Red Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 kardeş bedeveye vereyim kartları şu oyunları pazarlama artık sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 ver lan asdfgh. level 5 yapmak istiyorum da şu baçı hiç markete para basasım yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Summersale FM kartına karşılık skyrim kartı arıyorum. Veya istemeye istemeye bioshockta alabilirim. Ama mutlu olmam :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 nuki said: Verilik: Tombraider yada Dead İsland Alınık: FM yada Prision Arch. Dead island'a Prison verebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 foil düşüren var mı bu aralar? betadan sonra düşmedi hiç 1000 tane karttan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 bana hiç düşmedi ya 100 tane kart satmışım şu ana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 ya bu markete koyduklarimiz satilmazsa noluyo? geri alip daha ucuza koyam diyorum bulamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 market anasayfada listen var removela ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 bu booster packler neye göre geliyor? kaç gündür isaac bile oynamıyordum pack gelmiş birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Verilik: Tombraider Alınık: FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 pm attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Tiny and Big in Granpda's Leftovers Intrusion 2 Oil Rush Sword of the Stars: Complete Collection Vessel Painkiller: Overdose Edna & Harvey: Harvey's New Eyes A New Beginning - Final Cut Sword of the Stars II: Enhanced Edition Crusader Kings Complete Frozen Synapse Broken Sword: Director's Cut Nightsky King's Bounty: The Legend Men of War: Vietnam Real Warfare 1242 Off-Road Drive Reign: Conflict of Nations Real Warfare 2: Northern Crusades Madballs in Babo:Invasion Madballs in Babo:Invasion DLC Şunlarla kart için değişim yapılır :P... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 frozen synapseye ne istiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 4 kart ver tamamdır :P. Ne olduğu fark etmez, summer kartlarından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 benim oyunlar frozen synapsedan güzel bana verin kartları (frozen synapseden kötü ama) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 tam foil düşmüyo dediydik ro2 foil düştü sdf ama fiyatlar çok düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Badge'i yaptım kurtuldum illetten =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 lvl 5 olmak için portal ve cs go kartları topluyorum, eksik olan 10 kurusluk kartlar karısılgnda musait zamanda döner sözüm var hadi lan ne cimri adamlarsınz sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Kerbal Space Program ve Torclight lazim ya elimde Reus/Chivalry var takas isteyen varsa DareJedi ekleyin takas yapalim ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 ekledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Bu kartlar sale sonrasında da oyundan düşmeye devam edecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 summer kartları düşmez, oyunun kendi kartları düşer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 hah oyun kartları kesin düşüyor değil mi? Güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Kerbal Space Program ve Torclight lazim ya elimde Reus/Chivalry var takas isteyen var mi? Edit ile yukardakini duzeltmistim ama gozden kacmasin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Aradıklarının ikisi de fazladan vardı ama tradede harcadım :/ Reus ve Skyrim lazım bana da, fazladan verebileceğim bi Football Manager bi de Tomb Raider kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar