim badge işini. Yalnız oyun oynadıkça düşen kartların indirim sonrası da düştüğüne dair kesin bir kaynak bulamadım. abi o kartlar indirim öncesinde de düşüyordu indirimle bir alakası yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 abi skyrim lazım bitek elinde varsa pls manager var elimde. yarım saat sonraki oylamada skyrim düşerse iyi ballıyım demektir sdfs. yoksa elimdekilieri satıp alıcam. walletta para ayırmıym dedim. ve burdaki arkadaşların yaptıklarından bi sistem düşündüm kendime. her ay 25 dolar wallet'a para yatırıcam. oradan harcama yapıcam. orası biriksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 BonePART said: yok oyun kartları hep düşücek bi tür achievement sistemi işte bagde kasmak için hemde aradan güzel komisyon kaldırcak valve 30 sente sattıgın karttan işte 3 sent alıyo dururp dururken apra gelcek steam içinde dönen, zaten kendisine gidecek paradan bi de kar alıyo adam her satışta ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO 1 OYLAMA SONRA VOTING ALCAKTIM =(( bide bişey sorucam ya şimdi last sale 0.16 diyo biz 0.14den mi koymalıyız ki 0.16 etsin? yoksa 0.16'dan koyuyosun yine adam sadece 0.18 ödüyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 abi direk ne ediceğinide şçebiliyposun kendi istediğinide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 yok tamam da son satış 0.16 ise 0.2 cent komisyon 0.14den koyuyoruz o zaman öyleymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Steam Summer Getaway Badge'i level 5 yapmak için [list] [*] Bioshock Infinite [*] Dead Island Riptide [*] Kerbal Space Program [*] Prison Architect [*] Tomb Raider [*] Torchlight II [/list] bunlar lazım. karşılığında ufak tefek bir oyun da veririm tabii ki. kalkıp şimdi bir daha kullanmayacağım wallet'a 15*6 = 90 cent için 5 dolares yatırmayı istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 ilk 3ü var ne vercen lan oyun eauhueahue a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 bilmem. bak işte inventory'ye, ederi belli, birbirimizi kazıklamayalım xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Killer said: abi skyrim lazım bitek elinde varsa pls manager var elimde. yarım saat sonraki oylamada skyrim düşerse iyi ballıyım demektir sdfs. yoksa elimdekilieri satıp alıcam. walletta para ayırmıym dedim. ve burdaki arkadaşların yaptıklarından bi sistem düşündüm kendime. her ay 25 dolar wallet'a para yatırıcam. oradan harcama yapıcam. orası biriksin düşmezse veririrm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 level 3 yaptım kart kalmadı şu an 5e kassam mı, bi şey verirler mi acaba sonra 5 olanlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 abi yaptım son elimdeki kartları 2 kere badgelemiş oldum elimdekileri de sattım şimdi emeği geçenlere teşekkürer edit: şu kartların sonradan düşmemesi çok saçma. yaptığın badge'e göre azalarak düşebilir. max 5 tane yapabiliyomuşun galiba ilkinde 4 ikincsinde 3 falan diye inerek düşse. hem adam keyif alır hem satın alır falan. mal gibi 4 tane düşsün geri kalan 4 badge'e para var ne iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Sypro said: bilmem. bak işte inventory'ye, ederi belli, birbirimizi kazıklamayalım xD sen bende yoksun sanırsam lan link felan ver bakem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 wallet'taki parayi oyun alabilirken kullanabiliyosun. harcamasan d sorun yok yani, bi' sonraki oyununda, ayarlari degismezsen, oradan aliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Killer said: abi yaptım son elimdeki kartları 2 kere badgelemiş oldum elimdekileri de sattım şimdi emeği geçenlere teşekkürer edit: şu kartların sonradan düşmemesi çok saçma. yaptığın badge'e göre azalarak düşebilir. max 5 tane yapabiliyomuşun galiba ilkinde 4 ikincsinde 3 falan diye inerek düşse. hem adam keyif alır hem satın alır falan. mal gibi 4 tane düşsün geri kalan 4 badge'e para var ne iş Yarısına para vermek yerine başka kartları trade ederek alabilirsin. Pro biçimde lvl kasacam, her badge'i yapıcam diyenlerden acayip para kaldıracaklar tabi haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Silphatos said: Silphatos said: Silphatos said: 5 dane herhangi bi kartı verene su oyunlardan birini veriom Anomaly: Warzone Earth Aztaka Bit.Trip Runner Cubemen Dead Pixels Edna & Harvey: Harvey's New Eyes Galactic Arms Race Greed Corp iBomber Defense Oil Rush Serious Sam Double D SpaceChem The Adventures of Shuggy The Blackwell Deception The Journey Down: Chapter 1 Penny Arcade’s On the Rain-Slick Precipice of Darkness Episode 3 yalnız bunlardan birini magnum alacak daha karar veremedi şunlardan isteyen yok mu la, 5 karta oyun veriokake ap 4 summer getaway veya 2 csgoya veriom 1 saat kalmış bitmesine salein, şunu son bi aplayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 insan gibi bi oyun ver 5i getaway 7 tane card var bende. badge falan kasmıyorum veririm sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Elimde verilik Chivalry(x2), Dead Island, Football Manager, Reus(x2) ,Tomb Raider kartları var. Mount and Blade'den 1 karta ihtiyacım var. Marauder, Charger, Sword Sister, Companion, Bodyguard, Warchief kartlarından herhangi birini istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Natural Selection 2 Onos, Exo, Marine kartı olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 oha indie game the movie'ye kart gelmis diye dusunuyordum, sonra zamaninda bundlelardan birinde geldigini hatirlayip bakinayim dedim... ulan karti gec filme achievement koymuslar ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar